Hirdetés
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A OnePlus 11 is Android 15-re váltott
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
josha
tag
válasz jooker82 #22317 üzenetére
igen csináltam vissza állítást.nálam a hangerő gombbal is csak néha csinál képet. GB-nél ha megnyomod a fényképező ikont vaku világít közben fókuszál és csak a végén alszik el a vaku. ja meg kilépked. nem lehet más appot helyette rakni? mert amúgy nagyon bejön az ics
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz jooker82 #22259 üzenetére
Ez ugyan az lesz amit mi is leszedtünk és meg van a SmartFlashToosl változata. Méret re mindenre ugyan az. Este meg nézem meg csinálom a SmartFlashTools-hoz valót és meg nézem, ugyan az -e szét szedem a bin fájlt meg az img és össze hasonlítom a kettő ROM-ot.
Tudom jártam nálukn a 3d-nek meg semmi
Persze igazad van de azért össze hasonlítom majd a kettőt.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz jooker82 #22195 üzenetére
Beállítások Alkalmazások SD Kártya és ott tapizni rá amelyket át akarod tenni
Elolvastad az 1 HSZ-t mert ott levan írva, hogy hogyan kell és mikor fel tenni a töltöre, nem muszáj 2%-nál ha holnap reggelig ki birja akkor ráérsz holnap reggel fel tenni.
Hogy ne keljen olyan sokat vissza menned tessék itt van olvasd el
"Az akkumulátort ki kell-e sütni vagy sem? / Meddig töltsem az akkumulátort elsőre?" - A Li-Ion akkumulátorokat nem kell, sőt nem is szabad kisütni. A totális lemerítés rossz esetben akár az akkumulátor életébe is kerülhet, amennyiben lehet ezt kerüljük el.
Az csak legenda csupán., hogy az Android alatt lehet akkumulátort kalibrálni. A rendszer nem gyűjt adatokat róla. A batterystats.bin fájl csak egy egyszerű kis napló, amiből vissza lehet nézni az utolsó töltés óta történt-e valami, ami esetleg szívja az akkut. A rendszer nem figyeli ezt a fájlt!
A Litium-ion és a Li-polimer akkumulátorokat nem kell, sőt nem is szabad kisütni. A totális lemerítés rossz esetben akár az akkumulátor életébe is kerülhet, amennyiben lehet, ezt kerüljük el. Tölteni csak 100%-ig tölt a készülék, utána lekapcsol a töltés, amit 1-2% merülés után újra elindít.
A lítium-ion és li-polimer akkumulátorok töltését egy és CSAK egy féle módon lehet elvégezni. Az úgynevezett "csodatöltők" és "gyorstöltők" a lítium akkumulátorok esetében NEM LÉTEZNEK. A gyártók szigorú előírásokat szabnak meg az Li-ion akkumulátorok töltéséhez, ettől eltérni a saját érdekünkben sem tanácsos. Nem szabad tehát lítiumos akkumulátort semmi mással tölteni, CSAK a SAJÁT töltőjével. Akkor sem, ha a használni kívánt töltő látszólag alkalmas lenne erre, azaz például megfelelő feszültséget és áramerősséget ad le és a csatlakozója is illeszkedik a tölteni kívánt eszközhöz.
A lítium-ionos, li-polimer akkumulátorok NEM igényelnek FORMÁZÁST, az első és az ötvenedik, vagy ötszázadik töltési ciklus semmiben nem különböznek egymástól.
Akksi
Az csak legenda csupán., hogy az Android alatt lehet akkumulátort kalibrálni. A rendszer nem gyűjt adatokat róla. A batterystats.bin fájl csak egy egyszerű kis napló, amiből vissza lehet nézni az utolsó töltés óta történt-e valami, ami esetleg szívja az akkut. A rendszer nem figyeli ezt a fájlt![ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
tzsolesz
nagyúr
válasz jooker82 #20238 üzenetére
Igen ez már az. Minden működik benne. Csak van benne egy kis bug. A másik fél halknak hall minet híváskor.
Gondolom majd javítják.bubus66: Igen már azzal nyomulok.
A lista amit törölni lehet azt majd csak a te teszted után törlöm, ha közzéteszed. Nem merek addig törölni sok mindent. A google csíkot eltüntettem, térképet is, on screen, szoftverfrissítő, smartshare.
Most elég jó: Gyorsabb lett már ettől is. 223MB szabad helyem van, úgy hogy megy az időjárás widget, meg ugye ilyenkor ott éktelenkedik a beállítások 15-20MB-ja is.
Még egy dolog. lehet a hangerőgombokkal is alapból fotót lőni. Zoomolni is úgy lehet, hogy két újjal össze-vagy vissza húzzuk a képet.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz jooker82 #16931 üzenetére
A bugyrom tele van hogy minden egyes frissítés után rootolni recoveryt rakni a zárt bootlodader miatt. Megy a piacra,ha tudtok valakit akkor keressen PÜ-ben.
-
anderledani
őstag
válasz jooker82 #16451 üzenetére
Dehogynem, eddig igen, sőt most is, bár lehet hogy ők sem tudnak semmit.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
anderledani
őstag
válasz jooker82 #16434 üzenetére
Khm én voltam.
Hatásos akartam lenni.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
-
bubus66
nagyúr
válasz jooker82 #16370 üzenetére
(#16370) jooker82
Szerintem lehet milyen K300 K305-ös?
(#16371) bigdady
Én is kivárnám de lehet, hogy kénytelen leszek, egy másikat rendelni, ha nem akarok venni egy új előfizetést
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz jooker82 #15415 üzenetére
Még reménykedem.
Augusztus erősen itt van a nyakunkon.
Érvelni tán már nem érvelnek, ha nem lesz ICS, amikor majd a megjelenés késéséről érdeklődünk, mert úgy is késni fog.
Tudni kéne valami belsős embertől, hogy egyáltalán elkezdték-e a fejlesztést, és hogy hol állnak. -
oszi666
őstag
válasz jooker82 #12970 üzenetére
mindegyiket marketrol szedtem le fizetoset amikor kb 100 forint volt egy jatek. de iszonyuan atvertek MC3 legutobbi frissitese ota nem fut bar azt olvastam hogy szinte mindenkinek minden telefonon bugos. bejon a kezdokepernyo azt kesz lefagy. ez van ket honapja. stock romon is.
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
oszi666
őstag
válasz jooker82 #12964 üzenetére
ez azert erdekes mert en pont azt irtam h nalam akadnak kiveve a cyanogenmod alatt. nem ertem miert. engem annyira mar nem erdekel leszoktam a jatekokrol. viszont pl hd filmet elviszi akadas nelkul meg hd youtube videokat is. szoval szamomra rejtely ez a telefon
de azert meg o az en pici pruntyokem[ Szerkesztve ]
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
oszi666
őstag
válasz jooker82 #12954 üzenetére
nálam cynaogennál akadás nélkül futott a blood and glory, modern warfare 3, az asphalt 6 hd, szóval a hd játékok simán futottak, zeusnál meg a stock romnál már akadtak rendesen
-
-
premete
veterán
válasz jooker82 #9093 üzenetére
Ez nem az én meglátásom, minden mértékadó portál, az xda-developerstől kezdte azt írja, hogy Class10 kártyák kerülendőek alapból.
Persze azt is megértem, hogy ilyeneket árulsz, és csinálod neki a reklámot, ami úgy tudom, tilos az apróhirdetéseken kívül.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
premete
veterán
válasz jooker82 #9087 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy a class10-esek felesleges pénzkidobás, sokkal gyakrabban tönkremennek, mint a class 2/4/6-osok; jó, az enyémet gariban cserélték, de 1 hónap volt az ugyintézés a chs-nél, amíg kaptam egy újat, addig vehettem egy másikat.
Az sem mellékes, hogy egy class4-es, 32 GB-os Kingston-hoz 9 ezerért hozzá lehet jutni, annyiért vettem én is szilveszterkor. 7MB/s-mal ír, 21 MB/s-mal olvas, szóval nem rossz.@Cooler96: deodexált mindegyik romom Blackre.
[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Cooler96
aktív tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz jooker82 #6838 üzenetére
Pont utána írták nem sokkal, hogy sajna nem jó.
Ez miatt linkeltem be Én is korábban, mert láttam, hogy szerepel a listában a 2.3.4-el a Black. De sajna nem jó.
(#6839) premete: Köszi! Csak azért érdekelt, mert annó a GT540-nél mondták, hogy 3GQCT-ben kell flash-elni, ennél meg látom, hogy CDMA-t írnak.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz jooker82 #6829 üzenetére
Visszaolvastál volna egy kicsit, nem írtad volna.. Én linkeltem korábban, próba szempontjából, kipróbálták, hogy nem működik..
(#6830) premete: Kérdés Tőled.. Ez a CDMA, 3GQCT dolog, hogy mint van? Számít, nem számít?
(#6828) kobajekill: Faca, lehet, hogy akkor megcsinálom tesómnak KDZ-ből, aztán kész. Az a lényeg h ne vesszen semmi.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
premete
veterán
válasz jooker82 #6829 üzenetére
Gratulálok, Te vagy a harmadik egy napon belül. aki ezt a hülyeséget beírja.
Szomorú, hogy sok ember nem képes pár hozzászólást visszaolvasni és bizonyítottan nem működő alkalmazást javasol.Idézet az unlockroot weboldaláról (egy hete ott van):
FAQ
1. Q:It is showing error " FAIL TO GET SHELL ROOT".
A:The information shows that your phone has failed to root. There is nothing we can do about it.[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz jooker82 #3713 üzenetére
Újítás nincs, csak jó pár hibát, bugot javít...Az új kernel elég sokat érhet..Jobb energiagazdálkodás, stb..stb.
Én azt azért nem mondanám, hogy javították Őket..
Új felhasználói interface
Nagyobb felbontású kijelzők támogatása
2.6.35.7 Linux kernel
WebM videolejátszás támogatás
Near Field Communication támogatás
Továbbfejlesztett másolás-beillesztés funkció
Átalakított gyári virtuális billentyűzet, multitouch támogatás
Javított energiagazdálkodás, hosszabb üzemidő
Optimalizáció (gyorsabb, hatékonyabb működés)
Internethívás (VoIP) támogatása
Letöltéskezelő a hosszú ideig tartó HTTP letöltésekhez
Új szenzorok (pl. giroszkóp) támogatása és kezelése
YAFFS helyett ext4 fájlrendszer használataAttól függetlenül, bármit is mondasz, elég szomorú, hogy egy ~60k-s telefont egy cég még 2.2-vel ad, jó, hogy nem 2.1-el..
Hülyeségnek meg nem hülyeség, nézz meg egy pl. egy GT540-et gyári 2.1-el, meg csak egy Joe féle 2.3-mal, amiben semmi extra nincs, csak egy portolt "szűz" 2.3... Ég-és föld a különbség.. Ha igazad lenne, akkor elég lett volna pl. Froyo-t portolni, ehhez képest szinte mindenki Ginger-rel dolgozik, meg a többi gyártó is lekakilná a frissítést, ehhez képest nem így van, sőt gyárilag 2.3-mal adják a készülékeiket, még az alsóbb kategórásokat is, lásd pl. Samsung...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
RepeatSector
senior tag
válasz jooker82 #2782 üzenetére
El indul a telepítés, csak dob egy hibát ott a log-ban, és csak ismétli,, am a CDMA-t felül mire lökjem mert nem nagyon találok ott gsm-et
Szerki: Kijött már tegnap a NOVE v09, én most ezt használom a huexx 4 dobálja a 3g/HSDPA-t eddig a nova v09-el tökéletes minden
[ Szerkesztve ]
"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
anderledani
őstag
válasz jooker82 #2717 üzenetére
Ja téényleg!! Erre tényleg nem gondoltam. Akkor majd holnap várjuk meg majd hajnalban csekkolom a fórumot.
-
anderledani
őstag
válasz jooker82 #2649 üzenetére
De akkor az ugyanannak számít mintha custom romot raktam volna fel nem? Tehát ahhoz hogy garanciális javítás esetén elfogadják fel kell raknom egy gyári romot?
Szerk.: És majd holnap légyszives linkeljétek be a független romot.[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz jooker82 #1864 üzenetére
Akkor el fogom hinni, ha tényleg látom, hogy egy bizonyos készüléken menni fog az ICS.
Én örülök annak, hogyha jobb lett, várom a Black-re a 2.3-at, mert tesómét tuti, hogy frissíteni fogom.. Kéne neki már egy HR, de megvárom a Ginger frissítést.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz jooker82 #1861 üzenetére
Nem arról van szó, hogy nem teszik meg, hanem csak olyanról, hogy állítanak egy dátumot, aztán ezt a dátumot tolják fél, vagy egy évig, ami szerintem elég gáz, főként az, hogy a csúszást Ők sem tudják megmagyarázni, hogy miért. Az, hogy ez érdekelné a felhasználókat, az szerintem nem gond, az viszont igen, hogy nem képesek értelmes választ adni a késés okára, és nem is tudják megindokolni...
Nameg, jelenhelyzetben szerintem elég szomorú, hogy a többi gyártó már rég az ICS frissítésen dolgozik, és Ginger fut a készülékeiken, Ők meg jelenleg a Gingeren dolgoznak, és tervezik az ICS frissítést.. Ami megint elég sok késést fog okozni.. Mert kétlem, hogy a jelenlegi állás szerint több mint fél év csúszást csak úgy pikpakk behoznának.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz jooker82 #1859 üzenetére
Annak sincs alapja, hogy Ők azt mondják, hogy tervezik és, hogy ebből adódóan biztos lesz is. Ennek az ellenkezőjét már már bizonyították párszor. Ebből adódóan jogos a negatív morál. Ha most, képesek addigra kiadni az ICS-et pl. csak a 2X/3D-re, mint ahogy a további gyártó is kiadja, akkor azt mondom, hogy oké, nem csak állítgatnak fűt, fát, hanem tényleg képesek értelmes ütemben dolgozni, és nem csak vizet prédikálni.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz jooker82 #1855 üzenetére
Aha, tehát az LG-től idézett szöveg hülyeség.. Ámen.
Ez nekem nem úgy tűnik, hogy "szerintem", hanem kijelentésnek, hogy lesz. Tehát, szerintem nem Én nem tudok szöveget értelmezni, hanem Te nem tudod rendesen megfogalmazni azt, amit szeretnél.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz jooker82 #1853 üzenetére
Az LG-nél? Semmit nem jelent...
Én nem tudok értelmezni? Hol látsz Te a szövegbe olyan részt, ami jelzi azt, hogy pont erre a készülékre fog érkezni ICS?
"LG is currently in the process of planning the ICS OS update for the LG Optimus 2X as well as other LG high-end smartphones." - Honnan tudod Te azt, hogy az LG-nél mi a High-end, főként az után, hogy az Optimus széria sem fedi le náluk a teljes Optimus szériát. A másik apróság, folyamatban van a tervezés... Ha addig tervezik, mint a 2.3 kiadását, akkor kb. mire jön egy új Android, addigra talán meg is jelenik..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz jooker82 #1841 üzenetére
A 4.0 erre a telóra hivatalosan nincs megerősítve.. Sőt, ha már alapból átb@szták az embereket a "teljes Optimus széria" kijelentéssel, a 2.3 kapcsán, amiről közben már ki is derült, hogy nem igaz, akkor, csak, hogy károgó varjúnak tűnjek, hivatalosan egyik készülék sincs megerősítve, csak annyit mondtak, hogy lesz ICS frissítés, de, hogy melyik készülékekre, arról hallgatnak.. Szal a jelenlegi helyzetben ilyen merészen nem merném ezt kijelenteni, főként, ha LG-ről van szó....
Hacsak nem akkor, ha alá tudod támasztani tényekkel, hogy 100%, hogy lesz ICS erre a készülékre is, ha nem, akkor szerintem ne állíts olyat, amiben még Te sem vagy biztos.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
ezüstholló
csendes tag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz jooker82 #1620 üzenetére
Nem arról beszéltünk, hogy nem lesz 4.0-s készülék, hanem arról, hogy pl. a 2x-re, és a 3D-re akár ki lehetne adni az ICS-t, merthát ugye azok elvileg tán csúcs készülékek...
Amúgy jah, kezdik, mivel ugye volt róla szó, hogy a Google felszólítja a gyártókat, hogy amennyire lehet, tartsák naprakészen a készülékeiket...
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen autót vegyek?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videós, mozgóképes topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest