- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Ultranagy kameratárcsával bukott le a Vivo Ultrája
- CES 2025: Divatos e-bringákkal jön Európába a Heybike
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- CES 2025: Mire a Sony-Honda autó piacra kerül...
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cactustop
csendes tag
válasz monster95 #104811 üzenetére
Én 2 méterről nézem az 50" nano 793-at. És az én ízlésemnek már majdnem nagy. Sztem 3 méterre elég az 55", főleg ha sima TV adást is nézel. Ha csak 4K filmnézést és konzolozást tervezel akkor OK a 65" 3 méterről.
Egyébként nálam egy LM 660 Cinema 3D-t váltott a 793 nano. És a magam részéről nem különösebben vagyok elájulva a minőségi ugrástól. Sőt... 8 év alatt nagyobb előrelépésre számítottam. Konkrétan a betekintési szög katasztrofális a régihez képest. Jelenleg az egyedüli előnyét a méreten túl, csak Xboxozás közben érzem. 4K-ban , 5.1-es hanggal házimozin tényleg egy csoda a játék. -
blakey
titán
válasz monster95 #104811 üzenetére
Neked mi a fontos, a jobb minőség vagy a nagyobb kép? Ez a különbség a két TV között, én a jobb minőséget választanám, más meg a nagyobb méretet.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
vendingo
veterán
válasz monster95 #104791 üzenetére
Mindjárt jönnek, és megmondják, hogy ne vegyél nanot, hanem un 7300 vagy 7400-at, mert az kell neked.
Amúgy inkább egy 65" 793 mint egy kisebb 91-es.
Nekem a 793 nagyon bejött, szebb képe van, mint az un 7400-nak.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
senior tag
válasz monster95 #104634 üzenetére
Az utóbbinak sokkal jobb a procija, és nagy eséllyel kicsit a képe is.
A döntés az hogy nagy méret és kicsit lassabb proci, vagy kisebb méret, de gyors pörgős rendszer. A képminőségben nagy eltérés nem lesz szerintem.
Ha új generációs konzolhoz is lesz használva akkor mindenképpen az utóbbi.EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
Samott
addikt
válasz monster95 #104324 üzenetére
Sotetebb szobaban minden tv-nek konnyebb dolga van. Esetleg az IPS miatt gondolhattak erre, mert ott a feketek nem annyira feketek mint egy VA-nal vagy eppen olednel.
Attol fugg mi a szempontod a tv valasztasnal, itt a hozzaertok azt szoktak mondani hogy az IPS jobb vilagosabb helyisegbe es nem gond ha oldalrol nezed. A VA panel meg a sotetebb szobat szereti jobban es igazabol szembol szepek a szinei.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Robotporszívók
- Posta, csomagküldés