- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
Logitech K400 tulajok, hol lehet ilyet olcsón venni? Illetve az egerét szidják, tényleg nem jó?
Válaszokat privátban várom. -
Indiant
addikt
válasz
#20844032 #19497 üzenetére
Nem Neked válasz, de a hozzászólásodhoz kapcsolódik.
Olvassátok el ezt a cikket: (főleg az 1.4 hívők)
A valóság az, hogy 1 féle bekötésű HDMI kábel létezik csupán. Nincs olyan, hogy 1.2-es HDMI, vagy 1.3-as HDMI, és 1.4-es HDMI kábel sincs. Csak 1 HDMI kábel létezik! -
Indiant
addikt
válasz
HunGab82 #19430 üzenetére
"semmiképp se akadjon a film" szerintem erre a megoldás az, hogy elmész moziba.
Tegnap kipróbáltam a Serviio-t, mert az jobb. Hát a egy "sima" HD filmet néztem meg vele 1920x816 felbontásút.
De 1 óra környékén egy "csöndes" jelenetben simán 2x is megakadt.
De remélem neked összejön. -
Indiant
addikt
Az LM szériánál milyen bill. kombinációval lehet a tv eredeti fw.-ét visszaállítani?
-
Indiant
addikt
válasz
huncutka1029 #19321 üzenetére
Most már ki van, de a fene tudja, hogy alapból mi volt. Tőlem kérdezgette a frissítést, mindig Nem-et nyomtam, majd egyszer csak azt látom, hogy 20%....
Vajon a 42LM6400 fw-e jó hozzá? Mert ott kiadtak tegnap is egy fw-t és elérhetőek a régiek is.
Ha mást nem, hex-editorral át kell írni a fw számát.
-
Indiant
addikt
Érdekes dolog, hogy a koreaiaknál közlik a fw. változásokat:
pl.:3 változtatások
Catch jött ⓑ ⓐ Skype CP kialakulása és egyéb problémák, módosítsa a megfelelő CP és hang /
ⓒ 2 kép inicializálási funkció megfelelő (HDMI DTS support reagáló) SU
ⓓ bug javítás
ⓔ SmartShare fejlesztések
Ⓕ frissítés módszerek javítása
Ⓖ DLNA feliratok
Ⓗ Flash Player Full Screen funkcióval egészül -
Indiant
addikt
válasz
huncutka1029 #19318 üzenetére
Tökéletesen igazad van. Én nem nyomtam rá a frissítésre, a tv mégis frissítette magát.
..jó az avatarod
-
Indiant
addikt
válasz
kmarci25 #19261 üzenetére
Nem az a lényeg. Hanem ,hogy hatalmas feature-ként bevezették és pár napon belül eltűnik a tv-ről.
De engem igazából az zavar, hogy ma nem frissítettük a fw-t és mégis változott a tv menüje.
Viszont, ha így remote tudnak matatni az összes tv-n, akkor ezentúl nem is lesz fw frissítés. -
-
Indiant
addikt
válasz
huncutka1029 #19225 üzenetére
Új ChanSort jelent meg 16-án.
De abban nem lehet átnevezni, egyáltalán. -
Indiant
addikt
válasz
thrill #19136 üzenetére
Te még hiszel a mesékben?
Szerinted, akkor hogy lehetne frissíteni? A visszafelé, az ugyanaz. Csak ők blokkolták.
Ha gondod van a tv-vel és a legfrissebb fw. van a tv-n akkor szerinted hazaküldenek a két kezüket széttéve, hogy nem tudnak vele mit csinálni és így jártál? Nem hinném.
Az előző szériákhoz volt egy failsafe rom, amit először fel kellett tenni és utána tudtad a régebbi romot feltenni.
Gondolom itt is ez van, csak még nem publikus. -
Indiant
addikt
Mi tűnt el a Prémium alsó középső helyéről az új fw-el? (mert ott most nekem egy üres kocka van, de eddig nem az volt)
-
Indiant
addikt
Nos nem teljesen off téma. Tegnap voltam a Lurdy ház mozijában egy 3D-s film bemutatóján.
A szemüveg passzív volt mint a miénk, de a 3D sehol nem volt a tv-inken nézett 3D-s hatáshoz képest.
Úgyhogy inkább otthon mozizok.(#19076) iviivi75: az audió szolgáltatás, ha jót találtam Deezer
Máshol a Napstert adták a Fusio helyett: [link] -
Indiant
addikt
válasz
ForWhhy #19017 üzenetére
isedora ami pofon egyszerű. Igazából nekem a wifi gyorsabbnak tűnt mint a kábeles. Elég. Appstore passz. Fw-el sztem várj, míg nem létszükség. (menüben kapcsold ki) A 3D-s filmek a pc-ről a mozgalmas jeleneteknél, sűrűn megállnak és töltenek. Én még nem találkoztam BD50-es filmmel, de az vagy sokkal gyorsabb, vagy diavetítés.
Valamint még 1 dolog amire én a napokban jöttem rá. A képernyő alja kb 20 cm magasan el voltak mosva a betűk. A 3D-s film után ki kell kapcsolni a 3D-t mert a tv ezt nem teszi meg. -
Indiant
addikt
Dude, Where's My Firmware?
Nálam már hétvége van, szóval a hét közepe már elmúlt. -
Indiant
addikt
Dobhatjuk ki a tvinket:
..azért kíváncsi lennék, kinek van annyi helye, hogy 3db 55"-os tv-t elhelyzzen egymás mellé félkörben.
-
Indiant
addikt
válasz
#20844032 #18727 üzenetére
Persze, hogy hergeljük. Mert az azért tényleg nevetséges, akárki-akármit mond, hogy ezektől az abszolút nem kommentált "frissítésektől" nem azt kapjuk, hogy bizonyos funkciók jobban működnek, vagy az esetleges hibák javítva lesznek, hanem hogy milyen funkció tűnik el a tv-ről. Ez szerintem megbocsáthatatlan.
A topictársat én meg azért nem ugatnám le, mert nem ír többet a dologról, tehet ,h. köti a titoktartás.
(de a már megjelent fw update-ek tartalmáról írhatna, de arról meg lehet nem akar)(#18726) szunya1: pedig nagy az esély rá, hogy ilyesmi lesz.
-
Indiant
addikt
válasz
#20844032 #18715 üzenetére
8-10e egy ilyen stick. Benne van az OTG és az N-es wifi és remekül működik. Tehát a 200e fölötti tv-ben a számítógép rész a gyártónak kb. 500-1000 Ft -ba kerülhet úgy nagyságrendileg. És egy LG-s wifi stick alapból ennél többe kerül. Úgyhogy ez etetés szerintem. Lehet mondani, hogy az emberek mindent le akarnak játszani a tvvel és mindent rá akarnak dugni, de ilyen a világ. Fejetlenül nyomják a fejlesztéseket.
Amúgy meg a tv gyártók csinálnak számítógépet a tv-ből és nem a vásárlók. Szvsz.
-
Indiant
addikt
válasz
#20844032 #18709 üzenetére
Kösz az infót. Azért itt nem teljesen értünk egyet. Mert ha veszek egy okos tv-t akkor azon működjön az okos rész. De itt úgy tűnik szinte semmi nem úgy működik, mint ahogy kéne. Meg nehogy már azt megegyük, hogy ez nem számítógép. Ha úgy hirdetik, hogy lehet netezni vele, akkor lehessen. Stb.
-
Indiant
addikt
válasz
coxy01 #18700 üzenetére
Tegnap megpróbáltam a Plex-Media-Server-0.9.707.339-t, de ua.
Igaz csak Movies mappám van, de azt meg nem tudom törölni benne.
De azért egy vicc....
A tv elvileg hivatalosan támogatja, hisz a menü része, de filmet nem lehet nézni vele, mert 10mp-ként újraindul a tv.
De majd a mai Fw. minden gondunkat megoldja!Másik dolog, Chansort.
A Hotel Menüben sikerült lementeni az analóg csatornáimat, de a szerkesztőben nem lehet átnevezni őket....
Másik rövid gondom. UPC kábeltv két helyen van fali dugó, a hálóban teszteltük a tv-ket megvételkor, 109 DTV 30 Rádió és 31 analóg. Viszont a nappaliban, ahol az internet is kijön a kábelen, ott a tv nem talál DTV-t sem rádiót.
Hogy lehetne ,hogy mind2-t rendeltetésszerűen használni?-h2o-: A Logitech Wireless Touch Keyboard K400-t ajánlom neked.
-
Indiant
addikt
-
Indiant
addikt
válasz
huncutka1029 #18604 üzenetére
Az EZ Adjust menübe bejutok, de én az IN-Start menübe szeretnék. Azt nem írja le.
-
Indiant
addikt
válasz
gulyasa #18599 üzenetére
"szerencsére megoldható a downgrade" - gondolom ezt nem LM-re értetted, de ha igen akkor világosíts már fel.
Annyit már kinyomoztam, hogy az IN Start menübe kéne eljutni, de nem könnyű....(Hotel menu-höz)
FW téma: sajnos nincs infó a javításokról, de tényleg lehet, h. azért mert nem javítások, hanem butítás és letiltás
-
Indiant
addikt
válasz
sz.z.csicsi #18595 üzenetére
Nekem nincs is dtv-m. Csak próbálok okosodni. A 1105-öt nem igazán fogadja el az LM.
-
Indiant
addikt
válasz
huncutka1029 #18586 üzenetére
Köszönjük az infót, természetesen NEM rád haragszunk, csak fel vagyunk háborodva. De majd jön a hét közepén a kánaán az új fw-el!
-
Indiant
addikt
válasz
huncutka1029 #18572 üzenetére
Azért bocsásson meg a világ, de NEM fogok venni 13e-ért egy távirányítót, hogy a csatornákat be lehessen állítani és ezáltal bukjam a garanciát is!
-
Indiant
addikt
válasz
vityax82 #18538 üzenetére
Mivel én Dühös madarazom a tv-n így beavatlak. Vettem egy MK808-at és azon a fekvő játékok remekül mennek. Egyenlőre egérrel játszunk, de gondolom valami touch-os cuccal is fog menni. Valamint a tv is egy kicsit okosabb lett tőle.
Tegnap a szerviz menü-be jutással foglalkoztam, de az infrás módszer nekem nem működött. Az infra nem villogott.
Így fogtam a régi telefonom N6600 és a Novi remote-ot és azzal remekül működik, bár ezzel vége is mert nincs mit állítani benne. -
Indiant
addikt
válasz
huncutka1029 #18524 üzenetére
...nem néztem el. A 42"-os 640S-eknél semelyik LG oldalon nincs 43-as fw frissítés.
-
Indiant
addikt
válasz
Impair1980 #18517 üzenetére
Kösz a tippet, de regisztráció nélkül csak a 47"-es tévénél van fent a 640S-nél, sőt a tv sem frissült még a 37-ről.
-
Indiant
addikt
Nos ez mégis jó a tv-nkhez: (42LM640S-ZA)
Software_File(Version_04.10.43).zip
[link] -
Indiant
addikt
Tegnap próbáltam tesztelni a böngészést a 640S-el. Videót próbáltam 1080p-set, de másodpercenként akadt, mint wifin, mint lan-on. Pedig 60Mbit-es az internet. Ennyire szar a proci ezekben?
(másrészt azt vettem észre, hogy most már nem elég bedugni a lan kábelt, hogy átváltson wifiről, hanem külön ki kell választani)
-
Indiant
addikt
Telhetetlenek vagytok.
-
Indiant
addikt
válasz
Nofear19 #17908 üzenetére
Vajon ez fog menni a tv-nkkel? továbbfejlesztett Magic Remote
-
Indiant
addikt
válasz
yanagawa35 #17783 üzenetére
Na ez még egy undorító dolog. Hogy sehol nem publikálják, hogy milyen változtatás van a fw. update-ben.
...legalább azt, hogy milyen eddig működő funkciók nem lesznek elérhetőek a "javítás" után
-
Indiant
addikt
S.O.S. help kellene!
A konzol felfogatás csavarjainak amik a tv hátlapjában vannak (400x400-re) mekkora a fejük? -
Indiant
addikt
Van valakinek LG BD660 3D blue-ray lejátszója? Vélemény privátban? Érdemes ilyet venni a tv-hez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest