Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti666
aktív tag
Hát sokan már otthagyták game-t mivel nem tudott ujjat mutatni majd most mikor 29.-én indul Freya PTS én ottleszek és tesztelem sűrűn a karikat
aki nem halott az ujjitások-ról 2 ujj armor set 2 ujj ékszerset 9 ujj boss ebből 2 world; mage-ek dual cast skill kapnak summonerek is dual summon-t fighterek dual wep-et 2 ujj territory és ujj grafikai motort ígérnek szebb grafikát és élethűbb mozgást (itt kiemelték a női karakterek mellét^^) egyelőre ennyi
-
Rebirth II.
tag
nehaljon már ki a topic

-
bandiras2
senior tag
válasz
czundermák
üzenetére
ugyanezzel a névvel.
Sosem voltam túl aktív, nem valószínű hogy összefutottunk. -
czundermák
senior tag
válasz
bandiras2
üzenetére
waterfallon mien néven ha szabad érdeklődni?

saját vélemény
L2 már leáldozóban van sajnos... most találtam a topicra, nem tudom miről volt szó, sajnálom ha eltérek a témától DE. Az ncsoft gyakorlatilag saját magának csinált Aionnal konkurenciát, mert kevés embert ismerek aki egyszerre lineagezik és aiont is tol. -
bandiras2
senior tag
[Elfecske...]
Upp a topicnak -
gamerdancsk
csendes tag
DragonHunters klánba emberek kellenenének kéne pár ember aki jelentkezne ne itt tegye hanem
gamerdancsk@citromail.hu az irjon aki jönne -
Cr0sS
csendes tag
Cső all! Lenne egy ilyen gondom, hogy letöltöttem a játékot és valahogy nemsikerül elindítani és jólenne ha valaki segítene és egy kis eligazítást is kapnák a játékkal kapcsolatban. Ha valaki olyan jólelkű és segítőkész akkor MSN: sean.kl@windowslive.com előre is thx

-
Adler
aktív tag
Szisztok!
Most akarok áttérni 64-bites Windows 7-re. eddig 32-bitest használtam. Fog alatta futni a Lineage II?
Előre is köszi a válaszokat.
-
iday
aktív tag
Hali.
Valaki adna nekem egy option.ini -filet?
-
Dzsanga
csendes tag
Hali!
Gyertek ide játszani mindnél többen!!!>>>http://l2sublimity.com/
Ez egy 35x-ös Interlude pvp szerver van npc buff/shop meg minden ami kell!!
Öszekéne hozni egy jó MAGYAR klánt!!!
Akit érdekel az jelezzen! csobi@maffia.hu -
nepszter1
addikt
huha , kellene nekem valami magyar pvp szeró , de már 2éve nem l2-ztem

-
Mka
csendes tag
Sziasztok.
Bemutatnám eme remek szervert.
L2[]EVO All Skill High Rate(Gracia Final)
A szerveren All skill van, tehát meg tudsz tanulni minden skillt minden kaszttól.
Speciális pvp itemek.
Skill enchant.
Event Bossok.
Enchant(blessed=100%),Coin,Adena,Clan item farm hely.
Repubeváltó npc!(Clanfarmon megszerzett itemeket váltja be Clan repu pontra).
TVT event minden órában 3-szor.
TVT reward: Mouse Coin
Segítőkész GM-ek.Szeretettel várunk mindenkit!
[link]
Szerveren Auto reg van! -
meklood
csendes tag
Sziasztok amúgy ha valakinek az a gondja Win 7 nél hogy nem tudja a hostot hogy lehet átírni akk figyi nyisd meg tedd bele amit akarsz és mentsd el mondjuk az pl: E oldalra egy txt-s fájl lesz belőle pl:a total commander-t nyisd meg keresd meg a hova mentetted és töröld a végéből le azt h txt csak az maradjon hogy host. nyoj egy enter-t és másold vissza az etc mappába úgy hogy a másik ne maradjon ott és kész is.

-
meklood
csendes tag
Sziasztok nekem az a gondom amikor belépek a játékba és játszanák egy 1 perc után kilép a játékból
kérlek segítsetek 
Előre is Köszi

-
Teqi
csendes tag
Sziasztok!
Egy új klán fog alapulni, NeverExist névvel.
A Dexternet L2 szolgáltató hamarosan indítja Gracia Final off mode szerverét (pontos dátum még nincs kitűzve), majd ezen startolunk, 30-40 fővel szeretnénk indítani minimum, csak mivel itt a várható létszám elég magas lesz, ez kevésnek bizonyul, több emberre van szükség hogy alkothassunk valamit majd epic/siege/mass pvp téren. Ismét irom még nem mostanában fog indulni, előre szervezzük a klánt, és tudnunk kell milyen karikra számithatunk. Akit érdekel a téma, légyszi vegyen fel msn: zsakkk@citromail.hu és regeljen fórumunkra: http://neverexist.forumotion.com
ventrilonk: 2.1.4-es ip: 80.249.173.62 port: 3785/flame,blame off pls
komolyan gondoljuk és egy nagy magyar közösséget szeretnénk összehozni.. -
Mka
csendes tag
Szeretsz Lineage2-vel játszani?
Szeretnél egy olyan ember által vezetett jól működő klánban játszani, akinek 5 éves tapasztalata
van, és egy teljesen előlről kezdett játékmenetet biztosít?
Szeretnél igazi profik között lenni, akik nem csak, hogy nagyon tudják a dolgukat, de nagyon
segítőkészek is?
Nos, hát akkor itt a helyed!!!
Az AystroFasia klán felvételt hirdet.(Mivel előlről kezdjük, így közösen választunk szervert,LOW
rate-re számíts!)
4 vérbeli profi tag biztosítja is egyből a játék élményét smile.gifFelvételi feltételek:
-Minimum betöltött 16. éltév
-Minimum 1 év játéktapasztalat
-Kitartási,összetartási szellem
-Napi 1 óra minimum játék(persze lehet több is biggrin.gif)
-Mikrofon, a ventrilló szerver miatt..Célunk egy olyan közösséget létrehozni, amely nem csak , hogy nagyon erős és profi, de barátságos
és jó társaság is smile.gifSzeretettel várunk minden jelentkezőt..
Elérhetőség:
linefasia@hotmail.comJelentkezési határidő:
2009.10.18 -
Mka
csendes tag
Szeretsz Lineage2-vel játszani?
Szeretnél egy olyan ember által vezetett jól működő klánban játszani, akinek 5 éves tapasztalatavan, és egy teljesen előlről kezdett játékmenetet biztosít?
Szeretnél igazi profik között lenni, akik nem csak, hogy nagyon tudják a dolgukat, de nagyonsegítőkészek is?
Nos, hát akkor itt a helyed!!!
Az AystroFasia klán felvételt hirdet.(Mivel előlről kezdjük, így közösen választunk szervert,LOWrate-re számíts!)
4 vérbeli profi tag biztosítja is egyből a játék élményét smile.gifFelvételi feltételek:
-Minimum betöltött 16. éltév
-Minimum 1 év játéktapasztalat
-Kitartási,összetartási szellem
-Napi 1 óra minimum játék(persze lehet több is biggrin.gif)
-Mikrofon, a ventrilló szerver miatt..Célunk egy olyan közösséget létrehozni, amely nem csak , hogy nagyon erős és profi, de barátságos
és jó társaság is smile.gif
Szeretettel várunk minden jelentkezőt..
Elérhetőség:
linefasia@hotmail.comJelentkezési határidő:
2009.10.18 -
sakmatos
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap raktam újra az oprendcert Win7-re. Felraktam 1 win7 es gg-t de 114 error codal kidobb. nem rég 1 610 error codal dobot ki. Kikapcsoltam az UAC-t de akkor is ugyen ezeket iraj
Mit tegyek segítsetek lécci :'( :'( jatszani szeretnek...
előre is koszi -
K Nándor
tag
Hy
Valaki tud ajánlani egy L2 game hostingot olcsó kelen ami viszonylag jó player nem lesz sok mert egy ideig eltart míg be lesz állítva annyi a lényeg ,hogy megbízható szerver legyen 10-20slot is elég

-
NoiZz
tag
válasz
DiamondBack
üzenetére
nincs neki, sokáig jártam arra a szerverre aztán kiprobáltam egy másikat és mikor vissza szerettem volna menni mar ez a hiba üzenet fogadott

-
Kindgrind
aktív tag
Hy!
Nem tud valaki egy ugy ahogy jól beállitott HB High Rate-t?
-
NoiZz
tag
Üdv , Hacking tool has been discovered error 620as hibával folyton kivág a karakterválasztásnal, a vicc az hogy másik szerverre fel tudok menni csak arra az egyre nem
tűzfalam nincs , vírusirtót is leállítottam , bezártam minden felesleges programot de nem segített ez sem , mi lehet a probléma? -
DiamondBack
senior tag
kihalt az l2 topic? valaki játszik még innen lineaget?
-
Tulkas
tag
Heló mindenki!
Sok-sok éve játszom ezt a játékot, és fél éve rávettem magam h kissebb szervert röffentek a haveroknak, és odáig szedegettem az információkat, és tákolgattam a dolgot, hogy eljutottam addig, hogy internal ip-t beírva a host-ba akkor be tudok lépni, és gyönyörűen jáccható "lanba", de external ip-vel(amivel mások csatlakozhatnak, kívülről) avval csak gondolkodik a kliens a nick és a pass beirása után.
A szerver pingelésre válaszol(mindenhol), a portok meg vannak nyitva a routeren és a tűzfalon is, router tűzfala nem aktív.
Valaki tudna segíteni
Telnet kell esetleg hozzá
Bármilyen segítséget szívesen vennék!

-
Bruticus
csendes tag
sziasztok
szeretném segitségetek kérni abban hogy ajáljatok már magyar lineage 2 szervereket
csak high rate és Mid rate érdekelne főleg midrate...amit csak tudtok mindent soroljatok fel...illetve azt hogy kb online playben mennyire vannak elengedve....ha nem vágjátopk nem baj ..csak a név meg a webcím érdekel különösebben..
előre is köszi ..üdv -
helliSh
csendes tag
Lineage 2 power! (Már több mint 17 millió játékos szerint
) -
ember888
csendes tag
válasz
DiamondBack
üzenetére
L2j de sztem valami a video kártyával lehet, de most lett ossze rakva a konfig 2 hete szal nem tudom, már annyira rájottem hogy nagy városban konnyeben fagy és ha felbontást állitok akkor 5 percet kell várni mig átállitja
-
DiamondBack
senior tag
official vagy l2j szeron játszol?
-
ember888
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a probléma, hogy kb 20-30 percet l2-zök néha annyi sem és lefagy a játék a windows tovább él és virul. Egyszer csak pikk-pakk-ra megfagy a játék és semmit sem tudok kezdeni amig le nem állitom a folyamatot. Mitől lehet?
És ha fagyás után vissza lépek a játékba azonnal lefagy ujra kell inditani hogy menjen!Konfig: 2giga kingmax 800Mhz ram, Intel Dual Core 2.6Ghz (E5300), Gigabyte 9600GT 512Mb (passzív hűtéses), Gigabyte G31M-ES2C (S-Series EES-es de nincs felrakva a driver hozzá), Cooler Maseter Extreme Power Plus 400W-táp
Ui. cpu játék közben kb 50 fokos, a video karcsi 62 (a tobozára 72fok alapjárat van irva)
Jah és win xp sp3
Ha kell még valami adat szoljatok!
Előre is kössz szépen!
-
adam320
senior tag
Ejj,megisvan a probléma,a HDD Sentinel zavarta..besz@rás

-
DiamondBack
senior tag
nálam grafikai gondok/sebesség ilyesmi nincsen. mikor példáil giranban kilogolok akkor másnap kell pár percet várni amig betölti azt a párszáz embert de ezek után már nem lasul be.... kivéve ha például 6 boxot hozok be ehhez már kevés a 3 gb memoria
-
ajuhasz
tag
Hi
CSak azért furcsállom mert van 1-2 kitátel de tényleg kitétel mert kb 30 ból 4 - 5 embernél meg jól megy mert van egy város aholsokan vannak és ránéztem az emberekre ott 19 -20 fps a haveromnál meg meg kb 35 -40 fps ez érdekes na és egy 96gt és 98gt a külömbség meg nem enyi lenne és még az volt a fura hogy a régi 6600gt vel meg jobban ment mint a 9600gt vel

de igazad van hagyom is rá mert az op rendszer is másvolt akor se ment jobban drivercsere az se segített.
azért thx a válaszokat mindenkinek.

-
Sanyix
őstag
válasz
ajuhasz
üzenetére
Nekem is... 100 playerrel a képen olyan 1 körülit
Tökmindegy milyen winen, driverrel, stb. Másnak sem sikerült rájönnie miért tud játszhatatlan lenni ez a szar úgy, hogy mellette stalker clear sky-t dx10.1 módban max közeli grafikán, witcher-t max grafikán, fallout3mat max grafikán, stb futtatom. Sokan próbáltunk rájönni gyűjtöttük azokat a gépeket amiken lassú, kerestük az összefüggést, de semmi nem volt, a gép teljesítménye sem. Úgyhogy elfogadtuk az amúgy is tényt: BUGOS FOS.Te se keress rá választ nem fogod megtalálni, csak az a pár koreai aki a világ legelbaszottabb programkódját összehozta.
-
ajuhasz
tag
hi mindenki.
Egy érdekes problémával állok szemben remélem tudtok rá megoldást én lassan kifogyok a tippekből:
A lineage 2 800x600x32bit ben is ugyan anyi fpst produkál mint 1280x1024x32bit ben
és nem tudok rájöni az okára pedig ezt testvéreméknél kezdte, én meg mondtam hogy megnézem az én gépemben.
Hát itt is csináljah mintha valami fogná hogy ne menyen feljebb az fpsConfigom az adataim közt vannak
Válaszotok előre is thx
Üdv _ajuhasz_
-
jaffa 2843
Ármester
hali
valaki tud all-skilles szervert mondani nekem? :S
lehetöleg magyart, de az se baj ha nem az -
vergilx
őstag
gyertek L2 Osiris Interlude OFF szeróra
(aki "tört" özik).
1000+ player. -
KPepe
senior tag
Érdekes amit írsz, valószínű, hogy nem jó szerverre mentél. Én pár hónapja Teon-on játszottam 1 hetet, ott azért vannak bőven. Kezdő városok tényleg lehetnek kihaltak, de ennek az az oka, hogy hamar kinövi őket a karakter, és magasabb szintű területek felé veszi az irányt. Giran mindig tele van piacos emberkékkel, valamint Aden, Goddard, Rune, stb, ahonnan nagy szintű farmoló helyekre lehet menni, szintén sok a játékos. Igazából 40-es szint felett indul a játék, mikor megvan a második kasztváltó, és szépen lassul a fejlődés minden szinten, egyre többet kell elidőzni 1-1 helyen, egyre több emberrel találkozol.
De én az 1 hét alatt nem tudtam olyan helyre menni, ahol ne akadtam volna lépten-nyomon másik játékosba. Voltak szerver összevonások, és talán még lesznek is, mert vannak nagyon népes, meg relatíve kihalt szerverek is.
Attól meg ne félj, hogy off-ot bezárják.

-
ZeUS2140
aktív tag
Sziasztok.
Tolja valaki windows 7-ből az l2-t?
Nekem van egy GG hibám és eddig semmi megoldást nem találtam még a google barátom segítségével sem.
GG execution error. Sajna a hibakódot nem látom a confirm gombtól.
Host, client ver rendben van, vista-n ment ugyan ez.
De próbáltam off-ra is, nem-e a host, vagy a GG emu, de nem ilyen gond van.
Valakinek valami értelmes 5let? -
Nimrod
addikt
Holnap lejár a trial hozzáférésem, a véleményem olyan semmilyen. Több szempontból is erre számítottam, gondolok itt a kihalt városokra. Több helyre is elmentem és összesen két játékossal találkoztam. Tény, hogy nem a legzsúfoltabb európai szerverre mentem, de lehet ott is ez a helyzet. Külsőre szép, nem csak a karakterek hanem a szörnyek és a környezet is. Nem lepődnék meg, ha hamarosan a bezárására kerülne sor.

-
pisti666
aktív tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
Inkább úgy fogalmaznák low lvl tájak nagyon kihalt mert aki most akarja kezdeni inkább várja mikor jön ki az NCsoft ujjab fejlesztése az Aion: The Tower of Eternity sztem jó game lesz de nem legjobb (sztem) pl: én sokkal sokkal jobban várom már most a Blade & Soul-t sztem az lessz aztán grafikailag az igazán durva game sztem
( nekem gépemen fenn van c3-c4-c5-interlude-kamael-hellbound-és a ct-2) -
-
Nimrod
addikt
Ezt meg is válaszolom akkor magamnak, mert időközben végre letöltötte.
Közel 8 giga tárhelyet foglal, ami szerintem eszeveszett sok (3-4 giga szokott lenni egy átlagos mmo).
Meglepően lassan tölt, pedig régi játék, viszont szebbnek tűnik mint mondjuk a Guild Wars. Kicsit kihaltnak érzem, mert pár perc játék alatt mindössze egy játékos futott el az orrom előtt. -
Nimrod
addikt
Kaptam trial hozzáférést többek között Lineage 2-höz is, de eszméletlenül lassan tölti le a dolgait. Ez normális jelenség?

Azt tudja valaki, hogy körülbelül mekkora a kliens tárhely igénye? -
skulll
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok, ha minnél több ablakba (boxba) szeretnék játszani ahhoz RAM kell vagy VRAM? -
pisti666
aktív tag
válasz
animatrix11
üzenetére
nekem wow fórum-ról megvan véleményem
másik itt [link] ha barmi kérdésed van írj nyugodtan
és jó game-t
-
animatrix11
őstag
üdv
van belőle trial? kipróbálnám
-
Iron Funeral
őstag
Húha milyen totyikokat talál az ember itt a PH!-n! Valaki játszott eme kis közösségből L2 eXtreme szerveren? (már ugye addig amíg be nem csukta az FBI...)
Vannak mostanság ahhoz hasonló nagy szerverek? Ti mlyen szerókon játszotok? Lehet, hogy kipróbálnák valami új szervert, persze ne L2j legyen
-
K Nándor
tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segitséget L2 szerver készítésben kezdjük az elején
mondjuk jáccottam vele 1-2 évig most voltt fél év kihagyás van haverom akit tud segíteni szerver készítésbe de megkérdem itt ,hogy mégis tudjak valamit róla
előre is köszi a választ 
-
DiamondBack
senior tag
wipe volt a revon talán probáld ki ujra
-
trassher
addikt
válasz
pisti666
üzenetére
Kipróbáltam az 300as Abyss-tn jó mert autoskill és meglehet venni mindent de egy magyar nem írt vissza hiába kiabálok végig chatben. Csak oroszok vannak és szó nélkül lő mindenki. Értem én hogy pvp csak kicsit unalmas mikor fejlődnél és mindíg lenyírnak a varik meg az íjászok.
-
pisti666
aktív tag
egy kis kedvcsináló nézd végig úgy az igaz [link] kis low-rate

-
pisti666
aktív tag
válasz
trassher
üzenetére
Hy pff arra fel ne menny ha nem vagy donet-er akkro halott vagy dc-setben full buffban jött doneter törös 1 bokes volt tyrantom (78) és sok a doneter meg dragon subbos ha low-retezni akarotk egy jót akkor abyss még mindig ez alegnagyobb low-raet (dargonetworok ettőéll meg lehet jó bár mi 10 en leveltük lehet neked tetszene)
-
trassher
addikt
válasz
DiamondBack
üzenetére
Akkor ott mi biztos találkoztunk. Most akarok megint elkezdeni játszani. Magyarra már nem szívesen megyek vissza mert mindenki 5 box-al van benn és 3 sor buffal bárki tud kemény lenni. Külföldiek közül mit ajánlanátok? Dragon Network-ről írtatok, lehet azt megpróbálom.
-
DiamondBack
senior tag
ezek voltak a fö karijaim a revon wipe elött
-
KPepe
senior tag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Úgy emlékszem, hogy igen.

-
KPepe
senior tag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Akkor jó kérdés, ismerősnek volt ugyan ilyen gondja, bár ő régi drivert használt, és a frissítés megoldotta. Z-tweaked drivert adtam neki, én is azt használtam (v91.47) a 6600GT-hez. Van egy újabb Z meghajtó, a 158.19 XP oprendszerhez, ha ilyet használsz, egy próbát megér, bár ez sem mai darab. [link]
-
KPepe
senior tag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
+1 voks a vga driver frissítésre
-
pisti666
aktív tag
nyomj egy alt+p a gameben lehet megoldódik
-
[HUN]Zolee
őstag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
próbálj meg vga drivert cserélni
-
Sziszifeca
őstag
Halihó!
Tud nekem valaki segíteni?
A játékba lépés után 30 másodperc múlva kidob a program!!!
Mit lehet tenni????

-
Sziszifeca
őstag
válasz
Sziszifeca
üzenetére
Megoldódott

A Kaspersky vírusírtó miatt volt!!!
-
Sziszifeca
őstag
sziasztok!
Most akarom elkezdeni a Lineage-zést, és fel is tettem a game-t, de indításnál ezt írja ki.
Segítsetek légyszi.
-
Foxxika
csendes tag
Eladó L2 még 1 hónap feltöltéssel! Rajta 34es wizard + adena + + +
Pm me!
-
[HUN]Zolee
őstag
Tud nekem valaki ajánlani egy jó 50x körüli szerót?
-
tOuchh
csendes tag
Hali, én is Dragon-Networkon játszom...
Elég érdekes szeró, eddig csak magyar tört szervereken játszottam, ahol ugye 300-400 fő alig volt a szerveren.
De itt kicsit jobb.. 
-
HUNbenyo
csendes tag
Voltam Nightmare szerveren egy 67-es DA karival és ezért szeretnék újra dragonra menni pls segítsetek megcsin a dragont

-
brownus
veterán
-
Sanyix
őstag
válasz
brownus
üzenetére
van magyar szerver, jósok. Hetente indít véristván egy l2j szervert, hogy gm lehessen.
Amúgy tök néptelenek.Ha komolyan játszani akarsz keress egy nemzetközi, nem l2j szervert. Azok sokáig bírják. Én a dragon networkon játszom 1,5 éve, egyébként már c1 óta (2004) óta létezik, wipe soha nem volt, és nem is lesz valószínűleg.
milyen kisegítő addonra gondolsz? Van olyan hogy mutatja hogy melyik a treasure box, meg chest, meg van ami zoomot végteleníti, meg van ami az üzeneteket változtatja, meg van bot, ami ugye illegális.
Videokártya tökmindegy milyen, mert szinte mindenre a cpu-t használja a játék, ezért olyan lassú szar. -
brownus
veterán
hello,
lassan csurdogál lefele a játék, pár nap és csatlakozom hozzátok;)
addig is lenne pár kérdésem:
- van-e magyar szerver és hányan vannak rajta. mozgalmas-e az élet? vagy érdemes keresni egy eu szervert?
- vannak ehhez a játékhoz is kisegítő addon-ok?
- egy x800 256mb kártya elég lesz ennek?köszi
-
dante3
addikt
válasz
urban racer
üzenetére
Az a masik karim volt, az egy ee! Ica spirit az Sh-nal van!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- UGREEN NASync DXP6800 Pro NAS, i5 1235u (10-mag), 8/32GB DDR5, 6 lemezhely, 2x10G, 2x Thunderbolt 4
- Z840 - 2x E52697 v4 18 core 2.3GHz - 1000w tap - 32 GB DDR4 - 3 év garanciával
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO LEGION PRO 7 16" WQXGA i9-13900HX RTX 4080 32GB 2TB NVMe SSD MAGYAR VÁSÁRLÁS/SZLA/BILL.
- ASUS ROG Strix G18 Gamer laptop , i9 14900HX , 16GB DDR5 , 2K 240HZ , RTX 4060
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (3év Garancia) - GARANCIÁBAN CSERÉLT KÉSZÜLÉK - ÚJ!
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,512GB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
aki nem halott az ujjitások-ról 2 ujj armor set 2 ujj ékszerset 9 ujj boss ebből 2 world; mage-ek dual cast skill kapnak summonerek is dual summon-t fighterek dual wep-et 2 ujj territory és ujj grafikai motort ígérnek szebb grafikát és élethűbb mozgást (itt kiemelték a női karakterek mellét^^) egyelőre ennyi

Reklám meg dögivel. Jó nagy low lehetsz, ha ekkora tapasztalattal itt próbálsz klánhoz embereket keresni.
Azért még remélem egyszer beindul a topic.

kérlek segítsetek

másik itt