- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Müszi
senior tag
válasz
Ļantos #88591 üzenetére
A hangbeállításnál- LG Sound Sync/Bluetooth- eszköz kiválasztása menüpontnál kell, hogy legyenek a látható BT eszközöknek. Van amelyik alapból látható és van amelyiket láthatóra, csatlakozásra készre kell állítani. Igazából ennyi. Itt kiválasztva párosítva lesz és működik.
-
ftamas0201
senior tag
-
ftamas0201
senior tag
válasz
Ļantos #88189 üzenetére
A kiszemelt modelled teljesen jól megfelel az elvárásaidnak, nézési távolság simán belefér még a nagyobb méret is, szerintem semmiben nem kell kompromisszumot kötni, mondjuk apple képernyő tükrözést nem tudom hogy tudnak-e ezt majd talán más megírja, viszont olvastam hogy androidnál nincs gond, azt tudja, én még nem próbáltam ilyesmit soha, ezért nem tudom megerősíteni. 4 magos processzor, webOS-el nem lesz gond, youtube tökéletes, 4k tökéletes.
Más márkában én nem tudok tanácsot adni, egyedül annyit hogy a samsung a 7es szériától felfele ami állítólag már olyan képet ad amit szeretnénk. Nekem 6os széria volt és azt cseréltem be az LG-re, egyáltalán nem tetszett. (viszont a hetes meg már bőven 200 felett kezdődik úgy rémlik) Philips, sony, panasonic stb.. vonalakat nem ismerem egyáltalán.
Véleményem szerint nem fogod megbánni.Tényleg nem láttam ezt a kommented, átsiklottam felette biztos.
-
ftamas0201
senior tag
válasz
Ļantos #88177 üzenetére
Linkeld be a hsz-ed és megpróbálunk segíteni.
Mi is csak emberek vagyunk és átsiklunk egy-két dolog felett, mivel csak önszorgalomból és az interneten talált tapasztalatokból, tesztekből tudunk legtöbbször táplálkozni egy-egy modelt tekintve. Van mikor egy kérdés miatt fél órát eltöltünk a google előtt megtudva minél többet a kérdéses modellekről hogy a lehető legpontosabb választ adjuk. Ezért nem tetszik a az írásmódod még ha az nem is sértő. Ezt az időt amit itt próbálunk segítséggel eltölteni, a családtól és a munka utáni pihenésből vesszük el, szóval türelem.turcsikg
A filmezésre tökéletesen megfelelhet a nagyobb modell is, szerintem nem érdemes a nanocell miatt beáldozni a méretet bár filmnél is valamelyest előjön a 120Hz (bocsánat, az előző hsz-ben elírtam a 200hz-et), de attól függ milyen távolságból néznéd. Illetve egy keretet ha írnál még. A 7507 azért egy fokkal már jobb pár tulajdonságát tekintve, képfrissítés és talán kicsivel jobb, gördülékenyebb a képmegjelenítés is.
Erre a válaszra talán azért nincs megfelelő válasz mert tényleg jó mindkét modell, itt a méret, a pénz és a külső megjelenése (talp formája/mérete, káva színe stb..) ami dönthet a dologról. Személyesen megnézed és amelyik jobban tetszik azt elhozod.810V a jelenlegi legfrissebb modell mint írtam, sok új technológiával, ha jól emlékszem Harman cardon hangrendszerrel és elvileg abban 2x20Watt van az említett előző modellekben pedig 2x10W.
ITT van a kereső által feldobott hozzászólások a topicban a kérdésekről és tapasztalatokról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest