- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lalipeti
csendes tag
válasz
98bja #110835 üzenetére
Ugyan így jártam mint Te. Én egy 65uq7500 tv- t vettem mert előtte is 2db belépő szintű lg volt és teljesen jó volt amire használtuk. Tv nézés, néha film, de általában csak kapcsolgattam. Ez viszont ha kicsit oldalról nézem már fakul, igaz elég közel van kb. 2,7m. Távolabbról nézve ez biztos nem jelentene ekkora problémát, de engem zavar. Szemből viszont teljesen jó. Úgy gondoltam hogy eladom pár ezerrel a bolti ár alatt, csak nem tudom mit vegyek helyette?
-
SztiviVander
addikt
válasz
98bja #110835 üzenetére
én két nap után visszavittem és mivel 55-ben se lg se más gyártónál nem talaltam ips-t így lett hisense. tcl-en még gondolkoztam de az is va-s (bár alzaban néztem és sokkal jobbnak tűnt mint az LG) és nem volt kedvem meg egy elhozom visszaviszem kort futni. hisense meg kb minden tekintetben (ami nekem fontos) rojtosra veri ezt a 753-as lg-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest