Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz DonMaster #25921 üzenetére
Nem érted, hogy a JB-je nem megy az ICS-n a tzsolesz ki próbálta hiába másolsz ki bármit a framework-resben vannak a képek. Amit én linkeltem annak köze nincs az ICS-hez ez a JB. Az O3D-jé sem megy el a Blacken mert ugye az is két magos?
Ez az ICS-é
(#25923) ReverzY
Bent van a Logout Blogomba az embe fórumtárs leírásával katt csak ide.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz DonMaster #25917 üzenetére
(#25917) DonMaster
Nem egészen ez van mert az ICS-é soha nem találta meg a városom a JB meg egyből a kettőnek kinézetre sincs köze egymáshoz. Akkor miért nem megy mert köze nincs egymás hoz a kettőnek a JB-ben a widget hátere változik, mint ahogy a képen van, az ICS-é ezt soha nem tudta.
Ami az O3D elmegy az nem biztos, hogy a Blacken is elballag.
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
-
bubus66
nagyúr
válasz DonMaster #24516 üzenetére
Az ICS-re próbáltad meg fel tenni azt a twrp-t mert ha igen akkor szerviz. Ez így szokott lenni az ember mindig a sakát kárából tanul.
Még azt próbáld meg, hogy kiveszed az akksit és úgy az S/W módba kapcsolni
A Gyári recovery sem jön be
Itt van egy vissza állítás vagy a PC suitevel próbálj meg egy vissza állítást csinálni. Ha egyik sem akkor szervíz.
-
bubus66
nagyúr
válasz DonMaster #24514 üzenetére
Ha a S/W módot se látja akkor sikeresen le tégláztad. Ha azt látja akkor a SmartFlasTools-sal, vissza tudod rakni. persze ez jeleníti az, ha minden szutykot rá akarok rakni. Azt, hogy én vissza hoztam az egy dolog, ahhoz hogy érdemben segíteni tudjak ahhoz látnom kellene.Látod a Blacket vissza hoztam az L9-et nem tudtam.
-
bubus66
nagyúr
válasz DonMaster #21773 üzenetére
Az mind szép és jó de az csak win-be ment és csak vissza állítani lehet vele. Próbáltam én is de meg vagyok a recovery nélkül az airdroidal is letudok menteni és vissza tudok mindent állítani, Ugyan úgy amint a TB-vel.
(#21772) josha
T e most tulajdon képen melyik ROM-ban akarsz Camera app-ot cserélni. eddig mindenkinek sikerült milyen fájl kezelőt használsz?
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz DonMaster #21757 üzenetére
Nem tudom mi lehet eddig mindenkinek működött. Bocs nem értek hozzá. ha sikerül eladnom a Blacket akkor egy Nokia 3310-est veszek
#21756) gabancs
Szívesen
Főnök te sem ismered a szerkesztés gombot?
2012-11-30 16:24:232012-11-30 16:24:35
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz DonMaster #21234 üzenetére
(#21234) DonMaster
Igen 100%-ban igazad van itt egy harmadik telefon amiben szintén van.
(#21222) atillaahun
Nah de a lényeg továbbra is az a tetves Android operációs rendszer álnevű LG szutyok, ami a statisztika szerint majd dupla annyit fogyasztott mint
Gyereknek a Sony Ericsson Live with Walkman-ben is van "Android operációs rendszer" Meg "Android rendszer". Tudod te egyáltalán hogy mi az? vagy csak fikázól mindent?
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
válasz DonMaster #21195 üzenetére
Azért a kettő nem ugyanaz. Van egy telefonod, amin Android fut.
Ráteszed dokkolóra, ahonnan AZONOS kernellel elindul az Ubuntu, ami asztali rendszerként fut a telefonról, de hozzáfér az összes telefon funkcióhoz közben. Aztán lehúzod a dokkolóról, akár menet közben is, és indulhatsz (az Ubuntun indított progik ugyanúgy folytatódnak ha visszateszed).[ Szerkesztve ]
-
-
tzsolesz
nagyúr
válasz DonMaster #20327 üzenetére
Passzolom, ezt nem figyeltem sajnos tegnap. Hülyeséget meg nem akarok mondani.
Hol feldugtam, hol lehúztam róla.embe Hát azt nem tudom. Talán 160Mhz lehet? Nem tudom, tényleg.
Egyébként a hiba még mindig fennáll. Tehát kurv@ szarul hallanak még kihangosítva is, állítólag. Mondjuk a legrosszabbul egy SGS2-vel hallottak eddig, a legjobban meg egy One X-el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest