- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
válasz Irwine_ #13353 üzenetére
A divx, xvid, mkv-t meg tudom erősíteni, mással nem próbáltam. igazából csak fullhd x264 mkv-im vannak. külső HDD ről használom, remekül működik.
ami viszont zavar, nem tudom h van e rá megoldás. pl este sötétben Tv-zek, háttérfény 22-25 körül. és szeretnék hdd ről filmet nézni, amikor rámegyek a HDD tartalmára, miért kapcsol vissza a TV valami más beállításra? nagy fényerő, hideg szín, talán a gyári normál profil lehet. aztán mikor rábökök egy filmre akkor átvált abba amiben szoktam filmet nézni.
DE a menünek miért kell kiverni a szemem 80as háttéfénnyel? nem értem.
-
Mesito
csendes tag
válasz Irwine_ #13353 üzenetére
Mindkettőtőknek köszönöm a segítséget.
Még két kérdésem lenne.
-Valamelyik külföldi oldalon( talán a német amazonon) panaszkodnak,hogy a tv-nek elég jól hallható "alapzaja" van.Gondolom a trafó vagy valami.Ti tapasztaltatok ilyesmit?
-A másik egy általánosabb kérdés. 2,5 méterről nézném a 40" tv-t.Ez sok/kevés?
Más fórumon is érdeklődtem,de megoszlanak a vélemények.Találtam különböző táblázatokat is,ezek alapján megfelelő lenne,de én inkább személyes tapasztalatokra lennék kiváncsi. -
gulyasa
őstag
válasz Irwine_ #13370 üzenetére
LV, LW - 2011
LM - 2012
... ha nem tévedek...(A tavalyiaknál volt megkülönböztetés, hogy az LV-k csak sima 2D-s tévék voltak, az LW-k pedig 3D-sek. Az idei modellek mind 3D-sek.)
[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
ferob
őstag
válasz Irwine_ #22879 üzenetére
Két lehetőséged van, az egyik, hogy felraksz a gépedre egy olyan alkalmazást (pl. MKVToolNix), amivel beállítod, hogy melyik legyen az elsődleges hangsáv minden lejátszani kívánt tartalomnál vagy a másik lehetőség, hogy felrakod az iSedora alkalmazást, ami szintén egy médiaszerver, viszont a program indulásától számított 60 eprcig működik csak a demo, ha nem vásárolod meg, valamint elég szerencsétlen és kusza lesz a megosztásod, ha ezt a lehetőséget választod, mert minden lehetséges hangsáv és felirat kombinációt külön fájlként fog megjeleníteni.
(#22880) S-LG: Én a digitális csatornáknál a teljes szélesség opciót használom, ezzel jelenik meg az összes csatorna megfelelően, teljes képernyőre igazítva.
A HDMI ARC arra szolgál, hogy a hangot tudjad továbbítani pl. egy külső audioeszközre.(#22881) Rihard83: Egy DVI-HDMI átalakítóval össze tudod kötni a géped a tévével és amennyiben máson nem változtatsz, akkor a hang lejátszása továbbra is ugyanúgy fog történni, ahogyan eddig, már csak azért is, mert a DVI-HDMI átalakító önmagában nem képes a hang továbbítására.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.