Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
Te don..!
Nehéz dolog tanácsot adni neked, mert tudtommal nem vagy kezdő a témában...
Velem is előfordul ilyen, csak azt tudom javasolni amit én is szoktam tenni ilyenkor...
Alaposan, megfontoltan újrakezdeni az egészet (BIOS frissités, SETUP reset, másik proci, másik RAM, másik HDD, stb.)...
Nem szabad elvetni a lehetőségét annak sem, hogy hibás a lap sőt akár a proci...!
Gyakran esünk abba a hibába, hogy elfeledkezünk róla: akármilyen preciz a gyártás, meg jónevű cégek, stb., előfordul hogy nem mi vagyunk a hülyék...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest