- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
válasz
gaszkonyi #76432 üzenetére
Az ilyen csatornarendezés mindig egy rituálé, elég sokáig tart.
De itt legalább nem kell még a csatorna neveket is beírni, mint a régi tévéken, aztán ha változik a kiosztás, lehet javítgatni...
Itt az lg tévén először kijelöltem a törlésre ítélt csatornákat, majd töröltem őket, aztán a maradékot sorba rendeztem a saját szám íze szerint. Először egy papírra leírtam, h milyen sorrendet akarok, aztán már csak átírtam a csatornaszámokat és kész. Persze ez sem 2 perc, de nem is tartott órákig. -
-
Toth_Jani
őstag
válasz
gaszkonyi #76340 üzenetére
Kimennek, de az LG honlapján kell regisztrálni, ami kell hozzá ott azt kéri a rendszer.
Nálam nincs gond az ékezettekkel, simán a magyar nyelvet választottam.
Fix beállítás nincs hiszen ez ízlés kérdése, de én javasolnám a különböző energiatakarékossági fokozatokban is végig próbálni.
Bár alapból a Full HD adások kifogástalanok minden beállításban, a hitvány néha VHS minőségű kábeles adásokat viszont nem igazán lehet javítani -
lipido
senior tag
válasz
gaszkonyi #76152 üzenetére
Szia. Én ez előtt egy lg 42lf2510 tv-t bámultam. Ahhoz mérten kicsit furcsa volt elsőnek a kép, de kezdem megszokni, és azt kell mondjam, tetszik! Kezelése szerintem egyszerű. Képet mint írtam szokni kell, ésa rengeteget állítgatni. Garancia nálam nem igen volt releváns, ugyanis olyan biztosításom van, ami kiterjesztett garival rendelkezik (5 év)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest