Keresés

Aktív témák

• agentkgb

csendes tag

Udv! Én is Debiant használok, és úgy gondolom, hogy valóban mindennel megszenved az ember amit linux alatt újat csinál. De szerintem ez abszolút nem negativ. Egy emberke, aki segített nekem a linux megismerésében azt mondta: Ha a win-t sokat használod tapasztalt leszel, ha a linux-ot akkor okos. Persze ezen ne sértődjön meg senki, érts jól kategória... Red Hat-tel kezdtem de egy idő meg tapasztalat után vált az ember a kényelmesebb disztribről a megbízhatóbbra. Ilyenkor akármilyen tapasztalt vagy megint szívsz!!! Nekem bejön mind a kettő /win-linux/és baromság a kettőt egymáshoz hasonlítani. Nem egy kategóriában vannak. Egyébként a linux GUI-ját is meg lehet szokni, de valóban akkor érzed magadénak, ha konzolon már büfé vagy. Szerintem nem érdemes itt advanced tanácsokat adni lásd előbbi nettables/masq opciók és egyebek, mert ha teljesen kezdő akkor úgyse ért semmit az egészből (inkább a manok meg a levlisták), az adsl-ről meg annyit, hogy linux alatt is csak egy kattintás, ugyanis a dsl technológiának is a unix volt a bázisa /ppp over ethernet kernel-level-driver/... a legjobb ha van otthon két gép: win->game+egyéb mult.med. linux-> server funkciók, net elérés, megosztás, tanulás, persze akit érdekel... Persze linuxnak elég a gyengébb vas.

Üdv - Agent /középhaladó/:-)

Aktív témák