- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krethx
aktív tag
Osztalékfizetés is megjött. Lightyer 1 munkanapot ír hogy kifizetésre kerül. Ez így is volt. Tegnap volt esedékes és ma pedig megérkezett.
Ex-Div is fontos tud lenni. Az az hogy jogosultak leszünk e rá a vásárláskor. Itt egy példa:
Ex-Div Date-re 04.25-ír. Tehát 24-én már birtokolnunk kell az adott eészvényt. -
Krethx
aktív tag
-
Krethx
aktív tag
válasz
atillaahun #105 üzenetére
Az USA részvények egy az egyben valósak. A UK stb. ott van késleltetés. De most nem találom hogy mennyi. Pedig a Lightyear oldalon fent van. De amúgy nem sok.
-
Krethx
aktív tag
válasz
sajtos365 #102 üzenetére
Nekem nagyon bejött. Jobban mint a Trading 212. Tetszik az is hogy ha eladod a részvényt akkor ugyan abban a pénznemben kapom meg. Aztán majd én átváltom (Amikor jobb az árfolyam.) vagy kiutalom. Majd megírom hogy az osztalékot időben ki fizetik e. Amit írtam konkurenst ott volt hogy két hétet csúsztak. De ez csak egyszer fordult elő. Amúgy másik brókertől is át lehet hozni a részvényeket. Ezt ugyan még nem próbáltam. Trading-en két részvényem van de az ott is marad. Itt meg elkezdek egy portfóliót felépíteni ami osztalékot fizet. (hosszútávon)
Amúgy érdemes ezt az oldalt is használni:
Seeking Alpha | Stock Market Analysis & Tools for Investors
Itt csak beregisztrálunk és felvisszük a részvényeinket. Aztán E-mail-ben kapjuk az infókat. -
Krethx
aktív tag
Én következő képpen jártam el három Account-on. Mivel ott a jutalom volt a lényeg. A beszerzett jutalom összegét zárolta a feltöltött összegből. A fennmaradó összeget ki tudtam utalni 3 Account-on. Ezek után írtam be a promóciós kódot. És jött a 20 euró. Oliverda a lényeges dolgot belinkelte. (#86)
Amúgy érdemes olyan részvényeket tartani hosszú távon ami osztalékot fizet.
-
Krethx
aktív tag
"Regnél adtam be a kódot ........... Egyből megkaptam 20€-t"
De te a regisztrációnál a promóciós kódot adtad meg. (szerintem)
Ha meghívóval regisztrálsz (nem promóciós kóddal) arra ad 3500Ft-ot. (Kb. $10 mivel ha jól emlékszem csak USA részvénybe lehetett befektetni.) Azt hogy be tudd szerezni fel kell tölteni pénzzel. €50 vagy 20.000Ft. Ha ezek után írod be a promóciós kódot akkor kaptál volna még €20-t. -
Krethx
aktív tag
válasz
JohnnyWeiss #66 üzenetére
Úgy tudom hogy egy számlaszámot lehet a kiutaláshoz megadni. Nem automatikusan került oda. Vagyis nálam én írtam be a Revolut számlaszámomat. Számlakivonatból is a Revolut-ost küldtem be. Írj a Support-nak hogy szeretnéd megváltoztatni.
-
Krethx
aktív tag
válasz
szabi__memo #57 üzenetére
Sajátomon kívül még három Account-ot regisztráltam be meghívóval.
A sorrend a következő volt:
1. Regisztráció meghívóval
2. €50 beutalás vagy kártyával feltöltés (De lehet 20.000 Ft. is)
3. Vettem részvényt (akár törtet is lehet venni.)
4. Beszereztem a meghívásért a bónuszt
5. Beírtam a promóciós kódot
A fennmaradó összeg kis is utalható. De a bónuszt azt csak 30 nap után tudod kivenni.
A saját Account-on a beküldött összeget is befektettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest