- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lukgab
tag
válasz
Gilthanas #52199 üzenetére
Köszi a választ, nekem elég lesz a LG 49UB850V is ha pár hét múlva 250 lesz csak
Melyik edgitailban láttad kiállítva?
Úgy terveztem, hogy átalakítom a szobámat, falra szerelem és valahogy úgy próbálom majd beállítani az számítógépes asztalom és a tvt, hogy ha úgy alakul akkor 4K ba PC ről tudjak rajta játszani ( i4790k/790GTX ) mert jönnek ki egymás után a 4K-t tudó gémek ( GTAV - BFH - DayZ ).
Valakinek van tapasztalata, hogy milyen messze ülve lehet játszani ezeken a 49 colos TV ken PC ről?
Azt már megtaláltam, hogy app nélkül hogyan tudnék rajta TWITCH közvetítést csinálni
a mai napon azt próbálom majd kideríteni, hogy iPhone6 ról közvetlenül miként tudnám a felskálázott (ProCam) 4K videót lejátszani. Úgy vagyok vele, ha már ilyen tvt veszek, akkor próbálom úgy rendezni az itthoni " ökoszisztémát " hogy belepasszoljon minden. Nem néztem még, de gondolom a hálózati NASomról / PC megosztott mappából gond nélkül játszik videot - ez nem lehet gond. Max ha wifin van a TV, akkor akad a lejátszás... de ez esetben meg úgy is kap egy gigabites lan kábelt
Googlin kerestem, de ezek szerint rosszul, mert alig találtam róla normális tesztet, tudnál kérlek linkelni nekem párat? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest