-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
drur420
tag
rollins És VaZso Köszönöm a segítséget!
Én is a kézi megoldást választottam ugyan úgy a csonkolástól ijedtem meg picit moddván hogy ott van neked 1 közel 60gb-s terület azzal "baszakodj" ha települni akarsz a többbin adatom van ami kell. No ezen felbuzdulva kézni.... Aztán vadul kerestem a menüt amit írt késöbb jöttem rá hogy ahol meg lehet adni a formásásnál hogy /dos vagy /win nah.. ODA kell beíni a "/" jelet
Fennt van az op rendszer köszi
Nah akkor már csak az a kérdésem hogy a 150gb-s vinyám 60gb-s feére telepítettem a rendszert. Ez idáig ok. De hova lett a vinyám másik 95-gb-s része azt nem látja a file kezelő. És ha a másik 500Gb-s vinyámat meg akarom nyitni ( ami Ntfs ) Ezt a kicsikét kapom válasznak :
Nem csatolható a kötet.
No meg 6 kiló bla-bla a részletekben hogy miért. ( Nem tudtam kimásolni akkor nem bla-blát írok) amit már win-től megszoktam csak ez azért mégis csak picit más -
drur420
tag
Hallod? Közöm sincs a témához pont azért jöttem ebbe a totyikba. Mint látod már az installálásnál is gondjaim akadtak! 5582
Ha ebben tudna valaki segíteni hálás lennék... Itt vok jelen pillanatban 1 start cd-vel amiről ugyan tudok böngészni de a tallózás mereven pl már nem megy no meg semmi más sem.. ( Persze ez érthető ) Csoda hogy 1 "Szaros" kis cd-vel netezi tok sőt a hadverjeimet is kezeli stb.. No de akkor is PLS HELP! -
drur420
tag
Sziasztok!
Én spec most imserkedek az Ubuntuval 1 ismerősöm ecsetelte az op rendszert és megdumált.. Nagyon tetszik amit mondott és amit láttam. Kár hogy csak most keztem el vele foglalkozni....
Tekintettel arra hogy winfos használtam eddig vannak nehézségeim :S Ami azt illeti rögtön a telepítésnél adódott máris 1!Kérném a nállam tapasztaltabb kollégák segítségét!
Most éppen a Partíciók Előkészítésénél vagyok és abba az apró dologba ütköztem hogy kellene találnom valami "particionáló menü"-t. De sehol se találom! Et mondja:
"Nincs gyökér-fájlrendszer megadva A particionáló menüben adj meg egyet." Pedig van kialakított partícióm három is 1 500gb-s "1 Winya" És kettő másik "1 db 150gb-s raptor szétszedva 54-gbre és 95 gb-re. És a Vista helyére szerettem volna rakni ami az 54-es partícióm.
Előre is köszönöm segítségeteket...
Ha valaki beválalja ijenkor hogy felhívhatom telól akkor pls privibe adja meg a számot és már hívnám is....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest