Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlezsak1993
csendes tag
válasz
bubus66 #19129 üzenetére
Köszi, megpróbáltam, amit írtál, de nem működött ez a módszer. Már kezdtem elveszíteni a reményt, hogy valaha helyreállítom ezt a telefont, de szerencsére sikerült!
-E leírás alapján csináltam: [link]
Miután ezzel végeztem teljesen olyan volt a rendszer, mint újkorában. Gondoltam, hogy rom manager segítségével felteszem a V20s-t, na de ugye nem volt rootom, a clockworkmodot pedig sehogyan nem tudtam előhívni (valószínűleg az is megdöglött) Rengeteg billentyűkombinációval próbáltam, amiket a neten írtak.
Nah szal., tehát miután sikeresen feltettem a gyári romot, azután frissítettem az LG Mobile updaterrel, jó, azután fent volt a 2.3.4, ezután -e leírás alapján: [link] sikeresen rootoltam a V20O-t. Ezután már rom managerből be tudtam lépni a clockworkmodba, (illetve már miközben a V20O rootját csináltam is belépett a clockworkmodba..)
És leszedtem az oldaladról a V20s-t, illetve leszedtem, amit korábban linkeltél, aminek segítségével használat közben világítanak a gombok. Wipe data/factory resetetet csináltam+format systemet, azután feltettem az oldaladról leszedett V20s-t+amit korábban linkeltél, hogy használat közben ne aludjon ki az alsó gombsorvilágítás. Ez a folyamat is sikeresen lezajlott.
Ami tetszik, ugyanakkor aggaszt is: Legutóbb a V20s-t egyik linkelt hozzászólásodból töltöttem le (foxymaxykeresere) ez volt a neve.Ez már volt egy pár hónapja. És másmilyen volt a kioldás grafikája, és a felső menüsor. Töltés közben egy villámszimbólum volt a felső menüsorban. Most, hogy az oldaladról szedtem le, ugyan olyan a töltés jelzése, mint volt. A menüsor ugyan olyan mint abban a V20s-ban, amit korábban raktam fel, ami nagyon tetszik is. Így baromira tetszik az egész!!A kérdésem: Te változtattál valamit, vagy összekeveredhetett 2 vagy több rom? Az nem hiszem, hogy lehetséges, mert wipe data+factory resetet és a format systemet mindig megcsináltam.
A status Bart nem igazán tudom, hogy micsoda, és hogy hogy lehet görgetni.
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest