- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tdizsolt
senior tag
válasz
Exodion #110953 üzenetére
Utána nèztem,igazad van,ez nem forog meg. Azt hittem a "sima" dübel az,aminek kúpos magja van. Viszont az alap csavar amit említettèl is,az mèg bombább. Bár a Fisher dübel az esztètikusabb,ahogy nèztem. Egy rètegű kartonnál nem reszkíroznèk,valóban a a beton rögzítès a megoldás.Viszont ahogy nèzem,ha M6-al megtámasztod 8 helyen,az tuti lesz,nem lehet problèma.
-
válasz
Exodion #110948 üzenetére
Alulra nagyjából felesleges a 4 csavar. Attól függ hogy mekkora a kar hossz (faltól milyen távolságra van a tv tömegközéppontja) van a 4 felső csavar kihúzásra igénybevéve. Ezért én inkább felülre raknék 6 és alulra legfeljebb 2 csavart. Illetve így is raktam fel a sajátomat.
-
junior19
senior tag
válasz
Szerintem az Oled topikban kérdezz rá, ott biztos több G-s tulaj van, hátha meg van nekik még a tartó leírása.
Egyébként én 10-sel rögzíteném, az szerintem biztosan átfér, s elégnek is kell lennie, pláne, hogy 8 helyen lesz rögzítve.
Én általában 8-as tiplit szoktam használni, 4 felfogatási hellyel. 10-est akkor szoktam csak használni, ha kihúzható, forgatható az állvány, illetve a fal anyaga olyan, hogy inkább a 10-es tipli az indokolt.
A legtöbb ekkora tartónál 10-es tiplit adnak hozzá, ezt is figyelembe veheted.
De szerintem nagyon túl akarod biztosítani ezt a rögzítést, persze megértem a készülék ára miatt.
De szerintem sima 4 gipszkarton tipli elég a belső rögzítésekhez, a külső rögzítésekhez pedig ha jól fúrod a betonba, a 8-as tipli is elég, hozzá való csavarral. -
Tdizsolt
senior tag
válasz
Úgy vèlem,hogy 8mm-nèl nem lesz nagyobb,de max 10. Szvsz. bőven elèg az M8 csavar,az acèl dübelt feleslegesnek tartom,van a Fishernek azon tiplije,amibe menetes szárat tudsz betekerni.Az acèl dübellel az a baj,ha nem pontos a furat,meghúzásnál megforoghat benne,ès akkor seki-sebe. Az előtèt fal ragasztva van,vagy szerkezetre van rakva? Mert èn raknèk távtartót,nehogy beroppantsd meghúzásnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Kés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest