Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MaTTeS
senior tag
mindenki azzal jött még anno mikor l2 öztem hogy jaj a low rate milyen szuper meg minden, aha persze ha napi 20órába kockulsz unalmasan... nincs értelme mongyuk 20órán keresztül egy helyen farmolni vagy épp lvl upolni. sztem a medium-high ratek voltak a jók. igaz 3/4 éve l2 öztem utoljára, na nembaj majd kamaelbe visszamegyek

-
core214
csendes tag
Én már egy marha hosszu ideje L2-zök

Én csak a pvp,pk szerokat csipem
föleg a mixed skilleset
abba elég jo vok
grafika sztem szép
ha mindent fullra veszel ugy nezd meg a varázslatokat ütéseket 
játék élmény az attol függ low rate highrate
sztem at egész ugy jó ahogy van
-
MaTTeS
senior tag
mikor jön ki a kamael teljesbe? nem pts-be
-
hali
Monitorvasarlas elott allok . es erdekelne , hogy C4 ben tudok- e 1680x1050-felbontasban jatszani ? 22 es TFT a kiszemelt moncsi.
Valaki megnezne pls, hogy az optionsban van e ilyen lehetoseg ? A jelenlegi gepemen nem fut a L2 ,ezert nem tudom lecsekkolni.
Thx elore is -
pisti666
aktív tag
Én most viszatértem highrate hez félkamael szerver l2infinity szervere mentem
érdekes van egy jákék hangulata meglátjuk mi sül ki belőle 
-
RapUGround
tag
Ha valakinek kell bot az írjon privátba. Van olyan ami működik magyar privát szerveren és az anti bot program ellenére is.

-
RapUGround
tag
Az Death Penalty, ha egymás után kétszer meghalsz kapsz egy levelt, ha hamar halsz meg megint, akkor kapsz még egy levelt, de ha csak egyszer halsz meg és utána aránylag sokáig nem halsz meg és csak utána akkor nem kapsz. Grocery-be kapni Recovery Scroll nevű cumót, azzal lehet levenni a Death Penalty-t. Egy scroll egy levet vesz le, és a szintedtől függ hogy No Grade, D Grade, C Grade, B Grade vagy A Grade kell.
-
CsCsigusz
tag
Nem a Keriot már 3 éve nem tettem a gépre
Azóta volt 1-2 format is.
Interlude C5 kliens.Egyik haverral akinek működik, próbáltuk hogy ha ő átküldi a System mappáját menni fog... Átküldte. Úgy sem ment. Egy másik srác azt ajánlotta, hogy indítsam ujra a gépet és szörfözzek a neten mert hátha maradt az agyában valami... Megtettem többször is és ez sem segített.
Volt egy nemtommilyen szerver, valami külföldi, ahol úgy tudtam játszani, hogy egy updater-t letöltöttem és az átupdatelte az egész L2-t. Ezzel ment, de csak úgy hogy a Gameguard mappát ottis letöröltem, és mielőtt elindítottam mindíg írt egy elolvashatatlan hibaüzit a use.ini fájlról. De utána ha azt leokéztam, futott rendesen. Viszont ez a szerver nagyon vacak volt, meg talán a user.ini miatt csinált nekem a játék olyanokat, hogy pl. nem rakta ki a buffokat a képernyőre, meg ha valamit varázsoltam azt se csinálta a kari animációban, csak onnan tudtam hogy a Character Status-ban megváltoztak az értékek

Szóval elegem lett ebből a szerverből és mivel sokan elkezdtek a mysticworld-ön játszani (ez egy magyar C5 Interlude szerver) gondoltam megyek én is oda. Lementettem a system mappámat amivel többé-kevésbé működött az előző szerver (ami természetesen felülírta az eredeti l2 fájlokat ezek valami saját fájlok voltak mert ami system-be volt mindet "felupdatelte")
és azzal mikor a host-ot kicseréltem/átírtam be is lépett a játékba de akármilyen accoutot és pass-t írtam be amit már regeltem, nem működött. Míg a többinek simán. Közben ventrin beszéltünk. Ekkor kaptam meg az egyik sráctól akinek működött és belépett, a system mappáját, és azt mikor feltettem és l2.exe-vel indítottam, tök ugyanazt csinálta mint az eredeti l2-system mappával. Be sem engedett.
-
pisti666
aktív tag
igen dead penality v hoyg irják és uyg lehet leszedni lemész aden be és ott veszel tekercset az hoyg hoyg hivják passz de meg fogod ismerni hoyg merre találod hát megic shopban elvileg v glocery huh most megfogott rég nem kockultam már vinyó hibából de meg fofog találni
sztem -
priti
addikt
mitől lassulhat le a kari?
-ha nemtod használni amit ráadsz
-ha tele a zsákod
és még?meghaltam és azóta mint a lassított felvétel úgy fut meg üt meg minden, már mindent kitettem a zsákból, a ruha, fegyó ugyanaz, mint már vagy 4 szint óta, szóval amiatt biztos nem, lvl 68 amúgy és egy "A" -s Pole-lal küldöm, van egy ikon a bal felső sarokban, idáig azt hittem, hogy buff, de már nemtom, lehet az az, amitől így meghalt? Úgy néz ki az ikon , hogy egy földbeszúrt kard mögötte naplemente. Asszem akkor jött ki, amikor felvettem a duplakardot, amitől karmám lett, meg látszottam a térképen, aztán meghaltam, a mínusz karma eltűnt, de ez az ikon ott maradt, most éppen lvl9, de fingom sincs mi ez. Ez már ezer éve volt, de ez a szar nem tűnik el. Tudja valaki mi ez? Ettől mozog olyan lassan? Ezzel így nem szenvedek, ha nincs megoldás akkor én ünnepélyesen abbahagyom.
-
Sanyix
őstag
válasz
pisti666
üzenetére
Nem lopják le eddig sem tették, csak megpróbálják lemásolni(inkább kevesebb sikerrel). Ezért az l2j szervereken van először. Ahhoz hogy normális offmod szervereken összelegózzák ugyanezt (több sikerrel, tehát nem úgy mint az l2j-s bughalmaz) kell nemkevés idő. Ha lelopnák a kukában figyelne mindenhol az l2j mert lenne lopott off. De nincs, így a c4-et kell kiegészítgetni.
-
pisti666
aktív tag
HY all na meberek már csak 2 nap aztán megjelenik hivatalosan a Kamael cliens európában fileplanet meg indit egy szervet mi meg várjuk hogy jó emberek lelopják azt és kijöjjenek törtö szerverek

-
pisti666
aktív tag
na emberek tegnap este megtörtént a csoda fel tudta menni kamael szerverre es tudtam jaccani kicsi laggal van egy 13 as figterem kamael csavo
akitérdekel hol jaccok [link] -
CsCsigusz
tag
Próbáltam ezeket a system mappás téma még nem valósult meg, azon kívül mindent. Az a bajom hogy updatenél visszateszi a Gameguard fájlokat azt a *.des fájlt is
.
Másik gépen mikor volt formattálás, ujrament a windows XP (ugyanez a SP2-es) és aztán feltettem a lineage2-t és gyönyörűen működött... Aztán hagytam nem játszottam vele, csak később pár hét múlva egyik tesóm, és már ő panaszkodott hogy ezt csinálja (format előtt is csinálta már) szóval nemtom ez mivel függ össze
-
priti
addikt
Te én nemtom, most hogy mondod rákerestem a host file-ra hogy beírtam e, vagy elfelejtettem és tuti, hogy elfelejtettem, mert a vistában egyáltalán nincs host file
a kereső szerint legalábbis ezen a néven nincs filé, még jó hogy a windows old mappát nem töröltem le, mert így az ip-cím megmaradt a régi host filében, de még így is gondban vagyok hirtelen, hogy hová kell akkor írnom, mert átvariáltak mindent az xp-hez képest, hogy véletlenül se legyen ugyanaz a könyvtárszerkezet... ááá utálom ezt a fostos májkrémszaftot, egy állandó szivatás, mire megszokod jön egy másik...
Lehet hogy majd utánanézek, de azóta már a dvd-t visszaadtam, a vincsiről meg letöröltem a klienst és azt se tudom, hogy egyáltalán le lehet e tölteni még ezt a szart valahonnan...
...most kereshetem hogy a pistában hol a csába kell felvenni, ááááhh elmegy az ember kedve az élettől komolyan,...miért kell mindent máshová tenni, attól jobb lesz???
backi a 2007-es word-ben fél óra volt, mire megtaláltam hol kell formátumot másolni, az összes létező nézetet, eszköztárat végigkajtatom, már a tököm tele, erre kideül, hogy betették jobbgombos menübe kéééééész, most ott jobb, mint fent???
Elkezdem végre írni a szaromat a negyedik sor után... nézem ... ki van szürkítve az egyenlet szerkesztő, na mondom faca még a teljes telepítés se teszi fel vagy mi a ráááák van? Visszamegyek a telepítőbe bepipálom az összes létező annya-kínnyát, amit az életben nem használok, visszalépek, megnézem, jó. Na mondom ennek, amit bepipáltam aztán sok köze volt az egyenlet szerkesztőhöz, visszalépek a doksimba, folytatnám megint szürke az a szar,
mondom nem igaz, kiderült, hogy azért szürke, mert ha úgy volt korábban elmentve a doksi, hogy a 2003-as word is olvasni tudja, akkor nem írhatsz bele egyenletet szóval mentsd szépen el 2007-esként írd be az egyenletet, aztán mentsd el 2003-ként megint, hogy mindenki el tudja olvasni
, de legalább írná ki, de neeeeem, copjál csak órákat elsőre,
amikor határidőre kell a cucc.
áhh kiborít teljesen, de muszáj feltenni az újat, mert ha meg én nemtom elolvasni a word miatt az meg ciki.
és van pofájuk betenni a rendszerbe, nem valami infó ablakba, a rendszerbe-bele az arcomba, hogy élmény-index. Hát ez aztán élmény. Most hol a csába van a host file-om? még etc mappa sincs, tökönszúrom magam -
pisti666
aktív tag
válasz
CsCsigusz
üzenetére
v update v még valahonna bánnyász egy system mappat és tiedet töröld de leöbb ami képet akarsz mentsd ki aztan meg töröld farncba régit ujjat helyére
Én most épp kamael szerot keresek cliensem már meg van de szerevrt nem talaloka ami menne is 1 van de nnaál zat irja ki amikor karaktert választanék hogy én hackelelm szervert és ezért ledob
sztem várok 20 napot amikor is kidobják kamael clienst europaba is 
utánna bitzos lessz valami kamael szerver amin jatszhatok v valam iértelmes Dp amit megcsinálok azt kiprobálom cuccokat rajat ithon 
-
priti
addikt
Érdekes hangulata van ennek a játéknak. Kár hogy hiába van egy 70. szintű karim nem tudok tovább játszani
Mióta feltettem a Vista64-et, azóta azt írja ki, hogy az adott névhez nem stimmel a jelszó, amikor belépnék. Szóval nem tűzfal vagy bárminemű kapcsolódási probléma, egyszerűen mint ha nem létezne a karakter a szerveren. Becarás. Mindegy száz másik jobb gém van, de azért jobb volt, mint az msn. Dumáltam bennt mindenkivel, közben piacoltunk egy kicsit Giran-ban, egy-két boss is volt..
A hangulata jól el van találva. Sajnálom egy picit. Szip-szip -
CsCsigusz
tag
Sziasztok! Nem tudom hogy ezzel a problémával találkoztatok-e már, de én játszom már egy ideje a játékkal és csak az utóbbi 1 hónapban kapom ezt az arcomba... A problémám a következő. Van egy számítógép, minden védelem ki van rajta kapcsolva (tűzfal miegymás) minden feltételnek megfelel a rendszerkövetelményeket tekintve minden rendesen működik... Kivéve a Lineage2-t. Feltelepítettem, hostfájloltam, lepingeltem a host fájl jó. Elindítom a játékot és kijön az a kis kép ami mindíg ki szokott ha elindítod a játékot, addig tölt, tölt és egyszercsak abbamarad a töltés. Feladatkezelőben megnéztem ilyenkor mi történik. Elindítottam az l2.exe-t az lefoglalt egy csomó kilobájtot, aztán egyszercsak jön egy GameGuard.des (ez a fájl a játék system-mappájában is megtalálható) és eltűnteti az l2.exe-t. Gondoltam akkor letörlöm a Gameguard.des fájlt és a Gameguard mappát... Letöröltem, erre belépett a játékba de kidobott egy üzenetet hogy reinstalláljam a gameguard-ot mert hogy, hogynem a GameGuard.des fájl hiányzik vagy megsérült.
Ezzel most én mit tudok csinálni? Legyen szíves valaki segítsen mert nagyon szeretnék játszani de "nem hagynak"
(Különben a számítógépen Win XP van SP2-vel és Routeren keresztül kapcsolódik az internetre de a routeren minden védelem ki van iktatva) -
[HUN]Zolee
őstag
Van egy Baby Kookaburra petem, és ideje lenne felnönie /lv68/ de sehol nem találom a quest-et hozz. Valaki tudna segíteni ebben?
-
L2-t nem szoktam installalni , csak siman atmasolom az egesz konyvtarat es mar muxik is. Kliensel szinten nincs baj ,mert a nagy gepemen siman fut. Azert koszi a tippet
mind1 mar beletorodtem,L2 readmeben is vmi olyasmi van h Geforce 2+ kell neki. Ez a gond valszeg. T&L vagy vmi szar hianyzika tnt2 bol. -
nem jutok el a menuig, lefagy mielott a login screen bejonne
(de mondjuk options.ini-ben atirtam mindent minimumra...nem segit) -
nahh kozben kiprobaltam ,nem megy
kidob egy hibauzit 1perc loading utan h toltsem le a legujabb nvidia drivert....; dehat le van toltve. Probaltam tobb verziot is.
Gyanitom nem tamogatja a TNT2-t a lineage.
(dualbox a serveren ahol jatszok tilos , bann jar erte, szal nem szoktam
) -
Zewa
senior tag
válasz
abridabri
üzenetére
Cs-cs. Hát.. Sztem enm max minimum szűrűk nélkül bár...
nekem ment az L2 P3-on ( 900@1280mhz, 256+128MB ram, MX440es vidio kari(64mb). Avval szaggatott de piacolni jó volt
Dualbox?
-Mostani konfigomon 6 db L2 elfut max felbontásban gond nélkül pedig csak egy gyegen Core2) 
-
na hello mindenki
lenne egy olyan kerdesem ,hogy TNT2 32mb - vel fut e az L2, nem erdekel a jatekelmeny, csak h elindul e
piacolni jo lenne a kisgepen amig a PCm szervizben van
Valaki probalta mar ilyen osregi vga val ? -
Zewa
senior tag
-
Qru
MODERÁTOR
Tnap meghaltm és kaptam vmi atack büntetést. Ezt, hogyan lehet eltüntetni, megszüntetni??
(Egy kard ikon jelent meg felül középen ahol pl potik hatását jelzi ki.) -
Ilyen nekem is volt.
Hardware monitoringot, vinyó monitoringot, meg adobe-ot, meg minden felesleges dolgot állíts le (ctrl+alt+del->ott a futó alkalmazások) egyesével, és indítsd el a játékot. Előbb utóbb kibukik, min akad meg.Amúgy egyre szarabb a kliens, ahogy fejlődik, úgy szaródik el... Remekül megcsinálták.
Ja, és C6 nincs, helyette Interlude (IL) van...
-
pisti666
aktív tag
válasz
[HUN]Zolee
üzenetére
hy elvileg offon itemekre tatto soulcry ra meg stb re de mindegyik szeron GM-ek álitják ezt a betűket meg off-on XP-illteve sP-re de járta mmár olyan is ahol cuccokra lehetett meg medalokra
-
[HUN]Zolee
őstag
Event és Glidering event ek mire valók?
És a betűket hol lehet váltani? Adventures-en vagyok -
Henryk
aktív tag
hali mindenkinek!
valaki hozzáértőtől kérdezném, hogy mi okozza hogy bármelyik l2-t indítom el loginnál kiirja hogy a játék "illegal hacking tools"-okat talált
ami érdekes mert emléxem még régen külföldin szórakoztunk hLaPeX-el de akkor nem írt ki ilyet, és utána se.
már többször újratelepítettem/felupdateltem, de mindig kiirja asszem volt már közben vagy 3 win reinstall is, mert játékok külön vnyón vannak, de nemmegy
voltmár valakinek ilyen?
mitlehet csinálni? -
KPepe
senior tag
válasz
Zontularis
üzenetére
Abyss az L2j?
Én Roxy-n nyomom [link]
Most vetik be az új szerver gépet, 5000 playerrel is elboldogul, és majdnem 100% az Interlude, szóval buli lesz aprajafalván, természetesen wipe nélküli átállás lesz.

Jelenleg eléggé bizonytalan a szerver erő egyensúlya, két legerősebb ally felbomlott, de van egy jó magyar csapat, mi akik már egy ideje ott vagyunk, és a BlackArmy a Dragonról, akik elég jól haladnak, csak cucc kell nekik, és mienk lesz a szerver.

-
Zontularis
csendes tag
Ha jó szervert kerestek ez az : http://la2.theabyss.eu/ Én 1 éve nyomom itt x7 raten,nagyon jó a community rengeteg magyar van.C-4es a játék de C-6os kliensel fut most pakolásszák majd át a skilleket meg a többi C6 featuret.Ha meguntátok az egyoldalú szervereket gyüjjetek hát iit 2 nagy alliance rivalizál,iszonyat nagy mass pvp-k szoktak lenni Baium,Antharas,Valakas és Lillithért.Ráadásul fejlesztgetik is a szervert rendesen szinte lag-free.
-
Jééé... L2 topik.
-
KPepe
senior tag
Wyvern-t igazából csak a cl-ek válthatnak maguknak a várukban a wyvern managernél. Goddard volt a mienk, minden gond nélkül repkedett a főnök.

-
Zewa
senior tag
Nah! Lányok mi történt itt mindeki le állt az L2-vel?

A Repülőhöz mindenképpen kell clanvár? -
pisti666
aktív tag
emberek halott topic hova lettek az emberek ?????

-
pisti666
aktív tag
[link] egy picit másabb téma
sztem jól megcsinálták 
[Szerkesztve] -
pisti666
aktív tag
Na ezt szöveget találtam neten
akit érdekel olvassa el megéri
[Területek]
Hellbound lesz a legnehezebb vadászhely. (Új sziget lesz, talking mellett).
Artshutart, a vas kastély inkább egy vadászhely, mintsem kastély. Nincs siege errre a kastélyta (Új kastély új területen).
[Hellbound]
80 és afölötti szintű játékosok vadászhelye.
- „Iron Caste Artshutart itt helyezkedik el, Dark Lord Bares uralma alatt.
- A szörnyvadászatot a reputation pontok befolyásolják. (mint Varka-ban és Ketra-ban)
[Island of God’s Wish / Crytal Dwellings / Crystal Wishing Place]
- Új vadászterület a 70es szintűeknek
- Vízalatti vadászhely
- Dark Lord Bares parancsnoka itt raid bossként, Balor Guard néven lesz.
- Régen itt élt a Víz Sárkány Fafurion
[Soul Islands]
- A Kamaelek szülőhelye, itt minden faj egyesülhet (már ha akarják) más fajoknak barátságos terület.
- Új vadászterületek lesznek ebben a territóriumban.
[Átalakulás]
Kettő fajta karakterátváltozás lesz:
-Az első egy csata átváltozás lesz, mely a karakter külsejét megváltoztata, növeli a karakter hatékonyságát PvP és PvE ben.
-A második inkább csak poénból lesz, semmi hasznuk nem lesz, de a játékosok gyüjthetik őket, csakúgy mint a mostani kiegészítőket. (pl. szemkötő, ilyesmi)
[Event]
A játékosok találkozhatnak majd a Lineage 2 isteneivel. Például amikor a Shillen Monster (??) felébred, megtámad városokat. A játékosoknak megkell ezeket védeni, hogy megakadályozzák a teles felébredését. Ha elrontják, a játékosokat közvetlen játékon belüli események sújtják.
[Kamael Kasztok és Képességek]
1. kaszt : Kamael Soldier (nő / férfi)
2. kaszt (itt kettéválnak) : Trooper (férfi) / Warden (nő)
3.kaszt : Berserker (férfi) / Arbalester (nő) / Soulbraker (férfi / nő)
Férfi Kamael
2. kaszt : Trooper
3.kaszt: Berserker / Soulbraker
Berserker - Magas támadóerőre koncentrál, kétkezes kardot használ, megvan a képessége hogy gyorsan rohamozzon ellenfelei felé. Hasonlatos az Ork Destroyerhez, csak a harci képességei még az Orkot is felülmúlják.
Új Képességek: (Többi képessége a már létezők közül van összeválogatva)
Storm Assault - A célpontot és a körülötte lévő területet támadja, rohamozva.
Disarm - Lefegyverezi a célpontot, a fegyvere a invetoryba fog kerülni.
Női Kamael
2. kaszt: Warden
3. kaszt: Arbalester / Soulbraker
Arbalester - Nagy távolságű támadásokra specializálódott, számszeríjat használ. Képzett az ijjászat és a csapdák terén.
Új Képességek:
Decoy – Ha támadás alatt van, csinál magából egy tükörképet, az ellenség ezt fogja támadni.
Trap Skill – Sokfajta csapda lesz, 3 volt említve: *lassítás* , *mérgezés* , *célpont elvesztése*
Bionic Boom – Bombát helyez a közelbe, felrobbantva a célpontot és a környező területet.
Kamael Megosztott Kaszt
2.kaszt: Trooper / Warden
3.kaszt: Soulbraker
Soul Braker - Magasan képzett a mágiában, de fizikai ereje is nagy. Varázslóharcos.
- A szablyában van gyakorlata (hasonlatos a vívótőrhöz)
- másik kezénél egy speciális elnyelő varázslat kap helyet.
- Egy mágus, jó közelharci értékekkel
- Nem vehető fel subclassként
Új Képességek:
Blink skill - Teleportálni tud.
Reaction of divinity - MÁgikus támadás, ereje attól függ, hogy az áldozaton mennyi buff / debuff van. (pl might, poison)
Steal divinity - Buffokat lop az áldozattól (így magára rakva). Egy bizonyós számú buffnál az egész buffsort letudja lopni.
Triple pierce - 3 ütéses támadás, szablyával.
[Fegyverek]
-Nyílpuskák
-Szablya
-Kamael fajnak új típusu fegyó, mely az S osztályt is túlszárnyalja.
Egyéb:
-Lesz fehérnamű
-Csuklóra lesznek itemek, külön jobbra és balra.
-A petek fejlődnek, a farkas megnő és erősebb kinézete lesz.
[link]
[link]![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070724/Kamael_Logo2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
-
Aygor
tag
Hú de jó h legalább erről lekattantam....
Annyi ideig függtem rajta h ......
Most már csak az áldott/átkozott cs
az is épp elég
Mindenkinek jó függést!
De amikor már a 2 . subcastba kezdtünk a klánnal valahogy uncsivá vált....
GG everyone! -
Zewa
senior tag
válasz
pisti666
üzenetére
Heloo!
Nah fasza Ba@sz@ meg 4. voltam asszem a PVP toplisten
csak arra a kl_lrva holnapra nem tok felvenni..

Pls az Uj IP cimet adjatok meg!ű
Thx .
Clan cimet ne tudom sajna
Ha jössz miraclera szivesen segite ebben abban... ha kérdesed van nyugottan irj ide vagy Pm be.
Üdv.
[Szerkesztve] -
Qru
MODERÁTOR
Még csak most próbáltam ki ezt a gammát de nagyon bejön.

Egyébként nemtudja vki mi a net címe a Royal klánnak? Nekem nem jön be de sztem rossz címmel próbálkozok... -
Zewa
senior tag
NO!
Lányok! Süllyed a topity!
GYertek gamelni mondjuk Miraclera! Ehhun' van'e egy link ! [link]
Jah még vmi
Tudna valaki segiteni nekema Noblesse kuldiben? 
[Szerkesztve] -
Sanyix
őstag
Pedig ez proci vagy memóriahibára utal. Nekem akkor volt kékhalál különböző sysek miatt, amikor a procimat húztam, és nem találtam még meg a növelt órajelhez megfelelő feszültséget(és ezért hibázott). De ilyen hibák lehetnek memóriahibánál is.
-
TypeEl
csendes tag
Ja meg párszor már ezt a üzit dobta utánna:
[link] -
TypeEl
csendes tag
Császtok! Óriási problémám van mégpedig az hogy nem tudok lineageezni!!!
Gondoltam hátha tud vki megoldást a problémámra:
Az van hogy új gépet vettem és nem megy szinte semmi.
A vindózt még csak csak felraktam de a Lineage állandóan bugol és kidob már ha szerencsém volt és betudtam lépni 1 percre.
Aztán meg restartolna ha nem kapcsoltam volna ki, így kék halál általában. Van hogy az explorer is hibát ír ki.
Már vissza vittem a gépet a szervizbe, kicserélték a lapot és így már fel lehet rakni a vindózt.
Kék halálkor eddig 2 dolgot írt ki:
1. PFN_LIST_CORRUPT
2. WIN32K .SYS (ekkor video kari cserét javasolt)
Már végső kétségbe
esésemben írok ide mert a szervizbe nem tudok mit mondani.
A windows Xp Reborn telepítójéről futtatam pár tesztet.
A procinak, lapnak nem írt ki semmilyen hibát.
A memória tesztet nem csináltam végig de az első 25% ban nem volt hiba.
Köszike előre is. -
Spyke93
csendes tag
nah az uj faj igen...egy szárnyu lesz a másk szárnya 78-as szintern valahol (80 a max) fog kinőni és NEM fog tudni repuln ilesz lélekszivo skillje a csaj ijász skillekkel lesz a srác meg ....A faxom rtudja de jó lesz valszeg

-
Kindgrind
aktív tag
válasz
pisti666
üzenetére
Hát én annyit tudok h valami egy szárnyu angyal szerüségü faj

Meg hallotam egy olyat de szerintem csak valami buta pletyka hogy majd questtel meg lehet szerezni a másik szárnyukat és majd tudnak repülni. De szerintem ez nem lenne fer a többi fajjal szembe példál egy Törös vagy egy Gladi nem sokszor tudna hozzá nyulni. Úgy h szerintem nem igaz ez az egész. De én már várom nagyon. Valahol fent van a térkép is h majd milyen lesz. Majd megkeresem és belinkelem
Remélem mondtam valami újat
-
pisti666
aktív tag
na uj tema
ki mit halott kamael-rol? ''az ősi fajról''
-
Spyke93
csendes tag
UPSZ!!!
-
Zulfaim
csendes tag
Mostmár 42 vagyok l2jd-n.
Hol érdemes ilyen szinten fejlődni?(elf íjjas).
Eddig catacombákba jártam(Catacomb of the branded).
Volt is tegnap szerencsém egy gyerekhez, aki champion ölésnél ellopta a cuccot amit dobott, tomi-nak hívták. Vannak ilyen rendes emberek. -
ZanG
csendes tag
Ha nem gond ajánlanék egy feltörekvő új L2 szervert:
MIRAGE L2
[link]
L2j, C5 Interlude
Szerver rate:
RateXp = 4.
RateSp = 6.
RatePartyXp = 2.
RatePartySp = 2.
RateDropAdena = 4.
RateDropItems = 3.
RateDropSpoil = 5.
Most még kevesen vagyunk, rendes GMek vannak, szivesen és gyorsan segítenek.
Én tegnap csináltam acc-ot és karit. Eddig csupa pozitív tapasztalat.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

föleg a mixed skilleset

mondom nem igaz, kiderült, hogy azért szürke, mert ha úgy volt korábban elmentve a doksi, hogy a 2003-as word is olvasni tudja, akkor nem írhatsz bele egyenletet szóval mentsd szépen el 2007-esként írd be az egyenletet, aztán mentsd el 2003-ként megint, hogy mindenki el tudja olvasni
amikor határidőre kell a cucc.

ami érdekes mert emléxem még régen külföldin szórakoztunk hLaPeX-el de akkor nem írt ki ilyet, és utána se.
és sorci subb![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)