Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
donw3ga
őstag
Megoldódott , a proci volt a hibás!
-
Rover623
félisten
Te don..!
Nehéz dolog tanácsot adni neked, mert tudtommal nem vagy kezdő a témában...
Velem is előfordul ilyen, csak azt tudom javasolni amit én is szoktam tenni ilyenkor...
Alaposan, megfontoltan újrakezdeni az egészet (BIOS frissités, SETUP reset, másik proci, másik RAM, másik HDD, stb.)...
Nem szabad elvetni a lehetőségét annak sem, hogy hibás a lap sőt akár a proci...!
Gyakran esünk abba a hibába, hogy elfeledkezünk róla: akármilyen preciz a gyártás, meg jónevű cégek, stb., előfordul hogy nem mi vagyunk a hülyék... -
Rover623
félisten
Ilyen szempontból Abit-ról jobb nem beszélni...a legtöbb lapjuk alapból ''tuning''-olva megy (pl. 200 helyett 203-205MHz-en), hogy azok is meg legyenek elégedve a gépükkel akik lámák a tuninghoz...default órajeleken ugyanis rendre hátul végeznének a teszteken...
Ez persze nagy baromság, mert az hogy 10 egyforma chipset-es alaplap mondjuk 5413 és 5430 közötti PCMark2004-et kap, teljesen természetes...ez bőven belefér a gyártási és mérési szórásba...aki az 5430 pontos lapot választja, csak azért mert az a ''gyorsabb'', az hülye...de sajnos ilyen világot élünk és az Abit még ennyit sem akar kockáztatni... -
donw3ga
őstag
Sziasztok!
Lenne egy NAGY problémám!
Vettem ma egy intel 540J procit és egy Gigabyte 8i915p duo lapot!
A windows install rendben történt, viszont a windows csak akkor áll fel rendesen ha emelem az alap fsb-t jelen esetben 216-ra! 200 FSB-n windows boot után, amikor megjelenne az asztal a követekző képernyő fogad Bővebben: Bővebben: link vagy restartol a gép és ezt csinálja megállás nélkül!
Most futtatok egy prime-t de ezt is 216-os fsb-n (eddig hibátlan)! Futtattam már memtest-et alap fsb-n és ott nem jelzett hibát! A ramok egyébkén hynix d43-ak, a64 mellett tökéletesen mentek! A táp egy 410W-os chieftek,2 hetes! Van valakinek ötlete mi lehet a gond, soha nem találkoztam ilyen problémával?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- MIUI / HyperOS topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest