- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
A témát zártam, ha a topicnyitónak még szüksége van rá, keressen meg a moderátort keresekben és esetleg lehet róla szó, hogy takarítok, de most így marad. Az ilyen jellegű társalgást pedig tartogassátok egy kevésbé nívós/moderált fórumra, itt nálunk nincs helye.
-
BLiNk3r
senior tag
Neo, te meg lazítsál már ezzel a lámázással...
Tudhatnád hogy mindig az kiabálja a leghangosabban, aki a legszerencsétlenebb és a leglámább...köszi. -
BLiNk3r
senior tag
Az meg a másik, hogy ez a ''volt egy haver helyben'' történet simán felfogható visszakozásnak is...mert ki ellenőrzi hogy tényleg van haver vagy csak visszamondod az egészet?
Persze ha valamit elb*szol (mint pl. a topicgazda a ''licitet''), annnyi, hogy, belököd ezt a szöveget, és minden el van rendezve...de hozzá kell tenni, hogy ez nem fair (félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy jelen esetben ez történt!)
A topic tanulsága, hogy ha már licitbe kezdesz, akkor próbáld korrektül kezelni, és elindítani! -
AMDpower/
senior tag
Najó mostmár tényleg vita lazárva.., mert mindenki kb 6 variációt mond, sosem jutunk dullore..!
-
ESP
őstag
válasz
AMDpower/ #61 üzenetére
Azért mert hibáztál nem kell elszállnod magadtól...
Az arcodból pedig vegyél vissza, mert...ki tudja...talán tudom ki vagy és ismerlek...s talán, ki tudja...
Persze ez csak vicc volt ne aggódj...
Amúgy a jobb ajánlatod ki volt itt a topicban? mert ha csak úgy beesett valaki hozzád, megbotlott a bill.-ben és felkiáltott:
''ezt ide nekem háromé'', akkor ebben annyi a valóság, mint a Harry Potter-ben... -
pcMANiac
aktív tag
Ember! Nem tudod mi a szabálya egy LICIT-nek.
A licitet meghirdetik valahol és az OTT ajánlatot tevők számítanak! A haver a földszintről NEM!
Ha nem vállalja az eladó a licit szabályait, amik írottak vagy íratlanok, akkor nem kell licitet hirdetni. Akkor simán eladónak kell hirdetni és akkor a lefixált ajánlat számít csak és a haver a földszintről is benne lehet. Egy árverésen sem mondhatod, hogy ha csak a kikiáltási árat adta meg valaki, hogy bocsi, de megtartom inkább. -
AMDpower/
senior tag
-
orbano
félisten
tudod hány licitet láttam már ezen a fórumon? sokszor volt olyan, hogy az indító nem adta oda, mert nem kapott érte eleget. és nem kötelező közölni a minimális árat, mivel így jobban fl tudja mérni, kinek mennyit ér. ezen kívül persze lehetnek olyan árverések, ahol más szabályok vannak. de ez nem az a hely. ez a PH!. A PH!nak nincsenek az árverésre szabályai, így ne is éld bele magad semmibe...
-
Neo...
aktív tag
-
AMDpower/
senior tag
Mivel nincs szükségem védelemre.., és vannak akik felfogják az ilyen egyértelmu dolgokat mint amit leírtam.., es FOGD MAR FEL, HOGY HELYBEN ELVITTEK, JOBB AJANLAT REVEN!!!
MÉG VALAMI AMI NEM TISZTA??
Komolyan hatalmas lol, hogy az égvilágon semmi közöd nincs az ügyhöz.., és szinte nincs is min vitázni, de a pofád mint a marianna árok!.. -
ESP
őstag
válasz
AMDpower/ #54 üzenetére
''Pls olvasd már el, hogy ők mit írtak veterával kapcsolatban.., hát így jött fel a rang..., mivel mindenki veterai nagy gyakorlataval jön...''
Most szerintem nem ez volt a fő téma...
''Nah mind egy ha hiszed vagy sem, már van minimum 100 ember akivel itt bizniszeltem Ph!-n.
Volt mikor egy délutánon több mint 6 Ph-s taggal is talalkoztam üzlettel kapcsolatban..., es erdekes mod egyiksem szid, panaszkodik, nem ragalmaz, es nincs is szukseg vitara.''
Akkor miért nem véd meg -szinte- senki???
Végül...semmi gond...nem akartam kötekedni, csak leírtam a véleményem...
Sok sikert a továbbiakban...
Upp a bill.-nek és Neked komám... -
orbano
félisten
Ha nem adják meg a licitre azt az összeget, amit a tárgy tulajdonosa minimálisan szeretne, akkor nem kerül eladásra a tárgy. A kiindulási összeg pedig lehet kevesebb mint az óhajtott ár. Itt semmi inkorrekt dolog nem volt. Elkezdtetek egy licitet. Senki nem beszélt le senkivel konkrét üzletet. Aki meg várta, hogy az övé lesz 3k-ért: nem értem miért érte károsodás. Mi van ha én most azt mondom hogy elviszem 4k-ért? Akkor a földhöz veri magát, hogy de hát ő már beleélte magát, meg mittomén? Hát lesz*rjuk nagy ívből. Itt pénzről van szó. Senki nem fog neked 3k-ért utazgatni meg postázgatni, főleg ha eljönnek a cuccért helyben is.
Persze egy konkrét lebeszélt üzlet az más. De ez itt nem az... ez egy LICIT! -
AMDpower/
senior tag
Nah akkor megegyszer csak, hogy gyengebb felfogasuak is felfogjak!
3k-t helyben is tartotta egy ismerosom.., mivel tobbet nam ajanlottak itt a forumon es az ismerosom ittvan helyben megfelelobb felteteleket biztositva neki adtam a billentyut. Ennyi!
Még valami ami nem tiszta, csak hogy a sok okos még had osszamar az észt... -
ESP
őstag
-
AMDpower/
senior tag
''Persze Te, ahogy én sem, meg senki itt a fórumon Te sem voltál újonc...
Te őstagként kezdted...10évesen születtél ugye?!
Nem kell senkit sem egy ilyen jellegtelen dologgal (rang) beskatulyázni...ez csak a Te szánalmas és sajnálatra méltó lekivilágodat tükrözi...
Amúgy a hardverpiacon összealkudozott hozzászólásaid még semmire sem jogosítanak fel...
Ha mondjuk szakmailag vagy géniusz és mindenki csak hozzád küldene ha valami problémám van -és segítenél-, akkor tisztelnélek!!!''
Ne vegyem sértésnek, és nem akarsz megsérteni senkit?
Pls olvasd már el, hogy ők mit írtak veterával kapcsolatban.., hát így jött fel a rang..., mivel mindenki veterai nagy gyakorlataval jön...
Nah mind egy ha hiszed vagy sem, már van minimum 100 ember akivel itt bizniszeltem Ph!-n.
Volt mikor egy délutánon több mint 6 Ph-s taggal is talalkoztam üzlettel kapcsolatban..., es erdekes mod egyiksem szid, panaszkodik, nem ragalmaz, es nincs is szukseg vitara.
Hat csak ennyi, en nemveszek magamra semmit.., mivel ahogy én látom nemtettem semmit ami ITTENI ph-s szabalyzatba ütközne, átverni nem vertem át senkit, trágár szavakat mellőztem.., nem úgy mint egyesek.., pedig nemigazan ertem miert esik egyeseknek olyan nehezukre.., mikor egyedul csak en lehetnek felhaborodva mivel eddig en senkit nem illettem tragar szavakkal, és persze azert mert egyes emberek akiknek semmi kore nincs a tortentekhez es semmi vasarlassal kapcsolatos szandekuk nincs szetoffoljak a topicot.
A magyar mentalitás..., bár mit is várhatna az ember! -
ESP
őstag
Üdv!
Még mielőtt belekezdenék fontosnak tartom megemlíteni:
Nem akarok senkit sem megbántani!!!
Idézek pár sort eme nagyon(!) tanulságos topicból:
''Komolyan most kezdjem el sorolni, hogy Ph-n hány száz emberrel biznceltem már személyesen?''
Hát én kíváncsi lennék rá, hogy tényleg hány száz (esetleg ezer, vagy millió) emberrel üzleteltél itt, ha egy ilyen -általad ásott- gödörbe is képes voltál beleesni!!!
Mellékesen megjegyezném, hogy még egy éve sem vagy itt és már több száz elégedett ügyfeled van...
Akár egy jól csengő reklámszlogen...
Persze aki elhiszi...
''Egy újonc mondja mar meg, hogy a sajat cuccommal mit csinaljak...''
Persze Te, ahogy én sem, meg senki itt a fórumon Te sem voltál újonc...
Te őstagként kezdted...10évesen születtél ugye?!
Nem kell senkit sem egy ilyen jellegtelen dologgal (rang) beskatulyázni...ez csak a Te szánalmas és sajnálatra méltó lekivilágodat tükrözi...
Amúgy a hardverpiacon összealkudozott hozzászólásaid még semmire sem jogosítanak fel...
Ha mondjuk szakmailag vagy géniusz és mindenki csak hozzád küldene ha valami problémám van -és segítenél-, akkor tisztelnélek!!!
Egy aprócska történet:
Egyszer ''régen'' ráakadtam egy topicra, amiben a cd-rom autóba történő beszereléséről volt szó...
A kollégám, aki már kb. 10 éve megcsinálta (baromi egyszerű az egész) segített...összedobtunk paint-ben egy kapcsolási rajzot és egy kis kommenttel elküldtem a srácnak...
Pár nap múlva leváélben megköszönte és elmondta, hogy többen is sikerrel megcsinálták a haverjai közül...azóta még kb. 3 embernek küldtem el...
Ennyi...
S mi ebből a tanúlság?
Segíteni sokkal jobb, mint hülyét csinálni másokból, s ezáltal magadból is!!!
Erre mindennél büszkébb vagyok...
S végül még egy sztori:
Első hozzászólásaim a hardverpiacon születtek...
Komplett konfigot akartam venni, s megkeresett, illetve megtalált egy srác (a nevét szándékosan nem mondom,s abban biztos lehetsz, hogy nem ismered...azt ki kell érdemelni), aki már akkor is PH!-s őskövület volt...meg is beszéltük a fórumon, hogy mire lenne szükségem (ekkor volt már vagy 20 hozzászólásom!!!)...
Erre Ő megrendelt mindent, s felhívott másnap(!), hogy ha gondolom mehetek a gépért...
Sem előleget, sem egyebet nem fizettem, s még a telószámomat sem tudta...s ekkor már volt vagy 25 hozzászólásom!!!
Így vettem meg kevesebb, mint féláron(!!!) a vadonás új gépemet...
Ennyi...nem hozzászólások kellenek, hanem bizalom és intelligencia...
Ja...és barátokat gyűjsünk ne pedig hozzászólásokat...mert a sok barát az igazi rang!!!
[Szerkesztve] -
AMDpower/
senior tag
Ahogy írtam helyben is elviszik, es nincskedvem vonatra kolteni az arat..., ha egyszer helyben is megadjak erte az alap licitarat akkor termeszetesen a helybeli nyer milve jobb felteteleket nyujt!
Szoljon valaki ha rosszul latom, magyaran nemtettem semmi szabalytalant, helyben is tartottak a licitarat en pedig elemeztem hogy sajat szemszogembol mi a legjobb es a helybeli nyert!
Ha még ezen is van valami amit nemlehet erteni lassan tenyleg idegbajt kapok -
Neo...
aktív tag
Figyelj ! Itt hagyuk abba védem mert neki van igaza !
Nem járatta le magát 3ks dologgal IGAZA van 100% osan ! ha elvitták ugymond drágábbban mert pesten ugye végul is csak 2k t kapott volna érte !
Igym meg 3kt ! ha azt irta szorrry elkelt vagy valam akkor kész elkelt !
És nem mondta FIX re tehát senki nem járt rosszul ! Nem érted meg ??? -
AMDpower/
senior tag
Mivel hardware piacban a hsz mar vagy feleve nem gyulik igy nem is celom fosni a szot..., en az en szemszogemet elmondtam, aki megerti megerti aki nem hat nem...., latom itt ph-n mondhat az ember barmint.., mar nem tekintheti a sajat szemszogembol NEKEM mi a jo..., de miert is lepne meg mar lassan nem is csodalkozom.., itt mindenki okosabb a masiknal....
Hat legyen..., tema reszemrol vege.
PLS valaki zarja a topikot mert lassan unom -
Csokika
tag
jaj, most mire véded?
Vagy szerinted ez nem bunkóság??? :
''nkább megtartom, látom nemigazan van nagyigeny ilyesfajta billentyűre.., ponton pénzért pedig nemszeretném elherdálni.., sorry!''
Akkor miért 3k-ért hírdette? legközelebb legyen annyi esze, hogy kitalálja mennyit is akar érte? No meg itt a PH!-n mindig is az volt módi, hogy a legmagasabbat ajánló, vagy azonos összeg esetén az első licitáló vitte a terméket! Ebben a topicban mind a kettő egy és ugyanaz a személy, de ő nem kapta meg amit akart!
Na mindegy, nem az én dolgom, de az biztos, hogy nem én nem járatnám le egy 3k-s dologgal magam! Főleg ha ebből szereztem a megérdemelt őstagságom! -
SAMYka
senior tag
Nemértem ezt az egészet. Olyanok vagytok mint a pulyák (tisztelet a kivételnek). Te ujonc vagy tem meg őstag... bla bla bla. Kit érdekel hogy ki milyen rangban van? Az ujonc nem ember? A másik dolog: AMD te őstag vagy 325 napja, én meg senior 584 napja tehát akkor te még azt sem tudtad hogy mi az a PH mikor én már itt irogattam. Hozzá kell még tenni hogy nem ontom a hsz-eket mert mi értelme van? Ahol tudok ott segítek ahol nem ott befogom a szám és figyelek ,tanulok.
-
Neo...
aktív tag
Bocsi h betolakodok !
De AMDpowernek teljesen igaza van !
Nem mondta senkinek h fix ! a vonat mag 1 ezres ! tehát ha 3k ért adja akkor 2k ért adta el !
Igy eladta helyileg igy viszont tényleg 3k ért adta el !
Mellesleg ő nem hülyeségekkel szerezte ösze az Őstagságot !!!
Hanem biznisszel . igy kijött neki !
Sztem te vagy 13 éves komolyan ez a PH! ... -
AMDpower/
senior tag
Komolyan most kezdjem el sorolni, hogy Ph-n hány száz emberrel biznceltem már személyesen?
Tudod msotmár ezeket felsem veszem...., inkább mosolygom egy jót..., az őstagos dolgot pedig felhoztam mivel más is jön a nagy tapasztalataval masik forumon.., hat akinek valami nemteccik mennyen masik forumra.., es ott ossza az eszt ne az én topikomban amihez semmi köze nincs az égvilágon, ahogy neked sincs....
Becsületről epdig annyit, hogy eddig nemvolt olyan ember akit átvertem volna, ha bármi hardware-t eladtam es arról kiderult, hogy hibas csereltem azonnyomban.., nem mondtam, azt hogy bocs ez nemlehet az énhibám szónélkül cseréltem!
Ezt lemerem fogadni, hogy akik ismernek ph-n gondnélkül alátámasszák, szóval csak ennyit a becsület dologról....
Én nem mondtam neki semmi fixet..., en elmondtam miert nem lett az ove es innetol en nyugodt lelekkel lezarom a temat!
[Szerkesztve] -
Csokika
tag
válasz
AMDpower/ #40 üzenetére
Öreg neked aztán szar egy stílusod van! (és ezt egy őstag mondja)
Emlékszem még arra az időre mikor ide bekerültél, mindenki csak alázott! Aztán sok hülye beírással elérted az őstagságot (mert akkor még könnyebben meg lehetett szerezni a rangokat) és most meg nagy tapasztaltként, 13 éves létedre itt osztod az ész! Érdekes egy faszi vagy, az biztos! -
AMDpower/
senior tag
Hát ez az, hogy semmi közöd nincs az ügyhöz.., de meg is osztod az észt..., ha nemtetszik menni kell masik forumra ennyi.
te nem vagy kepes megerteni, hogy nem mondtam a sracnak fixre semmit, hogy az ove, kepzeld a szomszed kis srac megadta a 3k-t es meg jobb feltételek mellett, pl nemkell 100kilometert utaznom, igy o nyert..., ennyit errol... -
pcMANiac
aktív tag
válasz
AMDpower/ #38 üzenetére
Rólad bazzeg, aki azt hiszed, hogy őstagként egy isten vagy.
Itt újonc vagyok, de van más fórum is ahol pont olyan őstag vagyok mint Te.
Mekkora arcod van neked erre az őstag baromságra?
HWSW-n 2001 óta vagyok tag, de soha nem vertem magam erre még csak meg sem említettem.
Te tényleg nem vágod mi az az üzleti korrektság. LICIT-et írtál bazzeg, akkor meg ne add oda a havernak a szomszédban VÁGOD?
Áhhh....nem idegesítem magam, végülis csak egy szar újonc vagyok a nagyságos őstagnak nem szólhatok be.... -
AMDpower/
senior tag
Egy újonc mondja mar meg, hogy a sajat cuccommal mit csinaljak...
!
Tudtommal az én billentyum, hmm latom mindenki veteraval, jon akkor szepen huzzatok vissza a draga veteratokra..., mar lassan tenyleg felidegesit az a par ember, aki ujonc lettere annyira ossza az észt, hogy az nemigaz.. pedig semmi koze a dologhoz..!, ha egyszer nem adom vagy oda adom helyben akkor ezvan....
Az elso hsz-ben pedig nemszabtam ki feltételeket...., es azsem all benne, hogy 3k-et akar viheto is..., nah akkor kernek szepen egy ph-s szabalyzatot licitre kiszabava.., amiben csak a licitre kiszabott tulajdonsagok talalhatok....
Mert ugye ez nen vetera..., a masik en egyaltalan nem erzem ugy, hogy barkit atvertem volna..., szoval a becsuletem meg ugyszint szent es sertetlen mint eddig.., akinek nemtetszik az szepen valtson linket es mennyen a hon emlegetett veterara...! Ennyi.
Ép ez az ''ember'', ha senkit nemérdekel a gagyi billentyum akkor most mirol is targyalunk!
[Szerkesztve] -
pcMANiac
aktív tag
válasz
AMDpower/ #34 üzenetére
I'm not write only mode.
Ezt mondom ember. Mi az, hogy inkább helyben adod oda ennyiért.
Egy liciten nem Te döntöd el, kinek adod oda, hanem a szabályok, amikre nagy ívben sz@rsz, ahogy látjuk. Nem kellett volna akkor itt meghirdetni licitre, ha nem vállalod a szabályokat. Gondolom ha 20K-ra tornászták volna fel itt az árat, az tetszett volna...
A licit rizikó, amit ha bevállalsz, nyerhetsz, de bukhatsz is.
Vaterán ilyenkor beperelhetne a licitáló. Persze senkit nem érdekel a gagyi billentyűzeted, de a becsületednek annyi. -
AMDpower/
senior tag
Lol vetera még roszabb mint aprónet.., kb 20 cucra livcitáltam csak próba szinten erre 12-ből amit megnyertem egyről sem keresett meg a tulaj hogy kell vagy sem.., de tudod letojom az ilyet..., mert tudom hogy feljovok ph-ra itt megtalalom ami nekem kell...., ennyi.., ennyit veterarol és apronetrol..., jo peldakat hozol te is.., ha tudnad mennyit bizniszeltem mar itt ph-n..., a másik ha egyszer helyben elviszik akkor miert ne adnam oda helyben, csak a vonatom pestre tobbe van mint amennyit ez a vacak er..., a harmadik miert is ne lennek fer?
Mikor én nem mondtam egyetlen egy fixet sem hogy az ove, az eladonak vannak jogai.., amivel elhet.., egyeni jog, ha egyszer egy ajanlat vagy licit vagy helyben kap jobb ajanlatot vagy szamara jobb felteteleket nyujto ajanlatot akkor meg szep hogy a masik felnek adom.., vagy megtartom.....
En tudtommal nem vertem at senkit, mivel hibas succot nem adtam el, találkozo sem jott létre amelyen valamelyikonk nejelent volna meg..
Szoval mirol is beszelunk?
A becsulet pedig.: en eltem a licttel kapcsolatban fellépo jogommal.., atverni nem vertem at senkit, igy miert is veszne a becsuletem nyamvadt 3k-ert?
[Szerkesztve] -
mclord
aktív tag
válasz
AMDpower/ #34 üzenetére
Ne menj a vaterára mert hamar negatív lennél: licitre eladsz valamit, majd zárul és te beközlöd mégse: Ez nem licit, hanem kicseszés. ==> Újoncok korektebbek (sokat támadott TXT) , aki nem csinál ilyet, te meg... , Előbb alapvető szabályon gondolkodj el : Licit szabályai, és FAIR ség , de kinek mit ér a becsülete , nekem nem 3k de látom valakinek ennyi ....
-
-
AMDpower/
senior tag
Egyéni jogaim vannak, még licit terén is..., ha egyszer nemadom akkor nemadom..., es ottsem eppen aztirtam, hogy vigye..., legalabb megvan amirol induljunk...
Ahogy erzed....
A masik en meg helyben is megajanlottak erte a 3k-t es inkább nem szaladgálok 100kilométert, ha elviszik helyben is..., nameg ismeros nem vadidegen.... -
BenczeGy
csendes tag
Köszi Mclord! Legalább van néhány értelmes ember a PHn!
AMD: A licitnek az a lényege, hogy van egy kikiáltási ár, ha valaki azt megadja, és nem überelik, akkor szokás odaadni! A PH használat helyett egy kicsit művelődtél volna, biztos többre tartanálak. Most éppen le se köpnélek!
Jó volt veled üzletelni! (Hogy sorvadnál el!) -
AMDpower/
senior tag
En egy szoval nem mondtam, hogy 3k -ert a tied es vigyed!!
Szoval egy szavad nemlehet, es ha joltudom arra a kerdesedre sem mondtam amet, hogy ha nem megy feljebb akkor a tied!
A tragar szavakat meg pls mellozni mikor ez egy licit, es minden jogom fentvan tartva, hogy ha nemkapok megfelelő ajánlatot akkor megtartom..., azert egy ilyen multifunkcionális billentyut nemadok el mondhatni egy kapa szarert....
Ennyit errol.., es pls moderald magad mikor egy semmit nem tettem csak eltem a sajat jogaimmal, es tartottam magam ahoz amit fentebb leirtam! -
BenczeGy
csendes tag
Akkor minek kellett 3k-ról indítani!!! Vagy szólhattál volna közben, hogy b*szol odaadni ennyiért! Nagy F*sz vagy, jól kiszúrtál velem, örülhetsz!!!! Kívánok neked is hasonló nagy f*szokat üzlettársnak!
-
AMDpower/
senior tag
Inkább megtartom, látom nemigazan van nagyigeny ilyesfajta billentyűre.., ponton pénzért pedig nemszeretném elherdálni.., sorry!
-
BenczeGy
csendes tag
Mondj valamit, megkapom, vagy nem? Azt mondtad, pénteken zárod. Próbáltalak hívni is, de nem vetted fel. Légy szíves jelezz valamit!!!! Köszi!
-
BenczeGy
csendes tag
Holnap zárod?
-
BenczeGy
csendes tag
Azért ha nem megy feljebb, én megkapom, ugye?
-
AMDpower/
senior tag
up!
-
AMDpower/
senior tag
up!
Nemkell senkinek egy bontatlan super billentyu?
[Szerkesztve] -
AMDpower/
senior tag
up!
-
AMDpower/
senior tag
up!
-
AMDpower/
senior tag
mai utso!
-
AMDpower/
senior tag
up!
-
BenczeGy
csendes tag
Mikor zárod a licitet? Szerintem egyéb jelentkező hiányában talán vihetném is...
-
BenczeGy
csendes tag
3k-t én megadom!
-
AMDpower/
senior tag
up
-
AMDpower/
senior tag
Kaptam nemrégiben egy munkámért ezt a csodát, zsír új állapotban, teljesen használatlan, dobozában minden tartozékával!
Szóval miről és kiről is beszélünk pontosan!
Microsoft® Office Keyboard
Bővebben: link
Licit induljon 3k-rol, licitlepcso pedig 500ft!
MOD.: Ami lemaradt a billentyű angol nyelvű! Pedig már azthittem nemkell szerkesztenem
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest