- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Macrodroid
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#59070464 #47852 üzenetére
Ugy erzem hirtelen voltam es ezt vissza kell vonnom. Teszt 75 db feedel:
snownews
estop
ertekek:
VIRT startup: 30.4m > VIRT refresh: 59.7m (wget +34m)
RES startup: 7.1m > RES refresh: 24.0m (wget +7.5m)newsbeuter
estop
ertekek:
VIRT startup: 79.0m > VIRT refresh: 227.1m
RES startup: 15.1m > RES refresh: 23.5mKicsit ossze-vissza lesz, megprobalom osszefoglalni. A snownews-ban elsore a szerenyebb VIRT ertekek fogtak meg, majd kozvetlenul a feedet megnyitva annak vegtelen egyszerusege, pont amire szuksegem van. Mindezek ellenere igy nagyon kevesen olvasnak feedet, vagy inkabb olvasnak bele feedbe, ugyanis tizbol kilencszer annyira keves az informacio, hogy jobban jarsz ha azonnal a default bongeszobe nyitod a feedet, ha szimpatikus a cim. A snownews nagy hatranya, hogy wget-el kell letolteni az osszes https feedet, mert kulonben nem mukodik. Ezzel pedig meghaladja a newsbeuter a fizikai memoria hasznalatat pont annyival amennyibe a wget "kerul". Tovabba bizonyos feedek egyaltalan nem mukodnek (pl. ArchWiki Changes, Schneier blogja, The Register, Official Android Blog, The Verge, etc.). Filter script-el lehet, hogy igen, de ez mar sok volt. Egyaltalan nem azert mert megoldasra varo feladat, hanem azert mert nem akarok olyannal foglalkozni, aminek alapbol mukodnie kellene es ez valtozni sem fog, mert a snownews legnagyobb hatranya az, hogy mar reg nincs supportja, mig a newsbeutert mai napig fejlesztik. Azt mar nem tudom, hogy a snownews-t mennyire lehet formalni, de a newsbeutert config fileban nagyon jol. Amikor pedig mar kezdett elfogyni a snownewsban taplalt osszes remenyem rakerestem itt a forumon a ket nagy Linux es az Arch topicban is, de sehol meg csak emlitve sem lett. Az Arch forumon is csak egy-ket ember, de konkret kerdesre meg csak valasz is alig jott, ha jott.
Nem tudok tobb emlitesre melto cli RSS feed readerrol (AUR nalam nem jatszik), igy felve de kijelentem, hogy az ultimate RSS feed reader jelenleg a newsbeuter. Nem csoda, hogy van az a mondas, miszerint Newsbeuter is the Mutt of RSS feed readers.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest