Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem várt a CMF jövő hétfőig
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
DonMaster #25921 üzenetére
Nem érted, hogy a JB-je nem megy az ICS-n a tzsolesz ki próbálta hiába másolsz ki bármit a framework-resben vannak a képek. Amit én linkeltem annak köze nincs az ICS-hez ez a JB. Az O3D-jé sem megy el a Blacken mert ugye az is két magos?
Ez az ICS-é
(#25923) ReverzY
Bent van a Logout Blogomba az embe fórumtárs leírásával katt csak ide.
-
bubus66
nagyúr
válasz
DonMaster #25917 üzenetére
(#25917) DonMaster
Nem egészen ez van mert az ICS-é soha nem találta meg a városom a JB meg egyből a kettőnek kinézetre sincs köze egymáshoz. Akkor miért nem megy mert köze nincs egymás hoz a kettőnek a JB-ben a widget hátere változik, mint ahogy a képen van, az ICS-é ezt soha nem tudta.
Ami az O3D elmegy az nem biztos, hogy a Blacken is elballag.
-
bubus66
nagyúr
válasz
DonMaster #24516 üzenetére
Az ICS-re próbáltad meg fel tenni azt a twrp-t mert ha igen akkor szerviz. Ez így szokott lenni az ember mindig a sakát kárából tanul.
Még azt próbáld meg, hogy kiveszed az akksit és úgy az S/W módba kapcsolni
A Gyári recovery sem jön be
Itt van egy vissza állítás vagy a PC suitevel próbálj meg egy vissza állítást csinálni. Ha egyik sem akkor szervíz.
-
bubus66
nagyúr
válasz
DonMaster #24514 üzenetére
Ha a S/W módot se látja akkor sikeresen le tégláztad. Ha azt látja akkor a SmartFlasTools-sal, vissza tudod rakni. persze ez jeleníti az, ha minden szutykot rá akarok rakni. Azt, hogy én vissza hoztam az egy dolog, ahhoz hogy érdemben segíteni tudjak ahhoz látnom kellene.Látod a Blacket vissza hoztam az L9-et nem tudtam.
-
bubus66
nagyúr
válasz
DonMaster #21773 üzenetére
Az mind szép és jó de az csak win-be ment és csak vissza állítani lehet vele. Próbáltam én is de meg vagyok a recovery nélkül az airdroidal is letudok menteni és vissza tudok mindent állítani, Ugyan úgy amint a TB-vel.
(#21772) josha
T e most tulajdon képen melyik ROM-ban akarsz Camera app-ot cserélni. eddig mindenkinek sikerült milyen fájl kezelőt használsz?
-
bubus66
nagyúr
válasz
DonMaster #21234 üzenetére
(#21234) DonMaster
Igen 100%-ban igazad van itt egy harmadik telefon amiben szintén van.
(#21222) atillaahun
Nah de a lényeg továbbra is az a tetves Android operációs rendszer álnevű LG szutyok, ami a statisztika szerint majd dupla annyit fogyasztott mint
Gyereknek a Sony Ericsson Live with Walkman-ben is van "Android operációs rendszer" Meg "Android rendszer". Tudod te egyáltalán hogy mi az? vagy csak fikázól mindent?
-
kriszpontaz
veterán
válasz
DonMaster #21195 üzenetére
Azért a kettő nem ugyanaz. Van egy telefonod, amin Android fut.
Ráteszed dokkolóra, ahonnan AZONOS kernellel elindul az Ubuntu, ami asztali rendszerként fut a telefonról, de hozzáfér az összes telefon funkcióhoz közben. Aztán lehúzod a dokkolóról, akár menet közben is, és indulhatsz (az Ubuntun indított progik ugyanúgy folytatódnak ha visszateszed). -
tzsolesz
nagyúr
válasz
DonMaster #20327 üzenetére
Passzolom, ezt nem figyeltem sajnos tegnap. Hülyeséget meg nem akarok mondani.
Hol feldugtam, hol lehúztam róla.embe Hát azt nem tudom. Talán 160Mhz lehet? Nem tudom, tényleg.
Egyébként a hiba még mindig fennáll. Tehát kurv@ szarul hallanak még kihangosítva is, állítólag. Mondjuk a legrosszabbul egy SGS2-vel hallottak eddig, a legjobban meg egy One X-el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kedvenc zene a mai napra
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Ulefone Armor 30 Pro 12/512 GB (dupla kijelző, 12800 mAh, ütés-por-vízállóság)
- iPhone 15 128GB blue kék független Apple ajándék fólia
- Hibátlan, Garanciás iPhone 14 Plus + Purple - 128Gb - 84% - Garancia 2026-ig - Független
- Xiaomi Mi 10T Pro 5G 128/8GB Cosmic Black
- IPhone 15 128GB gyári független 2027.10.28. Alza jótállás
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest