- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior19
senior tag
válasz
Lipton #94670 üzenetére
Nagyon lényeges különbség nincs közöttük, mind ips paneles.
Kialakítás, anyaghasználat, felszereltségben apró eltérések.
Talán ha hdr is szempont, akkor a 7550-es már lefedi a DCI-P3 színtér 90%-át, a többi csak 80% körül.
Bár hdr ips lévén nem lesz az igazi, se a kontraszt, se a fekete szint hiánya miatt. De mindegyik ips, így legalább a színtérből többet jelenít meg. Ha nem a hdr az elsődleges, akkor szinte mindegy, amelyik szimpatikus. -
MaxxDamage
félisten
válasz
Lipton #94672 üzenetére
Szia!
Lehet ilyen kérdésekre, maga a gyártó az akit kérdezni kellene és első kérdésedben nem tértél ki a részletekre, de a másodikban sem igazán fejtetted ki a lényeget. Te kérdeztél én válaszoltam.
/lehet hiba volt/
Gyártói ügyfélszolgálatot ismerve, a kérdéseid megválaszolásra kerülnének (Online Chat felületen)
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Lipton #94670 üzenetére
Szia!
LG oldal felkeres, elsőt kiválaszt, (55UK6300) "összehasonlítás" bejelölés és keresőbe (LG oldalán) kiválasztod a többi 3-at (6400, 6950, 7550 - mindegyik 55"-os kivitel gondolom) és mind3-t bepipálod (összehasonlításhoz hozzáad) és mikor mind a 4 megvan, akkor "összehasonlítás megjelenítése"
De vettem a fáradtságot és talán szerencséd is van és megjelenik ahogyan nálam... (vagy nem) [link] - amúgy van különbség köztük...
Remélem tudtam segíteni!
-
törölt tag
válasz
Lipton #60860 üzenetére
Van a Téma összefoglalóban egy leírás amit huncutka1029 fórumtárs készített nemrég az 55UF8517-es tévéjéről, ami kb. csak a 3D-vel és a Harman/Kardon féle audio rendszerrel különbözik [link] az általad kiszemelt UF77-es tévéktől: [Első benyomások] Szóval kiindulásnak talán jó lesz.
datomi Én úgy mondanám, hogy a webos2.0-hoz hasonló fw-t kaptak a 2014-es tévék, de ez még nem a végleges hivatalos verzió. A lényeg, hogy jobb, és gyorsabb, mint az 1.0
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest