Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
Üdv!
Én valamikor akkor hagytam abba, amikor bejött a Freya, és reklámozták, hogy lehet majd házakat építeni (ere lehet, hogy az Aionból emlékszem, de fene tudja már), stb. Ezekből nem tudom, mi valósult meg, de eszembe jutott, hogy ki kéne próbálni most az L2őt. Viszont halvány lila gőzöm sincs hol kezdjem. Anno az volt a bajom az eredeti szerverekkel, hogy baromi alacsony a dropp ate, és nekem nincs kedvem álló nap szórakozni azzal, hogy valamit megpróbáljak kiszedni, vagy összeszedni spoilal valaminek a hozzávalóit, ezért játszottam anno tört szerveren. Mystic, Revolution. Meg a high rates PVP szerverek.
Kedvencem a Tyrant volt, püfölni fisttel az ellent és közben visszatölteni a sebzésből a hpt.
Jókat ökörködtünk egy két ismerőssel.
De olvasom, hogy összevonták a kasztokat, meg minden lófütty, és elbizonytalanodtam, hogy mit felrakjam, vagy sem. Most eredeti szervereken mi a helyzet, továbbra is 1xesek? Tört szerverekből van élvezhető?
Mik ezek az említett okosságok, amikkel 2 nap alatt értek el x lvl-t?
Új hozzászólás Aktív témák
- nVIDIA GeForce GT240M 1024MB laptop videókártya
- minigép/ i5 6500/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ HP800G3 35W/ számla/ garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M3 Pro (2023) 18GB/500GB SSD karcmentes 100% akku 23 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- AMD Ryzen 9 9950X3D2 4.30GHz
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kedvencem a Tyrant volt, püfölni fisttel az ellent és közben visszatölteni a sebzésből a hpt.