Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
Lehet én műkődök fordítva, de nekem nem ez jön le. Ez alapján én azt értelmezem, hogy legyen egy TBSZ szerződéssel igazolható szerződéskötésed, de elküldeni csak a nevet, adóazonosítót, befizetett pénzösszeget kell.
Amúgy én az egész bejelentést kb. 2 héttel a 30 nap lejárta utána tettem megNem szándékosan, de így sikerült.
-
pictigjis
őstag
hujjuj, de felhúzta magát valaki! pedig ha kicsit gondolkoztál volna, biztosan rájössz, hogy a hozzászólás lényege az lett volna, hogy a különböző regionális nav kirendeltségeken különböző emberek ülnek, de neked állampolgárként semmi ráhatásod arra, hogy az emitt precízen mindenre reagáló, vagy az amott nem annyira precíz aktatologatóhoz kerül a valójában senkit nem érdeklő bejelentésed. az eddigi beírásokból is le lehetett vonni azt a következtetést, hogy kinél így, kinél úgy történtek a dolgok, semmilyen egységes minta nincs. ráadásul fogalmad sincs, hogy a, b és c nick területileg hova tartozik. baromi unalmas, hogy állandóan ezen megy itt a rinya
-
somegi
csendes újonc
Leírom részletesen,hogy én mit írtam a a Navnak, bő 1 hét után jött a válasz,hogy a ”bejelentését nyilvántartásba vettük”. Érdekes kerülték azt a szót, hogy „elfogadtuk”.
Tárgy : Tartós Befektetési Szerződés (TBSZ ) bejelentése külföldi befektetési szolgáltatónál
Tisztelt Nemzeti Adó- és Vámhivatal!
Ezennel bejelentem, hogy Tartós Befektetési Számlát (TBSZ)
nyitottam a Lightyear Europe AS-nél. A Lightyear Europe AS
egy külföldi befektetési szolgáltató.
Nevem:
Adóazonosító számom:
Szerződés kezdete:
Első befizetett összeg:
Kérem a fenti bejelentésem elfogadásának visszaigazolását.
Csatolva : TBSZ szerződés és igazolás az első befizetésről.(Fontos a Lightyear által küldött TBSZ Account Certificate fejlécű igazolást csatold,mivel csak azt fogadják el hitelesnek, a tbsz szeződést meg elkültem önszorgalomból, őrizgessék ők, esetleg később ne követeljék tőlem...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged