Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
gyorsan, röviden: hétvégéig össze kellene dobnom egy konfigot anyámnak, jobbára netezésre és az általam digizett családi videócskák (unokában való gyönyörködés rulez)nézegetésére használná, szóval nem kell erőmű
esetleg olykor, ha hazamegyek, talán kedvem lenne egy-két nosztalgia-gémet nyomogatni
halflife, quake, stb szóval kb egy ilyesmi konfig kellene, ami elboldogul még egy pár éves kihívásokkal (én anno még a mohaat/rtcw-t is 1200as thunderbird/gf2 kombóval játszottam
)
elképzeléseim amd platformok irányába vinnének (de mivel nem én fogom használni, az intel is szóba jöhet
): vmi nforce2 lapocska, athlon (vagy athlon xp), 512 ddr, dvd olvasó, egy gf fx/ati 9xxx alsókategóriás vga, ház/táp, ilyenek - ez a maximum, ennél felsőbb kategóriás konfig nem kell, nincs rá szükség, ennél csak gyengébb jöhet szóba
a tuning egyáltalán nem fontos, az állapot/funkcionalitás a fontos
jöhetnek az ajánlatok
Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
halflife, quake, stb szóval kb egy ilyesmi konfig kellene, ami elboldogul még egy pár éves kihívásokkal (én anno még a mohaat/rtcw-t is 1200as thunderbird/gf2 kombóval játszottam
)
): vmi nforce2 lapocska, athlon (vagy athlon xp), 512 ddr, dvd olvasó, egy gf fx/ati 9xxx alsókategóriás vga, ház/táp, ilyenek - ez a maximum, ennél felsőbb kategóriás konfig nem kell, nincs rá szükség, ennél csak gyengébb jöhet szóba