Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cactustop
csendes tag
válasz
monster95 #104811 üzenetére
Én 2 méterről nézem az 50" nano 793-at. És az én ízlésemnek már majdnem nagy. Sztem 3 méterre elég az 55", főleg ha sima TV adást is nézel. Ha csak 4K filmnézést és konzolozást tervezel akkor OK a 65" 3 méterről.
Egyébként nálam egy LM 660 Cinema 3D-t váltott a 793 nano. És a magam részéről nem különösebben vagyok elájulva a minőségi ugrástól. Sőt... 8 év alatt nagyobb előrelépésre számítottam. Konkrétan a betekintési szög katasztrofális a régihez képest. Jelenleg az egyedüli előnyét a méreten túl, csak Xboxozás közben érzem. 4K-ban , 5.1-es hanggal házimozin tényleg egy csoda a játék. -
válasz
monster95 #104634 üzenetére
Az utóbbinak sokkal jobb a procija, és nagy eséllyel kicsit a képe is.
A döntés az hogy nagy méret és kicsit lassabb proci, vagy kisebb méret, de gyors pörgős rendszer. A képminőségben nagy eltérés nem lesz szerintem.
Ha új generációs konzolhoz is lesz használva akkor mindenképpen az utóbbi. -
Samott
addikt
válasz
monster95 #104324 üzenetére
Sotetebb szobaban minden tv-nek konnyebb dolga van. Esetleg az IPS miatt gondolhattak erre, mert ott a feketek nem annyira feketek mint egy VA-nal vagy eppen olednel.
Attol fugg mi a szempontod a tv valasztasnal, itt a hozzaertok azt szoktak mondani hogy az IPS jobb vilagosabb helyisegbe es nem gond ha oldalrol nezed. A VA panel meg a sotetebb szobat szereti jobban es igazabol szembol szepek a szinei.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest