- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogkefe21
csendes tag
válasz
sajtos365 #1059 üzenetére
Keveset tudunk róla, de valahol el kell kezdeni. Más dolog, hogy direkt átverésnek indul-e és akkor egyszercsak heló szia. Reméljük nem így van. 24-es TBSZ-t ott kötöttem gyorsaság miatt szochó baromsag miatt, bár egyelőre nem vásároltam, mert meglepődve tapasztaltam, hogy gyenge nagyon az ETF kínálat. Max kiveszem a pénzt és akkor 25-ös TBSZ máshol lesz.
-
Krethx
aktív tag
válasz
sajtos365 #102 üzenetére
Nekem nagyon bejött. Jobban mint a Trading 212. Tetszik az is hogy ha eladod a részvényt akkor ugyan abban a pénznemben kapom meg. Aztán majd én átváltom (Amikor jobb az árfolyam.) vagy kiutalom. Majd megírom hogy az osztalékot időben ki fizetik e. Amit írtam konkurenst ott volt hogy két hétet csúsztak. De ez csak egyszer fordult elő. Amúgy másik brókertől is át lehet hozni a részvényeket. Ezt ugyan még nem próbáltam. Trading-en két részvényem van de az ott is marad. Itt meg elkezdek egy portfóliót felépíteni ami osztalékot fizet. (hosszútávon)
Amúgy érdemes ezt az oldalt is használni:
Seeking Alpha | Stock Market Analysis & Tools for Investors
Itt csak beregisztrálunk és felvisszük a részvényeinket. Aztán E-mail-ben kapjuk az infókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest