- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thomyyyyy
tag
Sziasztok!
UB 850 v tulajokat kerdeznem jott valami frissites a tv-mre. Tapasztaltatok valami valtozast? Hivatalosan miket javitott elvileg?
Koszi!
-
Thomyyyyy
tag
válasz
fecosrac #60528 üzenetére
Figy!
Én végig úgy voltam, hogy 55 ", de az utolsó pillanatban mégis a kisebb mellett döntöttem. Az az igazság, hogy szerintem rossz döntés nincs, bármelyiket veszed fülig ér majd a szád, a másik pedig, hogy ma már szerintem nem 10 évre vesz tv-t az ember. Lehet 5 év múlva kicsi lesz a tv (biztos
), viszont 5 év múlva valszeg sokkal jobb tvt kapsz majd, mert fejlődik a technika. Én végül emiatt is vettem kisebbet, mert szerintem mindegy milyet vettem volna 4-5 év múlva úgyis nagyobb kell majd!
-
Thomyyyyy
tag
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom. Kepernyotukrozest szeretnek csinalni (ub850), el is jutottam odaig, hogy a kapcsolat letrejott, latom a telot a tv-n viszont folyton szetesik a kep. Ha lapozok a telefonon az is kockasan jelenik meg, majd ugy 2 sec utan kitisztul. Olyan, mintha a kapcsolat lassu lenne. Ezaltal a lejatszott youtube videok is teljesen szetesnek, a hang recseg, hol van hang hol nincs. Ez mitol lehet szerintetek? Wifin egyebkent filmet sem tudok lejatszani akadozas nelkul. Ez router problema lehet vagy a tukrozeshez nem is hasznalja a routert? Azt sem tudom, hogy a direkt wifi pontosan mit jelent. Ha nincs routerem akkor tudnek csatlakozni a tv-hez? (A telefonom amugy xiaomi mi3)Koszi a segitseget!
-
Thomyyyyy
tag
Sziasztok!
A Tag On alkalmazást szeretném használni UB850-hez. Néztem videókat hogyan kell használni, de nem működik. Van ilyen nfc-s levonóm. Ráteszem a telót és el is indul az app, csak hogy nem találja a telefonom a tv-t. A wifi direct engedélyezve van. Miracast app-al megy a dolog, de a tag on-nal nem. A neten fellelt videókban azt írják, meg az app is azt kéri, hogy aktiváljam a tv miracast opcióját, de webos 2 alatt sehol sem találok ilyen beállítási fület. Elképzelhető, hogy mivel nem LG telóm van ezért nem működik?
Segítsetek légyszi.Köszi!
-
Thomyyyyy
tag
válasz
yvsmad #60404 üzenetére
Nagyobb, mint 8 giga. Kábelt nem akarok áthúzni, pláne, hogy a media lejátszóban már van egy. Idővel veszek egy 3D képeset és akkor majd azon nézem a filmeket.
Egyelőre nem akarom eladni!Egyébként UB.
Nem tudom mi az oka, hogy ennyire árulják. Nekem is valszeg egy utolsó darabot sikerült megvennem. Lehet olcsón hozzájutottak és drágábban árulják, mert nincs több belőle...
A Tag On-t hova kell ragasztani a tv-n? Tudom, hogy nfc-hez van, de pontosan mire való? Az alkalmazásokat már leszedtem hozzá.
-
Thomyyyyy
tag
Sziasztok!
Kérdeznék is egyet. (49UB850v) Beállítottam wifire a smartshare-t. Elindítom a 3d filmet, de nem tudja streamelni, állandóan megakad. Ez normális dolog? Vagy csak kábelen keresztül bírja?
-
Thomyyyyy
tag
Sziasztok!
Megjött az UB 850v TV, eddig minden rendben, sérülésmentes, egyelőre minden jól működik. Kijelzőhibát nem láttam. Ismerkedek a menüvel, egyenlőre nagyon szokatlan, de idővel mindennek a helyét megtalálom. Így hirtelen használati nélkül a hálózatról lejátszást wifivel nem találtam. Majd később lehet segítséget is kérek tőletek e tekintetben.
A kép állati, betoltam egy galaxis őrzőit 3D-be...WOOOOOW!!! Állcsattanás. Nagyon tetszik a 3D-je. 4K tesztvideók is kipróbálva, az is WOOOW!
Köszönöm a segítségeteket és a klubüdvözleteket is!
Szerintem hamarosan újra jelentkezem majd. -
Thomyyyyy
tag
Sziasztok!
Megrendeltem az LG UB850v-t. Az lenne a kérdésem, hogy ha szedek le valamilyen 3D filmet, kell-e odafigyelnem valamire? Vagy ami a neten van mindent lejátszik 3D-ben?
A tv utolsó darab lehetett, remélem minden rendben lesz vele...
-
Thomyyyyy
tag
Sziasztok!
A 2015-ös új FullHD tv-khez nem adnak magic távot, de külön sem vásárolható meg hozzá?
Az LG 55LB730V -hez van magic táv is?A 4K-val kapcsolatban is lenne kérdésem. Ha egy FullHD képes media playerrel tolok rá hdmi-n filmet a tv-re azt felskálázná 4K-ba, vagy csak akkor, ha belső saját media playerén indítom a filmet?
-
Thomyyyyy
tag
Sziasztok!
Kinéztem magamnak egy LG 55UB850v-t, de elbizonytalanodtam a 4k miatt.
Szerintem nem sok értelme van (1080p is elegendő lenne), ráadásul az itthoni rendszerem egyike sem 4K-s (media player, erősítő stb.) Tudtok olyan LG-t ajánlani, ami ilyen tudású, csak nem 4K-s? Meg jó lenne ha webOS 2.0 lenne a szoftver.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest