Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
ja nem nehéz ha hátulról mész. csak ugye itt jön ki az mdef hiánya. ha megyek szemből bármit trcikelek meg switch-ezek ha kapok egy sleep-et és onnan már pápá. leátkoz a bánatba aztán szétlő. egyáltalán nem egyszerű tőrössel varit ölni. ha oda tudok kerülni mellé akkor oké hogy 1 szúrás de mdef-nélkül ezt nem könnyű kivitelezni

-
DiamondBack
senior tag
na a maj szettböl már megvan a ruci meg a sityak, a dark legion's is készül de pajzs milyen kellene hozzá?
-
dante3
addikt
Lenne kérdésem hozzátok, kicsit amatőr vagyok ehhez a játékhoz!
Szóval van egy BladeDancerem lvl.54 meg csinaltam egy Törpit, hogy gyártani tudjak cuccosokat ő még csk 25-ös! Megoldható, hogy fent legyek mindkét karival egyszerre, húzni szeretném a törpét partyban, vagy valahogy gyorsabban fejleszteni?
Thx előre is!
-
pisti666
aktív tag
Hy most értesültem róla hogy kedvelt játékunk ujj kiegészítővel fog előrukkolni még ebben az évben a Lineage 2 - 2ND Throne GRACIA nevet kapta már vannak fent infók de azokna knagy része japán és ne mtudom lefordítani ha angolul fennlesz valami lefordítom és beírom neketk

-
trassher
addikt
aki a revolution-ön van az megmondaná nekem hogy már megint miért vették le a tőrösök m.def-jét?
tegnap megcsináltam full A-s ékszereket +5 enchant-tal. mondom király 1250 körül volt az m.def, ma meg 1027. komolyan nem értem minek kell ezt mikor így is alig van esélyem varik ellen. ha nem tudok odaérni melléjük akkor meghaltam -
DiamondBack
senior tag
nemmondtam hogy halott a dolog de a harcosok közelebb állnak hozzám
de ha lesz rá idöm majd azért elöszedem öt is -
trassher
addikt
mi a gond a necroval? előveszed az egyik summon-od, transfer pain aztán cső. enemyre szórod a curs gloomot aztán mehet a death spike meg a hp szívás.
-
Kindgrind
aktív tag
válasz
DiamondBack
üzenetére
én Palára tuti Maja Heavy-t valami pajzsal Dark Legionnal a kézbe használnám jó fel Dyeolva azt apritanék

-
DiamondBack
senior tag
szóval akkor nm heavy, pajzs és ??? egykezes kard. milyent ajánlotok?
-
DiamondBack
senior tag
àhh ezt elöbb is megkérdezhettem volna akkor nem rakom össze a dual damascust

-
pisti666
aktív tag
válasz
DiamondBack
üzenetére
atttól függ mire akarod használni ha tankolni akkor nightmare havyt rakj rá

-
DiamondBack
senior tag
a necro nem jött be
most viszont a paladin mellett döntöttem és eddig jól teljesit
már 62-es ma megkapja a tallumját és meglátjuk hogyan tovább -
Chegesz
csendes tag
NAH az lenne a kerdesem hogy hogyan tudok az L2 vel tort serveren jatszani naon reg meg jatszottam akkor ugy emlekszem kellet hozza vmi program oda beirtam a server adatait es mar mehetet is es akkor hol tolthetnem le ezt a progit milyen neven es honan szerezzek infot es mit irjak be
PLS helpejetek ( linkeknek hatalmas koszonet jarna
es vmi egyszeru leirasnak ishogy ne kelljen tobbet megkerdeznem
) -
Mortimer
csendes tag
Szeeeeeeeee
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne h szeretném feltenni a barátnőmnek a lineage 2-t, viszont ő linuxos
Szal nem tom h kell-e vmit csinálnom mint a windowson mikor átírom a host fájlt...Lécci segítsetek benne !!!

-
pisti666
aktív tag
válasz
.:GoliBali:.
üzenetére
nem nagyon de szerverek linux alól mennek ergo tuti el leeht inditani csak azt ne mtudom hogyan sry
-
aktív tag
válasz
üzenetére
senki nem játszik lineage2vel LINUX alól???
-
aktív tag
udv
Kérdés valaki tud megoldást arra hogy linuxon menjen a lineage? én és sokan mások ott akadtunk el hogy wine-nal menne, de a gameguard miatt nem engedi elinditani.
Van valami megoldásotok erre, vagy nincs egyetlen linuxos sem akit lineage-t játszik?
-
pisti666
aktív tag
válasz
DiamondBack
üzenetére
miylen vazsit kezdtél?
-
-
trassher
addikt
válasz
DiamondBack
üzenetére
mostanában már ritkán fejlődök, inkább bossolni járunk. legtöbbet imperial tomb-ban vagyok ládákat nyitogatni. tegnap kezdtem egy dark elf íjászt és ma megléptem vele lvl52-t.
-
DiamondBack
senior tag
hol szoktál gyakni? mik a kedvenc helyeid? összefuthatnánk valamikor egy partyra

-
trassher
addikt
válasz
DiamondBack
üzenetére
eddig úgy néz ki

-
trassher
addikt
válasz
DiamondBack
üzenetére
nah már egy valaki van
. milyen néven és melyik klánban játszol? -
trassher
addikt
srácok akinek van kedve jöjjön a revolution world serora. mid ratek, átlag 300-400 ember. Trassher lvl76 Adventurer.
pár kép: -
pisti666
aktív tag
hát kasstos küldit ha megycsináltad többnek kell lenni-e mert ezen szeron ha jól olvastam meg kell csinálni kasztos küldit

-
[HUN]Zolee
őstag
válasz
DiamondBack
üzenetére
hát ezek iszonyatosak kis adatok. Vegyél Hearvy settet, és two hand sword, sword és blunt fegyók jók neked. skillek
linket nézd meg,ott sokminden van. -
DiamondBack
senior tag
most pontosan nemtuom de azt hiszem az atk: 180 ebböl 160 körül van a fegyver sebzése a def:300 körül van. shadow fegyom van, azt nem tudom hogy ehhez valo-e a skill. müködni müködik vele, de ugy se sebzek vele valami tul nagyot. a subclass küldi az server függö hogy hol van?
-
[HUN]Zolee
őstag
válasz
DiamondBack
üzenetére
P.ATK, P.def mennyi? Adott fegyóhoz van skilled?
-
DiamondBack
senior tag
lvl 52-es orc destroyer vagyok.miért van az hogy csak 3-3 skillem és buffom van, szinte alig sebzek és egy 60-as mob pár ütésel agyonver. c-s páncélt éskardot vettem de minimális a változás.mit vegyek még illetve hol tudok skilleket tanulni? van valami küldi rá?
-
pisti666
aktív tag
én felnéztem szerverre de őszinte legyek ne mteccet mert sok az aberált ember aki lvl 6 os karikat pk-z le mert ő erősebb és jobb NG szett van ralyta ......
-
dante3
addikt
Köszi, akkor megkeresem azt az npc-t, aki beváltja+megadja, hogy mit kell kirakni!
Ha kirakom, akkor gondolom kapok érte valamit, ugye? -
dante3
addikt
Sziasztok! Én csak most kezdtem a játékot, és lenne egy kérdésem!
Ezek mire valók, úgy kaptam gyilok után!?
Valami event cucc, de nagyon kezdő vagyok, azt sem tudom, mi az az event!
Valaki szánna rám pár percet, hogy elmagyarázza, bocs a lámaságom!
-
DiamondBack
senior tag
üdv az erica szerveren szokott lenni valaki?
-
pisti666
aktív tag
per pé 14 napig offon gamelek
aztán majd lehet hacsa kmeg nem tetszik és maradok ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kindgrind
aktív tag
Hellosztok!
Nem érdekelne valakit egy 7x Interlude Külföldi Off-mod szero? kb 2000 online player abból kb 200 magyar tuti van
2 nagyobb magyar klán van rajta ami szinte tele van és mi szeretnénk megcsinálni a 3dikat és oda keresünk most klántagokat 
Ha valakit érdekelne irjon PM-et
-
pisti666
aktív tag
halot topic
valaki mondjon valami jo kamaeles szerot ahol legalább a skillek fele müxik 
-
RapUGround
tag
Keresek NightFall szerveren lévő accountot!!!
Írj privátba! köszi! -
Zewa
senior tag
válasz
pisti666
üzenetére
Egy Fullos kari pedig sz@rrá enchizett cuccokban van és Hero!
/kötve hiszem hogy a noblesset és utána az olimpiát 1 hét alatt lenyomod...
/Lol volt múlkor: Vmi kamael hight reatre felmentem nyomtam pár órát és volt PVp event elmentem rá. Tőrössel voltam és a Döntőben egy majdnem fuillos kari ellen Lethal!
(különben esélyem sem lett volna...) -
priti
addikt
Nem ismerem a progit, amit írtál, de gondolom ilyen minden az egyben cucc lehet ami ilyen tűzfal meg spyware együtt, amit én elvből nem használok. Pont az ehhez hasonló esetek elkerülése végett. Nekem a tűzfal az tűzfal legyen és csak az pl. egy seagate personal firevall vagy még annál is egyszerűbb, a legjobb egy kis linux-os, csak ahhoz kell egy pici gép az asztal alá (lábtartónak jó, valami régi p1 megteszi két hálókarival). A vírusirtó az vírusírtó és csak az, és stb. Én már csak ilyen maradi maradok.
Ha meglátok egy memóriarezidens cuccot arról azonnal tudni akarom, hogy mi az és nem szívesen böngészgetem, keresgélem név szerint, hogy éppen minek a huszonhatodik modulja és mi hívja meg és most miért van ott, amikor az előbb még nem volt ott és mért keres akkor amikor nem akarom, miért fogja meg a procit vagy keres frissítést akkor, amikor nem akarom és stb. Meg úgy egyébként is... mikor engedtem meg, hogy levegőt vehet.
Ez persze úgy 92 és 94 között kezdődött nálam amikor a DOS kezdte a végét járni és mára alakult ki bennem, azért van, mert minél felhasználóbarátabb a májkrémszaft szerint a program az én szememben gyakorlatilag csak annál több helyen foszt meg a döntés jogától és én nem egy átlagos igényeket kielégítő rendszert akarok, hanem a saját igényeimet kielégítő rendszert akarok.
Így én elvből ledúrnám az Agnitum-ot a csába, hogy ne is lássam
Hiába, nem vagyunk egyformák. Egy ilyen kompromisszum nálam a feladás jele lenne és én még küzdök. Rohadtúl tele van, de még küzdök.

Szerk: nincs igazam, mert a win95-ig ezerrel high és umb korszak volt, de mindegy. Nem érdekes, lehet hogy azt sem tudod mi az a himem.sys meg az emm386.exe meg a többi, mindegy a lényeg hogy akkor legalább tudtad mit hová töltesz be és nem tűnt el 800MB RAM, mint most , amikor a Vista betölti az állítólag legszükségesebbeket aminek a fele legális kémprogram. Olyan szervízek vannak, hogy a kutya rosszúl lesz tőlük.
-
Skotos
csendes tag
Hát amit eddig írtál nem megoldás. Alap, hogy ledúrom a GG vagy a system mappát és persze, hogy letölti, DE ez sem megoldás.
Az Interlude-ot is ha szűz install után elindítom akkor sem müxik. Ha felmek az L2W serverre (patchelem az övékkel) akkor jó.
A Kamael-t teszem fel, és a hosts-ot manipulálom akkor más szerverre próbál menni, de akkor is rossz. GG errorcode 114 & 610 ugrik fel mindig.Na de a lényegre térve az Agnitum Outpost a probléma, hiába teszem az engedélyezett alkalmazások közé a GG-t meg az L2-t, akkor sem jó. Régebben meg azért ment, mer' a 4-es verzió előttiekben ilyen opció nem volt, ami szétkurná a GG-t. megoldás valszeg ha ledúrom az Agnitum Outpostot de annyit nem ér meg a játék ....
-
priti
addikt
Sok minden függvénye a dolog. Legfőképpen, hogy mihez akarsz csatlakozni és ahhoz milyen kliens kell.
Az alap felállás az, hogy ha letörlöd a csába az egész gameguard könyvtárat a játékból akkor azt újra letölti, azaz mivel az esetleges hibákat központilag orvosolják, neked csak annyi a dolgod , hogy letörlöd a gameguard könyvtárat a játékból és utána a javítottat ő magától letölti és emiatt jó lesz. Mindenképp ezt próbáld meg, mert ez a megoldás.
Elméletileg.Gyakorlatilag meg van egy csomó szerver, ahol meg nem szabad frissíteni pont a kamael miatt, azaz a telepített kliens könyvtárában található system mappa l2.exe -jévéel kell indítani a játékot és lehet , hogy pont az a baj , hogy te a kinti exe-vel indítottad, ami az asztalra kerülő parancsikonban is szerepel, azaz frissítettél.
Ha az interlude kliens ment azon a szerveren, ahol most a kamael-lel próbálkozol, akkor 99%, hogy a kamael ott nem fog menni, mert azt a szervert még nem frissítették.
Ergó feltelepíted azt az interlude klienst, ami ment és elfelejted a parancsikont és csak az l2.exe-vel indítva játszol.
Tovább bonyolíthatja a dolgot, hogy egyes szerverek eltérő tartalmat követelnek meg a system mappán belül és azt meg a netről kell letölteni (a szerver üzemeltetői mondják meg honnan) és a letöltött file-okkal felül kell csapni az eredeti kliens telepítő által generált file-okat, majd ezt követően indítani csak és kizárólag az l2.exe-t.Remélem megoldod. gúdlák

-
Skotos
csendes tag
Hellosztok!
Van 1 problémám, amit eddig nem sikerült megoldanom.
Mikor indítom az L2-t (Kamael Client) elég sokat tököl, de végül elindul, letesz Tálcára, visszarakom fullscreenbe es kiír 1 hibát:
There is a GameGuard initialization error. Please try running it again after rebooting.(ErrorCode=114)
Előző nap az Interlude-dal játszottam, és ment, de már az is ezt írta ki, ledúrtam.

Pls segítsetek !!!
-
pisti666
aktív tag
emberek én visszatértem c4 szeróra
frozen-en gamelek
jó kis szeró nekem megteccet -
doddy
tag
Hali!!
Van valami mód, hogy Windows Vistán játszhassak Lineage 2 C4et?? Aki tudja a választ pls írjon 1 privátot,Nagyon szépen kösöznöm előre is...
-
FireLord
aktív tag
Az Aqua szerveren már Kamael fut, érdemes kipróbálni sokkal szebb lett mint a L2! Aqua
-
RapUGround
tag
válasz
RapUGround
üzenetére
rapidshare.com/files/66940056/eL2Walker1.79.rar 
Próbáld így!!!
-
dnelb
veterán
válasz
RapUGround
üzenetére
semmi
-
RapUGround
tag
http://rapidshare.com/files/66940056/eL2Walker1.79.rar 
-
Sanyix
őstag
válasz
pisti666
üzenetére
Nem azon múlik. Low raten 1 hét alatt SOHA nem leszel 78 még 24/7 bottal sem. Klántárs próbálta, örült a 70 lett ennyi idő alatt, és az igazi szopás 74 fölött indul, amikor majdnem 50%-al több xp kell egy szinthez, mint az addigi szintekhez együttvéve.
Csak úgy hogy látszódjanak az arányok xp-ben lvl 40=~11 milla, lvl 68=~308 milla, lvl 76=~906 milla, lvl 78= 1,6 milliárd
-
Kindgrind
aktív tag
Hellosztok!
Melyik szerveren játszotok? -
Stxy
csendes tag
Most indult Kamael szerver Low-rates a neve DragonNetwork érdemes megnézni!! www.dragonnetwork.extra.hu

-
Stxy
csendes tag
Most indult Kamael szerver Low-rates a neve DragonNetwork érdemes megnézni!! www.dragonnetwork.extra.hu

-
pisti666
aktív tag
hát emberek inkább sztem azon mulik ki mennyire ismeri l2-tőt és mennyit kockul előtte én ezt nyáron is végbevittem de akkor aludtam v 3 órákat

-
-
RapUGround
tag
Elado egy account Nightfall szerveren persze annak akinek szinten van acc-ja rajta, 30milla adenáért. Egy lvl52-es Ivan nevű gyártós törp. Ha érdekel valakit az írjon privátot.
-
[HUN]Zolee
őstag
válasz
rambo4ésfél
üzenetére
Host fáljt átírtad?
-
rambo4ésfél
senior tag
Segítsetek! Mióta feltettem a vistat azóta nem tudok csatlakozni egy szerverhez sem mind azt írja ki hogy rossz felh.név vagy jelszó pedig jót írok be. Most kamael klienst tettem fel de a C5-tel se mentek már :S régebben pedig ment minden vagy vistaval nem fogok l2őzni?

-
priti
addikt
Ezt a szívást, sehogy sem tudok belépni, mióta ez a kamael megszivatott. Hiába szedtem le újra az interlude klienst, egyszerűen a belépés után hiába nyomok az OK-ta nem történik semmi, mint ha halott lenne a button

-
priti
addikt
Nézd az csak egy támpont, hogy te mennyit gyűjtesz. Ez szint, meg karakter függő ezerrel.
Én warlord-ként kezdtem, eleve tök más karakter vagyok, heavy tallum cuccban vagyok lvl76. szinten, szóval már kezdem látni, hogy mi a karakter előnye.
Például az, hogy mondjuk Goddhard mellett futva nyomok két provokáló varit és utána a pole-ommal egyszerre 10 darab lvl70 bikát meg lvl69 farkast simán leverek, ráadásul üdcsit dobnak a mobok, és mivel 10-et verek le egyszerre ezért 30 üdcsit szedegetek fel a földről, így az életem, manám egyfolytában szarásig van, meg very fast ütök állandóan és stb., tehát ha végeztem, akkor már kezdem is a következő csapatot verni. Ezt a tempót, ami a mészárlásomat illeti max egy vari tudja tartani ha elég manát kap, de még neki is nehezebb, mert ő nem mehet be sűrűn "lakott" agresszív mobos területre, mert ha elkezdik közelről verni elhullik ritkásabbon, meg egyszerűen elfogynak körülötte és azért akad meg. Az én karakteremnek ugye ez az előnye, hogy egyszerre verek mindenkit, eleve sok életem van, nagyokat tudok rátölteni, no meg persze ha 5% alá kerül el tudom nyomni a varit, amivel újra csurig lesz, mindegyik ellent sebzem egyszerre és piszok jól forgatom a pole-t és a spear-t, semmi más dolgom nincs csak bemenni a közepébe , elnyomni egy provokálást és amikor már annyian állnak körbe, hogy már nem látom saját magam, akkor elkezdeni őket verni, és semmi más nem látszik csak az SSH felhő.
...Szóval ez egy picit más történet, mint az , amikor valaki egy dual kardal érzi, hogy nagy és egyesével öldösi a mobokat. Ha két ütés egy mob még akkor is lassabb nálam. Én ilyen 500 négyzetméteres területeket a nullára kiirtok, tucatnyi mob rohan utánam állandóan és akkor még el se nyomtam a második provokálást én a szó szoros értelmében lemészárolom őket.
Nem lehet általánosságban azt mondani, hogy ennyit lehet gyűjteni vagy annyit, attól függ hányadik szinten és milyen karival. -
CsCsigusz
tag
Én a MidRate-ekkel vagyok kiegyezve ahol nincs GM shop és te rakod a cuccot össze. Nekem eddig az jött be a legjobban. Ha nagyrészt rendes, segítőkész játékosok vannak. Így a legjobb szerintem

-
pisti666
aktív tag
Kinek mi jön be én pl belefáradtam abba hogy haverokkal felmegyek low rate re és játszunk 1 hete 1 78 as kari full A gardeben és utánna nem teccik szero lépjünk ezért én mostanság már csak High raten tolom

-
priti
addikt
válasz
abridabri
üzenetére
Szóval szerintem low alatt is ugyanúgy megveszed a piacon ami kell és ennyi. Nem kell hozzá semmi, csak privi és jó kommunikációs készség.
Ha meg nincsenek elegen a szerveren ahhoz, hogy legyen piac, akkor meg a szerverrel van a gond és nem a rate-tel. Ergo tök mindegy milyen a szeró, keményen megdolgozni csak akkor kell valamiért, ha különcködni akarsz.
Én is mondhattam volna, hogy nekem maja szett kell tallum helyett, ami éppen nem volt a piacon és kezdhettem volna egyesével összerakni, de nem gondolom , hogy ettől válna jobbá a játék, hogy nem a szerencse, hanem te határozod meg, hogy "út közben" miket hordasz, a lényeg, hogy a végén mit hozol ki a karakterből. Az "S" szettem már olyan legyen amilyet én akarok, az oké, de nem tök mindegy milyen "A" szettem van? ...úgyis eldobom, csak idő kérdése...
Szerintem teljesen mindegy, ott van pölö a full DC szett, amit kipróbáltam, elvileg totál tank ruha, most tallum van rajtam, ami meg inkább gladi cucc. Namost a kettő között szinte semmi különbség nincs gyakorlatilag. Szinte észrevehetetlen, mindkettőt hordtam, mindkettő full és +3 volt. Ha megnézed az invertory-ban persze látod, hogy a tallum felnyomja az erőt meg a gyorsaságot, a DC meg az életet meg a védelmet, szóval világos, hogy mikor melyik kell, de gyakorlatban seholsemmi szinte a különbség, nagyon minimálisan érezni ahhoz, hogy ezek miatt szenvedjek hetekig. Majdhogynem csak a grafika, hiszen én pölö nem tudom így sem, hogy mindkettőt hordtam, hogy melyik a jobb nekem, mert a DC akkor jó, amikor egyszerre 5-10 ellent verek a pole-lal a kör közepéről, a Tallum meg akkor jobb, amikor küldiket csinálok, hiszen ott csak egyesével tudom kinyírni a mobokat, mert a küldi lvl azonos helyekre visz, ahol ha egyszerre 5 mob betámad, akkor kinyírnak, mint a cart hiába sebzem az összeset a pole-lal
szóval ha egy mob ellen vagyok egyértelmű hogy az kell, hogy nagyobbat verjek rá és gyorsabban, azaz Tallum és nem DC...Inkább egy magyar leírás tetszene, amiben látom előre, hogy melyik küldi mit ad, mit érdemes megcsinálni, mert pölö megcsináltam az orc-os küldit, amivel az egyik "S" recet lehet beváltani cuccra, a szem-es küldi meg egy "S" recet ad, ergo ha ezt tudom előre akkor a szemest csinálom elsőre nem az orc-osat, mert az embernek ritkán van kedve egymásután két küldihez egyedül... party meg mörfi, hogy nem jön össze ha küldizel...
-
priti
addikt
válasz
abridabri
üzenetére
Nemtom mit értesz "kemény dolgozás" alatt, mert én (lvl76) például semmiért nem tettem különösebben. A DP miatt akadtam meg komolyabban egyedül, mert nem tudtam, hogy recovery varit hol lehet venni hozzá, meg 3 napig kerestem az "A" pole-omat, ami ki tudja miért elég ritka fegyó.
A mostani tallum heavy szett ami rajtam van pölö 800 milla volt Giran-ban a piacon. Azaz egy kattintás volt az egész. Aki pedig hozzám hasonlóan jár party-ba gyakni, az szarásig van tőkével, így bármit beszerezhet a piacon, amire éppen szüksége van.
...de egyedül is... fogom a pole-omat elmegyek ilyen lvl62-68-as helyre és tizesével elkezdem őket mészárolni, 1 perc legkevesebb 1 milla sebességgel gyüjtöm a pénzt és ehhez jön hozzá az a pénz amit a piacon kapok azokért a cuccokért, amit még dobnak a mobok, szóval röhögve kicsengetem és akkor még nem is gyártottam semmit más karival.
Most értem oda, hogy már "S" is jó, így azért még eltart egy darabig a gém, szerintem a low az már túl vontatott.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- ASUS routerek
- Parkside szerszám kibeszélő
- Napelem
- Iqos cigaretta
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de ha lesz rá idöm majd azért elöszedem öt is

PLS helpejetek ( linkeknek hatalmas koszonet jarna
es vmi egyszeru leirasnak ishogy ne kelljen tobbet megkerdeznem
Szal nem tom h kell-e vmit csinálnom mint a windowson mikor átírom a host fájlt...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
valaki mondjon valami jo kamaeles szerot ahol legalább a skillek fele müxik
/