- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
samspade
csendes tag
válasz
Maszki #37205 üzenetére
A 32LN5400 egy korrekt belépő modell, ha nincsenek túl nagy elvárásaid akkor ajánlható. Valós 50 Hz, nincs se smart se 3d, a feketéje nem túl jó, de összességében vállalható a képe még SD adás esetében is. A hangja szép, csodát nem kell várni tőle, de hozza azt a szintet, mint a 660 alatti szériák. A médialejátszója elmegy (DTS hangsáv nincs és az mkv-ba épített feliratokat sem szereti). Csatlakozóból nincs túl sok, de egy ilyen modellnél nem is nagyon életbevágó. Háló- vagy kisszobába, illetve nem túl intenzív használathoz nyugodt szívvel ajánlom. Nem tudom milyen elképzeléseid vannak, mire szeretnéd használni, ha esetleg ennél komolyabbak, akkor viszont érdemesebb egy középkategóriás (és nagyobb) modellre gyűjteni.
-
Néci
csendes tag
válasz
Maszki #18179 üzenetére
Szia !
Nekem a 37" változata van, itt már többen irtak róla ha vissza olvasol . Nem tudom mire vagy kiváncsi?
A 7 Mindig szabadonfoghatót nézem rajt és UPC (Irdeto) modullal az internet része pedig kábeles a modemmel. Ebből van rajt keveredés. Mivel jófajta szürkeimportos készülék a régiót át kell állitani emiatt újra kell kerestetni de a UPC-nél cseh-re kell állitani mert magyarral nem jók az ékezetek, a Smart-nál vissza
M.o.-ra mert mások a prémium oldalak. A Pc-re felraktam NeroMédiumHome progit onnan kezdve azt nézel amit akarsz.A lejátszó része többszörös tekerés felirat nagyságának változtatása.Minimum 40GB HDD de csak ami megy azt tudsz felvenni.Egyszerü csatorna mentés sajna nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest