Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjnet
aktív tag
Sziasztok.
Hogyan kel csinálni a recoverből a telepítést? A smartflashtools-al már többször telepítettem a telefont. Van valakinek ehhez leírása?
SAMSUNG QE75Q85RATXXH - Samsung S20+ - K1Pro - ACER H6810 - MARANTZ 5012 - DALI Spektror
-
pumukli23
senior tag
Mennyi idő egy sw frissítés? Most csinálom először és ~5 perce 6%-on áll... Gondoltam kb negyed óra alatt megvan...
Eljutott 7%-ig majd kommunikációs hiba.. Drivert most tettem fel előtte. Win Xp.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz anderledani #16191 üzenetére
(#16191) anderledani
Meg kaptad a választ a utánad levő hozzá szólásban. A gyerek kedden adta be és ma ment be érte. Eddig volt kettő három telefon amit szervizbe adtam max 1 héten belül vissza jött.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
atillaahun
veterán
válasz anderledani #16191 üzenetére
Én még sose adtam szervizbe telefont, nem is fogok. Szerintem ha nem egyértelmű a hiba, azt úgysem javítják ki, ha meg igen, akkor addig sírok=sírtam míg helyben ki nem cserélik/cserélték.
[ Szerkesztve ]
-
anderledani
őstag
válasz bubus66 #16187 üzenetére
15 naptári napon belül, tehát Augusztus 31-ig.
Nektek mik a tapasztalataitok, mennyi idő alatt vannak kész?iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
shaggy
aktív tag
sziasztok!
Most akkor mi a helyzet ezzel az ICS lesz belőle valami?
Annyira már nem követem nyomon , de hallottam már mindent vele kapcsolatban gondoltam megkérdem hátha tudtok valamit mondani ezzel kapcsolatban.Szép napot !
-
bubus66
nagyúr
(#16188) tomic
Próbáld meg itt hátha tudnak segíteni.
Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik /Nincs warez
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
tomic
addikt
Igaz az,hogy van olyan alkalmazás ,amelyikkel össze tudom a telomat kapcsolni az autóban lévő rádióval?
Ha igen melyik az? -
bubus66
nagyúr
válasz anderledani #16186 üzenetére
Ja csak vicc volt. Mikor lesz kész a tied?
-
anderledani
őstag
válasz bubus66 #16185 üzenetére
Mert még nem tudtam hogy eladod.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
bubus66
nagyúr
válasz anderledani #16184 üzenetére
Azt gondoltam, hát volt baja rendesen. Miért nem szóltál oda adtam volna az enyémet.
(#16174) Kerio
A Sony Xperia S és az LG között variáltam, de marad az LG nem a Black.
[ Szerkesztve ]
-
anderledani
őstag
válasz bubus66 #16181 üzenetére
Nem működött az előlapi hangszóró meg a bekapcsoló gomb, csak ha benyomtam felül a kijelző üvegét. Meg az érintést csak 1mp-ig érzékelte már régóta és a multitouch sem működött rendesen. Visszaraktam a gyári romot, még a factory version is stimmel úgyhogy az együgyü t-mobile szerelők nem fognak rájönni semmire.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
bubus66
nagyúr
-
jegenye77
addikt
válasz jegenye77 #16179 üzenetére
Picit megnyugodtam.
Én nem szándékozom eladni csak mert "nem" lesz ICS!
Amire szívesen lecserélném ahhoz elég sok lét kellene hozzárakjak/S3/.Annyit meg nem ér nekem egy mobil!
Szal marad a jó kis OB.[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
bubus66
nagyúr
válasz anderledani #16180 üzenetére
(#16180) anderledani
Miért mi van a telodal?
[ Szerkesztve ]
-
anderledani
őstag
Samsung Galaxy Spicát kaptam a T-től kölcsönbe :S
-
bubus66
nagyúr
válasz foxymaxy #16177 üzenetére
Már el is adtam, 45 k-ért De azért itt is leszek mert van még egy. Gondolom egypáran örültek volna, ha lelépek. De hát van még egy LG Black
jegeny77 Maradok az nem jelenti azt hogy nem fogok segíteni mert másik telőm lesz. Van az családban Black még egy az marad jó ideig szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Had maradjon addig titok amíg meg nem jön. Úgy is meg osztom veletek majd.
foxymaxy
Sony Ericsson Live with Walkman
A készülékben egy Qualcomm MSM8255 ARMv7-es 1GHz-es processzor működik egy Adreno 205-ös grafikai gyorsítóval karöltve, amit 512MB RAM támogat. A szabadon felhasználható tárhely mérete körülbelül 300MB
döcögést úgy értem, hogy egyszer kétszer naponta újra kellett indítani. Viszont kérdeztem a 4.04 gördülékenyem megy de nem tudom meg nézni mert a gyereké szervizbe van nem világított a vissza gomb
[ Szerkesztve ]
-
foxymaxy
senior tag
háát nemtom ics mizéria
most láttam a neten, htc az alsó kategóriás telóját is ics- vel adja ki
600mh proc 512 ram
akkor hogy is van ez a hardver követelményes dolog[ Szerkesztve ]
e pluribus unum
-
bubus66
nagyúr
(#16168) Kerio
Én telefont váltok, de nem azért mert lesz ICS vagy sem. Nem tudom, hogy milyen lesz az ICS ha lesz rá, de le tesztelem majd mert van még egy a családban, a gyerek,most vett egy Sony Ericsson Live with Walkman fel tettem neki a gyári ICS elégé döcögős volt. Nem tudom, hogy az LG-é milyen lesz de most lesz alkalmam ki próbálni. Mert olyan LG lesz amelyiken már ICS van. Ha a Blackere is lesz akkor össze fogom tudni hasonlítani a kettőt.
[ Szerkesztve ]
-
Kerio
őstag
Lesz erre a telefonra ICS vagy sem?
Ezen áll, hogy eladom, vagy megtartom.... -
tzsolesz
nagyúr
Uhh, de döglött most a topic.....
-
Kowi84
aktív tag
"Javul" a helyzet. A smart flash tool már nem is hajlandó elindulni mármint a start gomb nem válik aktívá, ha rádugom a gépre a hangerőgombbal egyszerre.
-
bubus66
nagyúr
válasz Kowi84 #16154 üzenetére
El olvastad a leírást vagy csak neki ugrottál, a driverek fent vannak? Olvasd el a leírást. A SmartFlashToolsal, eddig mindig meg lehetett csinálni. Majd holnap át írom értelmesebben.
[ Szerkesztve ]
-
Kowi84
aktív tag
Pc suite-on keresztül próbálom frissíteni a telót, de 21%-nál Kiírja, hogy: "Kommunikációs probléma a telefon és a PC között" Húzza ki a kábelt akksi ki-be.... bla-bla... aztán próba újból. Már 3x újra próbáltam de mindig elszáll. A telefonon meg ki van merevedve a S/W Upgrade képernyő. Valami ötlet???
-
-
pcsabat
őstag
engem igazából a számok sosem érdekeltek, csak megosztottam tapasztalatom. Az viszont annál jobban foglalkoztat, hogy míg a class4-es kártyával szaggattak a 720p-s videók valamint a videók rögzítésénél is néha gond volt, addig a class10-el ez egyáltalán nem fordult eddig elő. Ezen túl sokszor másolok gigákat a telefonra (lossless zenék és filmek) és akkor igazából az játszik, hogy a nagy méretű fájlokat másolja fel minél gyorsabban - szimplán, hogy haladjak . Egyébként én sem akartam senkivel vitát nyitni, nekem ez a tapasztalatom és biztosan nem váltanék vissza class 4-re.
-
tlala
addikt
Nem szeretnék hitvitát generálni memóriakártya ügyben, de a gyakorlat tényleg azt mutatja, hogy az androidos I/O mûveletek sebességére sokkal nagyobb behatással van a memóriakártyák kisméretû fájlok (4K) esetén elért sebessége, mint a nagyobb fájloknál (1 GB) mérhetô írás/olvasás sebesség. Ezért jelentek meg a nevesebb gyártók kínálatában a telefonokba ajánlott, "Mobile" elnevezésû, gyakran Class 6-os kártyák.
A memóriakártya topicban meg is osztottam saját ezirányú mérésemet itt: [link].
Az adatokból látható, hogy hogyan alázza le a 4K-s tartományban a Class 6-os Sandisk a Class 10-es Samsung csúcskártyámat. -
kengyel
nagyúr
Akkor lassan megérkezik ? Várandós nagyon a dolog
kengyel
-
tzsolesz
nagyúr
válasz kriszpontaz #16139 üzenetére
Alakul ez.
-
kriszpontaz
veterán
válasz pcsabat #16138 üzenetére
Nálam egy Kingston 16G Class10 üzemel, eléggé tele van, és így mértem rajta 11,5 MB/s írás és 20,1 MB/s olvasási tempót. Újkorában picit gyorsabb volt. Viszont nincs vele semmi baj.
Ajánlom ezt a cikket:
LINKA végén van egy mondat ami bíztató, hogy az L szériában meglévő fícsörök mind átjönnek a régebbi modellekre is.
The company might formally announce the availability of the Android 4.0 ICS update anytime. All three smartphones are capable of handling Quick Memo, Q-Voice and other fancy features that are promised with the new Optimus L-Style smartphones.
[ Szerkesztve ]
-
pcsabat
őstag
válasz tzsolesz #16135 üzenetére
lehet, hogy az én hiányosságom, hogy eddig ezt a márkát nem ismertem, de azt hittem valami none cucc szerűség, de tényleg kifejezetten pozitívat csalódtam. Még azt sem lehet mondani, hogy az előző kingston régi lett volna, mert összesen max 3 hónapot volt használatban. Mondjuk kíváncsi leszek, hogy a tesztek alapján lassulni fog-e a kártya és ha igen mennyit a használat során. Ez majd később kiderül, de én TŐLE vettem, de ahogy látom most épp kifogyott a CL10. Bár CL6 van ebből a fajtából, olcsó pénzért és nem hinném, hogy olyan nagy lenne különbség.
-
bubus66
nagyúr
válasz tzsolesz #16135 üzenetére
(#16135) tzsolesz
Gratulálok a leírásodhoz a LG Optimus 4X HD topicba írtál. Lehet, hogy át pártolok oda,még nem döntöttem el, hogy a 4X HD vagy az Arc S rendeljem meg. Nem szerettem volna itt hagyni, ezt a topicot nagyon jó kis társaság jött össze. De időben jelezni fogom úgy is.
(#16137) tzsolesz
Én is a 4X HD felé kacsingatok, de még nem döntöttem el. Valószínű, hogy a 4X HD lesz. Ma még eldől, legalább is remélem.
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz kriszpontaz #16132 üzenetére
Nézd meg updater-en.
pcsabat ha veszek, én is 16GB-osat szeretnék. Mondjuk azt még nem döntöttem el, hogy melyiket, de akkor lehet ez lesz a befutó.
-
törölt tag
Megtört a jég, 3.5 hét után SOD-olt a Zeus 6.39. Elfogadható.
-
pcsabat
őstag
nos, némi fenntartással, de beruháztam egy silicon power nevű 16 gigás class 10-es micro sd-be. Csak javasolni tudom mindenkinek! Nálam nem kicsivel gyorsabb mint a korábbi class 10-es kingston, pedig féltem h lassabb lesz. SD tools szerint 16 mb/s írás, 33 mb/s olvasási sebességet produkál. Azaz ezt a típust csak ajánlani tudom a telefonhoz!
-
kriszpontaz
veterán
Nincs még ICS? Már csütörtök van!
-
hoge87
tag
válasz bubus66 #16128 üzenetére
áhh nincs, teljesen szűz, ma frissítettem neten, utána meg csináltam egy gyári visszaállítást mert már olyan rohadt lassú volt az egész hogy legszívesebben ketté törtem volna...elviszem még szervízbe mert a jack teljesen kikopott már szinte magától kiesik a füles...aztán meg megpróbálkozok feltenni valami buherált romot, bár a 'technika' ezen részében sötétben tapogatózom még, nagyon nem vagyok képben hogy kell ezt csinálni...de felkukkantottam az oldaladra, majd megpróbálok a leírás alapján felnyomni vmit...
-
bubus66
nagyúr
válasz hoge87 #16124 üzenetére
(#16124) hoge87
Melyik V20S van fent Mert Van V20S DEU és V20S HUN V20S EUO?
(#16125) tjnet
Na végre valaki ír a V20S GPS-ről is. Mert én nem használom, ezért nem nagyon foglalkoztam vele.
[ Szerkesztve ]
-
tjnet
aktív tag
Sziasztok.
Köszönöm szépen bubus66 kolléga oldaláról a V20S rom-ot. A GPS a három betűs uj primo navigációval csodálatosan navigál. Szabad ég alatt mobil-net nélkül 30másodperc alatt jelet talál. csúcs szuper. Még egyszer nagyon köszönöm.
SAMSUNG QE75Q85RATXXH - Samsung S20+ - K1Pro - ACER H6810 - MARANTZ 5012 - DALI Spektror
-
hoge87
tag
Agyf*szt kapok mindjárt...Bevan állítva a wifinél hogy ne kapcsoljon ki ha bevan kapcsolva, erre ha elalszik a kijelző a wifiről is lekapcsolódik, utána meg b*szik visszakapcsolódni rá, csak ha ki/be kapcsolom a telefont akkor jó...(V20S) Valaki találkozott már ilyennel?
-
bryan051992
tag
válasz atillaahun #16122 üzenetére
de esse hatot ütána megint nem volt jó.....szóval már újra is raktam majd meglátjük mi lesz...most 1böl beolvasta....
-
atillaahun
veterán
válasz bryan051992 #16121 üzenetére
Nah úgy látszik csak rá kellett ijeszteni, hogy lecseréled.
Kár, hogy az enyém az nem a félős fajta. -
bryan051992
tag
válasz atillaahun #16118 üzenetére
nem..de most meg megjavült....most jó...nem is értem....
-
atillaahun
veterán
válasz bryan051992 #16115 üzenetére
Hát akkor meg nincs annak az SD-nek semmi baja, a média indexelés zakkanhatott meg inkább. Bár én mondjuk azt is meg a gyári zenelejátszót és galériát is kukáztam, úgyhogy nincsenek ilyen gondjaim. Engedélykezeléssel, auto indításokkal, esetleg rendszer programokkal nem szórakoztál mostanság?
Persze nem kizárt, hogy defektes az SD is, az enyémnek is úgy kell imádkozni, hogy rátudjak operálni egy CWM backup-ot, viszont minden más megy rajta szépen, meg ilyenre nem is tudnék gariztatni, úgyhogy hagyom.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz bryan051992 #16115 üzenetére
Nekem anno vacak ebay-es karikkal csinált többek között ilyen hülyeségeket.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
bryan051992
tag
válasz atillaahun #16114 üzenetére
az is meg volt!az a vicc h fálj kezelö lát mindent... de a zenéket és a képeket a galéria üresnek írja...de ha fényképezek azt már beteszi a galériába a többit ami memóriakártyán van semmit.....
-
atillaahun
veterán
válasz tzsolesz #16103 üzenetére
Szerintem ICS-ig esélytelen a videóbug javítása CM szinten, eddig mindenki belebukott, pedig sokan csinálják már hónapok óta. Igazából érdekes téma, hogy mi lehet ennyire elbaszódva, nagyon nem ástam még bele magam, ennyire nekem sincs azért időm.
(#16108) tzsolesz
720p az garantáltam leáll 1 percen belül, és nem ment, 480p meg mikor milyen a hangulata... mint a GPS. Van, hogy felveszek vele 5 percet szépen, és elmenti, van hogy 10 mp után leáll. Reboot mondjuk általában segít ezen.
Bár az a gond, hogy a videós problémák itt nem állnak meg, mert a HW-s dekódolás is keményen laggos. Bár sokan nem használják meg asse tudják mi az, én azért szeret(t)em úgy nézni a sorozatokat, fele annyit fogyaszt csak mint az alapértelmezett SW-s.
És igazából most amiért kérdezgetem még itt a CM-et, azok a Flash videók, mert nekem gyanús, hogy azok is a videó bug miatt nem mennek olyan gördülékenyen mint kéne. Bár Cooler96 már írta, hogy neki mennek, de itt az előző alapos tesztelők esetén okulva már azt is nehezen hiszem el neki. Eredeti fórumban meg egyelőre még komolyabb gondokkal küzdünk most.(#16113) bryan051992
Mentsd le az adatokat aztán újraformázás PC-vel.[ Szerkesztve ]
-
bryan051992
tag
üdv!
az lenne a próblémám hogy,csináltam eg yújraindítást a telefonon én azota nem látja a memóriakártyát!csináltam factory resetet de semmi...ha beteszem a laptopba ott minden megvan de a telefon nem látja....valami ötlet? -
bubus66
nagyúr
válasz Eldiablo929 #16111 üzenetére
A PC Suite beállításaiban nincs a mobil netre való csatlakozás? mint írtam, úgy emlékszem, hogy lehet csatlakozni. De ez közel se biztos, ha haza érek meg nézem, hogy lehet e.
-
Eldiablo929
csendes tag
válasz bubus66 #16107 üzenetére
Szia feltelepítettem a pc suiteIV verziót onnan amit belinkeltél. Szinkronizáltam a telót és a laptopot, de nem tudom, hogyan volna lehetőségem ezzel a suite progival a laptopon a mobilnetet elérni? A mobil és a laptop adatkábellel összekapcsoltam a mobilnet bevan kapcsolva a telón de nem tudom, most hogyan tovább ha valaki tud segítsen... előre is köszönöm
-
Eddie85
csendes tag
válasz kriszpontaz #16109 üzenetére
a pingelés teljesen független a rendszertől, maximum a űzfal az, ami befolyásolhatja (válaszol a pingelt eszköz vagy nem).
Az volt a problémám fogy nem tudtam semmivel sem kommunikálni (ez alatt értsd pl a telefon böngészőjén kért weboldalt...), a dhcp áltla kiosztott címet megkapta a telefon, mindne tökéletesen működött csak forgalmat nem tudtam generálni. Címütközés nem történt. Viszont a V20S Hun verzióval tökéletesen működik minden úgy, hogy a router beállításain nem változtattam.
A régi v20Q nak volt olyan gyerekbetegsége hogy az EAP titkosítást képtelen volt kezelni mschapv2-vel, azt hittem itt is létezik egy hasonló bug. -
kriszpontaz
veterán
válasz Eldiablo929 #16104 üzenetére
Kb. 2000 Ft egy TP-Link usb wifi. Annyit szerintem megér mint bohóckodni kanóccal.
Bekapcsolod a telefonon a tetheringet és wifin kapcsolódsz hozzá mint routerhez. USB port csak van azon a gépen?(#16098) Eddie85: Mivel a telefon úgy működik mintha linux oprendszer alól akarnád sasolni a windows hálózatot, ezért általában a telefonos filekezelők (total commander, ghost commander) igényelnek egy SMB (samba) plugint, amit külön fel kell tenni hogy a windows hálózatot tökéletesen lássa. Ha ez megvan, akkor a \\kiszolgálónév beírásával az összes megosztott mappát láthatod.
Ha ez sem jó, ajánlom az airdroid alkalmazást, azzal simán csatlakozol azonos hálózaton lévő telefonhoz, és másolhatsz oda-vissza.
Remélem nem értettem félre a problémádat?
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz atillaahun #16102 üzenetére
Pontosan mi is a baj a videó felvétellel?
480p, és 720p-ben is leáll 20s múlva? Elmenti?
Hálózati szolgáltatások jók benne? -
bubus66
nagyúr
válasz Eldiablo929 #16106 üzenetére
Tessék itt találod meg.
-
bubus66
nagyúr
válasz Eldiablo929 #16104 üzenetére
(#16104) Eldiablo929
A PC Suiteval próbáld meg ha jól emlékszem azzal, azt hiszem meg tudod csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
Eldiablo929
csendes tag
Sziasztok.Olyan problémám lenne, hogy szeretném összekötni az optimus blackem adatkábellel a laptopomhoz, hogy azon tudjak netezni. De a beállításokban nem találok ehhez kapcsolódó lehetőséget pl, mert csak vezeték nélküli internet beállítások vannak. Jelenleg 2.3.4 android van fent V20o szoftverrel.
Hogyan tudok internet kapcsolatot létrehozni a telefon vs laptop kombóval? Wifi nincs a laptopomon.
Köszönö előre is a segtséget! -
tzsolesz
nagyúr
válasz atillaahun #16102 üzenetére
Jó lenne ha videófelvétel bugot javítaná.
Egyébként mi a gond, miért nem sikerül neki ezt a hibát rendbe rakni?
-
atillaahun
veterán
Nah szóval akkor továbbra sem használja senki boype CM-jét.
Mer hogy ez volt az eredeti kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest