- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magyarországra is megérkezett a Honor X9c
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pontazire
csendes tag
"nyönyörgetheti"
-
Dr. Oid
aktív tag
Bármilyen a termék, a névválasztás fájdalmas. Nem igaz, hogy Kína még mindig ott tart, hogy vagy egy ismert márkához hasonlóan hangzó/kinéző (Electrolux) legyen a név, vagy valami csak simán értelmetlen marhaság sikerül (Lynk & Co, stb).
-
őstag
A mienk is 4 éves. Még jól bírja. Igaz, hogy logikátlanul dolgozik, de kit érdekel, ha 20%-al többet mászkál? A lényeg, hogy nem hagy ki semmit, minden elérhető helyet felporszivóz. A házban nincs semmi amit le kellene tiltanunk a porszivó elől, így aztán mehet amerre lát. A szobaküszöböket megszüntettem, így csak a spájzba és a fürdőszobába nem tud bemenni. Nekünk ez teljesen jó gép, marad amíg szét nem esik
-
Graphics
Jómunkásember
Ismerem, 4 évig volt, én nagyon szerettem.
Napi 2* ment körbe, mágnescsíkkal " falaztunk".
Dreame D9 váltotta, a következő is Dreame lesz viszont.[ Szerkesztve ]
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
őstag
A gen1-nek nagyon alap volt a szoftvere, pl. nem tudott zónázni. Ez pár frissítéssel később változott. Virtuális falat és több külön nogo zónát nem tud. De a legutolsó térképen ki tudok jelölni egy területet amit feltakarít. Viszont amikor elindul, látom az appban, mekkora területet lát be, tehát gondolkodhatna logikusabban is, ha látja, hogy ott a fal, akkor a részterület határát kitolhatná addig.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Mit takar a gen1-es gép?
Az első Mi Vacuum nem volt okos az algoritmus alapján.
A szoftvere nem fejlődött, nem volt virtual wall es no go zone.Nekem most Dreame D9 van, ez perfekt.
[ Szerkesztve ]
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
őstag
Nekünk Xiaomi gen1-es gép van. Az lidaros, és már túl van pár frissítésen. De azt látom, hogy minden frissítés után egyre logikátlanabbul mászkál. Körbejár egy kb 4x4 méteres területet és azt kezdi besatírozni. De az nem érdekli, hogy az egyik oldalon a fal fél méterre van, tehát mehetne 4,5x4 métert és akkor a nappali felét egyben meg tudná csinálni. De nem. Azt a részt a végére hagyja. mégcsak nem is következő résznek, hanem amikor a lakás nagy részével már végzett.
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet. Nekünk egy Irobot 675 van,lassan 5 év után csere érett lesz. Nézegetem az utódját hátha karácsony környékén lesz valami jó akciós.
A jövő most van
-
Graphics
Jómunkásember
A kettőt nem igazán lehet egy lapon említeni. ( De ennek szoftveres hiányosságai vannak még)
A LiDaros gépek sokkal hatékonyabban dolgoznak, először a fal mentén körbemennek, felmérik a területet, majd ezt követően szisztematikusan végigmennek a területen.
Ennek a gépnek egy hátránya van, hogy nincs saját appja, és a hozzá kapcsolt alkalmazás bután kezeli a területeket.
De ezt pl. egy Dreame esetében utólag lehet szerkeszteni. , De ennél is lehet.
Mit értesz amúgy gyenge hatékonyság alatt? Az, amit a tesztben is említenek?
[ Szerkesztve ]
-
vodrosjozsi
addikt
Nálunk egy régebbi samsung dolgozik kb ugyanekkora hatásfokkal, sajnos ebben nincs lidar, csak kamera de ahhoz képest nem rossz.
Az egyetlen gond vele, hogy néha túl alapos ezért van, hogy 3 hete nem szedtem elő a rendes porszívótSamsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Graphics
Jómunkásember
Neked mi van?
Mert bem derült ki.
A tied akkor gondolom LiDar nélküli, ez viszont Lidaros .
[ Szerkesztve ]
-
beef
őstag
Ennek is hasonlóan buta az útvonal keresése, mint az enyémnek. Az is képes +30% felesleges utat bejárni. Egy 5m hosszú folyosón először 4 métert takarít ki, majd elcsörtet a maradék részhez. Teljesen felesleges idő/akku pocsékolás. Igaz a sajátomba legalább nem erőltettek haszontalan viztartályt, így legalább nagyméretű a porgyűjtője.
-
Graphics
Jómunkásember
Köszi!
Hasonló feladat ez, mint az SSD-k, tápegységnél kimatekozni az OEM-et.Kéne lassan egy gyűjtő adatbázis erre is.
-
hardzsi2
aktív tag
Na erre pont jó a ChatGPT és társai, hogy megkérdezzük. Én most lustaságból a megnyitott Skype Bing-jét kérdeztem erről (a válasz helyességét persze nem garantálom):
Lilin a LinkedInen: https://www.linkedin.com/company/lilin-international-group-ltd/about/
Honlapja pedig: http://www.lilin-robot.cn/[ Szerkesztve ]
flood-resistant mirror driller (cuccok: Skylake NUC és Xbox One X)
-
Graphics
Jómunkásember
Engem inkább az érdekelne, hogy ki gyártja ezt a robotporszívót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest