- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vardar
tag
Én 365-öt használok egy ideje, amiket csinálok docx, xlsx, pptx, az eddig minden probléma nélkül megnyílt, mind a kollégák, mind mások (konferenciákon) gépén. Ellenben az egyik mérőműszeren XP és 2003-as Office fut, szóval bemeneti fájlként xls is megtalálható
Próba cseresznye, felteszem a Libre-t és meglátom, hogy mi lesz. eMMC-m meg majd köszöni szépen a törölgetést telepítgetést
-
tlac
nagyúr
ezt nem ismertem, jó tudni, hogy ilyet is tud
korábban mikor ppa-ból telepítettem debian alá, megkerestem, hogy melyik ubuntu verzió van a legközelebb hozzá, aztán abból feltettem a csomagokat, többnyire nem volt vele gondviszont most nincs rá szükségem, amit linkeltem az előbb, onnan le lehetne szedni a debian csomagokat
-
tlac
nagyúr
én ezt használom:
deb http://http.debian.net/debian jessie-backports main
de ez nem mindig követi a friss verziókat (bár most elég közel van)
ezért korábban innen töltögettem a deb csomagokat és kézzel telepítettem
nem értem, hogy ha már elkészítik ezeket, akkor miért nem teszik bele egy repóba is -
BonFire
veterán
A „meggyorsítani” fogalmat konkretizálni kéne. Mégis, mennyi idő alatt indulnak el a programok? Én most direkt lemértem. A LibreOffice képernyő 2 másodperc alatt bootol be (HDD-ről!), a Writer 3 másodperc alatt. Ezt én nem tartom lassúnak. Windows 10, legutolsó frissítésekkel megpakolva.
SSD-ről ennek az időnek a fele alatt kell indulnia.
-
Rimuru
veterán
Regebben jo volt, valamikor az elmult fel-1 evben romlott el. Az exportalassal probalkoztam csak, azt hittem ugyanazt hasznalja mint a nyomtatasnal, de ugy tunik nem mert azzal jol mukodik.
Gubek-Einste: Hat vegulis jo megoldas (lasd fent), csak Linux alatt nem kell kulon telepiteni virtualis nyomtatot.
-
BonFire
veterán
Nem lehet, hogy előbb elosztja a 171-et hatvannal, aztán az nem lesz kerek szám, és amiatt vannak tizedesek?
A cella formátuma standard szám, tizedesjegyek száma 0. Mégis mutat olyan tizedest, aminek elvileg nem lenne szabad lennie.
Szerk: Megvan a hiba. Az a 171 egy átlag, amit a táblázat más celláiból számol ki a függvény. Ott van a sok kettes tizedesjegy, és ebből számolja ki az órát és percet a te függvényed, így pedig ugye eleve benne van a sok kettes. Persze az A1 cellában kikapcsolhatom a tizedesjegyek megjelenítését, de ez attól még ott marad. Valahogy meg kéne adnom neki, hogy átlag számításánál kerekítsen…
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Értem, köszi, tehát még mindíg vannak kompromisszumok
Pont az x-es formátumokkal reméltem, hogy minden rendben lesz, hisz azt még egy 7zip-pel is ki lehet bontani
. Amúgy windows alá menne, elegem lett az office 2013 eszméletlen helyigényéből (jelenleg a windows/installer mappába pakolt szeméttel kb 7GB-ot foglal az SSD-n + havonta lehúz kb 1giga frissítést).
-
BenJoe80
senior tag
Nem. Excel-ben szerkesztettem meg, mert én azt használok (különben most nézem, hogy hülyeséget írtam; .xls kiterjesztése volt eredetileg a fájlnak), de egy barátom Libre Office-t használ és mivel neki is kellene ezért Libre Office-al megnyitottam és "Másként ment"-el elmentettem .ods kiterjesztéssel.
A számítási műveletek működnek is szépen, csak a makró nem, ill. a függvények.
Van egy makró a hónap nevű munkalapokon, ami a "D" ill. a "K" oszlopokban átalakítja a legördülő listában listázott neveket, úgy, hogy csak a kódok látsszanak, a nevek ne (ha jól emlékszem kiválasztás után balról az első négy karaktert tartja meg, a többit törli). Ez a makró nem működik egyik hónapnál sem.
A makrók engedélyezve vannak. Minden indításnál kérdezi, hogy engedélyezze-e vagy sem.
Ha jól emlékszem ez a makró az:
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Target.Column = 4 Then
Application.EnableEvents = False
Range(Target.Address) = Left(Target, 4)
Application.EnableEvents = True
End If
End Sub
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Android játékok topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest