- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrszgy
csendes tag
Sikerült feltennem zöldfülű létemre az ics-t, köszönetet mondanék nektek, hogy segitettetek nekem és külön köszönöm Matrixka skype-os segitségét..... de csak nem oldódott meg a problémám....a 4 kapacitiv gomb most sem működik. Ha a telefont tölteni teszem vagy a laptopra dugom többszöri erős nyomkodásra néha engedelmeskedik, ha nincs csatlakoztatva hiábavaló a nyomkodás.....arra gondoltam egy éve használom a telefont, cseréljem ki a védőfóliát, ez lenne az oka? vagy valami soft probléma....de hát most frissen pakolt ics van rajta.....áááááh nem tudom, de nagyon szomorú vagyok. Valakinek van alami 5lete kérem ossza meg velem, ha nem sikerül megoldjam a problémát megy a szervizbe mert garanciás.... grrrrrr
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- Temu
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest