- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Aktív témák
-
AMDpower/
senior tag
Lol vetera még roszabb mint aprónet.., kb 20 cucra livcitáltam csak próba szinten erre 12-ből amit megnyertem egyről sem keresett meg a tulaj hogy kell vagy sem.., de tudod letojom az ilyet..., mert tudom hogy feljovok ph-ra itt megtalalom ami nekem kell...., ennyi.., ennyit veterarol és apronetrol..., jo peldakat hozol te is.., ha tudnad mennyit bizniszeltem mar itt ph-n..., a másik ha egyszer helyben elviszik akkor miert ne adnam oda helyben, csak a vonatom pestre tobbe van mint amennyit ez a vacak er..., a harmadik miert is ne lennek fer?
Mikor én nem mondtam egyetlen egy fixet sem hogy az ove, az eladonak vannak jogai.., amivel elhet.., egyeni jog, ha egyszer egy ajanlat vagy licit vagy helyben kap jobb ajanlatot vagy szamara jobb felteteleket nyujto ajanlatot akkor meg szep hogy a masik felnek adom.., vagy megtartom.....
En tudtommal nem vertem at senkit, mivel hibas succot nem adtam el, találkozo sem jott létre amelyen valamelyikonk nejelent volna meg..
Szoval mirol is beszelunk?
A becsulet pedig.: en eltem a licttel kapcsolatban fellépo jogommal.., atverni nem vertem at senkit, igy miert is veszne a becsuletem nyamvadt 3k-ert?
[Szerkesztve] -
AMDpower/
senior tag
Egyéni jogaim vannak, még licit terén is..., ha egyszer nemadom akkor nemadom..., es ottsem eppen aztirtam, hogy vigye..., legalabb megvan amirol induljunk...
Ahogy erzed....
A masik en meg helyben is megajanlottak erte a 3k-t es inkább nem szaladgálok 100kilométert, ha elviszik helyben is..., nameg ismeros nem vadidegen....
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Dark Souls sorozat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- GTA VI
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest