Liectroux X6 - porszívózni pont tud

Számos méregdrága robotporszívó után direkt egy olcsóbb árfekvésű modellt kértünk el tesztre. Mire elég a 200 eurós árszint?

Hirdetés

Bevezető

Nem mondom, hogy a robotporszívó olyan esszenciális háztartási eszközzé vált, mint mondjuk a mikrohullámú sütő, de kétségtelenül van a termékvonalnak egy felfutása, ami körülbelül arányos azzal, ahogyan ezek a gépek technológiai szempontból fejlődnek és a kínálat szélesedik. Most is parkol a szerkesztőségben egy Philips és egy Proscenic arra várva, hogy teszteljük, nálam pedig remekül teszi a dolgát a Roidmi EVA, de ezek mind több százezer forintos masinák hatalmas dokkolóval és egy sereg extra funkcióval.


[+]

De porszívó van ennél olcsóbban is. Oké, van nagyon olcsón is, de megbeszéltük a Geekbuyinggal, hogy egy népszerű és keresett modellt hozunk inkább el, ahol az ügyfeleket is alapvetően befolyásoló szívóerő magas, de nincs hozzá orbitális méretű dokkoló, saját app és számtalan csilli-villi, de a gyakorlatban ritkán használt extra. És legyen akkor már egy Liectroux, mert ez a márka mostanság pont ebben a budget kategóriában egyre inkább szem előtt van. Szóval így jött meg az X6, amit épp a 7TZLVESA kuponkóddal 202 euróért lehet kosárba tenni.


[+]

A porzsákos (és adott esetben víztartályos) dokkoló nélküli, csak egy töltőállomással rendelkező berendezések nyilván egy fokkal kényelmetlenebbek a napi használat során, de ezek is fejlődgetnek. A Liectroux X6 például hajlandó fel is mosni — de nem meglepő módon ez inkább pacsmagolás, ne gondoljuk, hogy úgy feltörli a padlót, mint egy bármilyen random háziasszony, de magamat is állíthatnám párhuzamba, mert ennél még én is hatvanszor hatékonyabb vagyok. De a lényeg egyébként is inkább az, hogy porszívóként milyen.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Hirdetés