Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hidaipetya

csendes tag

válasz Plasticbomb #1230 üzenetére

Az eredeti szervereken futtatott legújabb krónikák már csak távolról hasonlítanak a régi - általad ismert - játékra. Freya után még bejött a High Five krónika, amiben számos terület megváltozott és új skilleket is kaptak a karakterek. Ezt követően érkezett a váltás, a Goddess of Destruction, amiben feje tetejére állt a világ. (6-os szinttől már csak 7 klassz létezett, vadonatúj területek, naponta ismételhető insták és questek amik segítséget nyújtottak a fejlődésben. Egy idő után már annyi napi quest volt, hogy nekem mint átlag játékos nem jutott időm mindegyiket megcsinálni, naponta. Valamikor a GoD 3. vagy 4. update körül nem is játszottam tovább. A fő problémát az okozta a játék életében, hogy az ingyenes játéklehetőség okozta bevételkiesést pótolni kellett, így pénzért számos olyan item-et lehetett megvásárolni, amit a játékban más módon nem lehetséges megszerezni. A legújabb update-ben bejött egy új faj, amiről már semmit nem tudok. Összefoglalva, az eredeti szerver ingyenes, 1-től 85-ig viszonylag egyszerű eljutni, majd 86-tól 99-ig (talán már 100 fölött van a max szint) kezdődik a nehéz rész.

Körülbelül egy éve Koreában, és pár hónapja Oroszországban elindult az L2 classic vonal. A fő célja az, hogy a régi L2 élményt visszaadja a játékosoknak. Mintha újra C1-ben játszanánk, kicsinosítva és néhány változtatást eszközölve. Itt igazán nehéz előre jutni, annyira kevés adenát farmolsz, hogy a Teleport és a Soulshot majdnem ismeretlen. Az exp rate x1, az adena rate x1/6. Hardcore!

Tört szerverek még mindig futnak a régi krónikák közül, High Five, Freya, Gracia FInal, Hellbound és még korábbiak is, egészen C1-ig. Ha egy szerveren van legalább 1500 játékos csúcsidőben, az már jónak számít. A legtöbb szerver néhány száz fős népességgel rendelkezik.

Új hozzászólás Aktív témák