- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snooze
veterán
-
snooze
veterán
válasz
LucasGrant #35517 üzenetére
Árgèpen kinéztem egy boltot,most kérdeztem meg ahol van,ott nincs benne az adapter..
te hol láttál komplettet? -
snooze
veterán
válasz
LucasGrant #35515 üzenetére
attol függ..árulják adapterrel meg nélküle is..meg kell kérdezni mit tartalmaz a csomag..láttam már csak remotet külön is..
-
snooze
veterán
sziasztok!
volt itt anno szo rola,hogy az apple tervezi,hogy a programok ios7 frissités elötti verzioit is megtartja az app storeba..ez megvalosult már?én nem találtam.. -
snooze
veterán
válasz
yodamester10 #34092 üzenetére
azt ugy tudja..csak az az opcio akkor jön elö,ha rá van kötve a hdd..
-
snooze
veterán
válasz
yodamester10 #34090 üzenetére
csak azt veszi fel,amit nézel.. ha át akarod kapcsolni másik csatira ugyis kéri a felvétel megszakitását..
-
snooze
veterán
válasz
regvoltrossz #32041 üzenetére
hmm..akkor passz..
-
snooze
veterán
válasz
regvoltrossz #32039 üzenetére
[link]
ahogy nézem az lg honlapján nincs a tv-dbe dvb-c modul..ezért nem tudja megjeleniteni.. -
snooze
veterán
válasz
huncutka1029 #32000 üzenetére
persze,mivel most indult,és még csak probaként adják a szolgáltatok..beetetésnek..
-
snooze
veterán
válasz
huncutka1029 #31998 üzenetére
még sehol sincsen benne a csatornalistába..vagy igen??
-
snooze
veterán
válasz
yodamester10 #31891 üzenetére
van..kicsit kellene csak visszaolvasni..
-
snooze
veterán
válasz
huncutka1029 #31846 üzenetére
meg ugye szépen müködik ios-en is..
-
snooze
veterán
válasz
fabiandaniel #31832 üzenetére
na szép..milyen cég az,aki nem postáz?még elöre utalással sem?
marad az ebay..
-
snooze
veterán
válasz
fabiandaniel #31830 üzenetére
-
snooze
veterán
válasz
bluobluo75 #31739 üzenetére
vegyél egy dvb-c beltérit,ami vesz fel,és akkor azon be tudod programozni a felvételt,és azt más készüléken is lejátszhatod,amit az lg tv-vel veszel fel,azt meg csak azzal..
-
snooze
veterán
válasz
bluobluo75 #31728 üzenetére
a pvr funkcio csak a tv bekapcsolásátol és természetesen a pvr mod bekapcsolásátol a nézett csatorna müsorát rögziti,ezt lehet visszatekerni..ha átkapcsolsz másik csatira akkor azt kezdi felvenni..
ezek a tv-k sajna egy tuneresek,igy csak ez lehetséges.. -
snooze
veterán
válasz
bluobluo75 #31724 üzenetére
mi sem egyszerübb.. bemész a tv-n a hasznàlati utasitásba,és ott szèpen le van irva..
-
snooze
veterán
válasz
kosazolika #31525 üzenetére
akkor a kérdés megoldva..
-
snooze
veterán
válasz
kosazolika #31516 üzenetére
a tv-n levö használati utasitásba le van irva mi ajánlott hozzá..
-
snooze
veterán
sziasztok!
van egy lg 23mn43d tipusu ledtv/monitor..
falra van szerelve kb 190cm magasba..
ha bizonyos szögböl nézzük,(alulrol inkább és oldalrol)akkor a konturokon olyan feketés árnyalat van..ez normális?beállitások változtatásával sem változik..amugy szemböl meg gyönyörü kèpe van.. -
snooze
veterán
sziasztok!
van egy lg 23mn43d tipusu ledtv/monitor..
falra van szerelve kb 190cm magasba..
ha bizonyos szögböl nézzük,(alulrol inkább és oldalrol)akkor a konturokon olyan feketés árnyalat van..ez normális?beállitások változtatásával sem változik..amugy szemböl meg gyönyörü kèpe van.. -
snooze
veterán
hali!
az lg remote progival készitett kép miért nem jelenik meg rendesen?vagyis miért csak olyan kép jelenik meg,mint amikor nincs adás!?lg42ls570s a tv..köszi.. -
snooze
veterán
hali!
a lg remote progival készitett kép miért nem jelenik meg rendesen?vagyis miért csak olyan kép jelenik meg,mint amikor nincs adás!?lg42ls570s a tv..köszi.. -
snooze
veterán
válasz
huncutka1029 #27034 üzenetére
nem,ez helyi szolgáltato..de a digi kábelcsatornái vannak..onnan veszik,csak a leosztás más..
szerintem neki is ez probléma..ezeket a beállitásokat kellene megtudnia..vagy probálkozni..
-
snooze
veterán
válasz
huncutka1029 #27030 üzenetére
sajnos ez nem mindig igy van..van amikor kézzel kell beállitani egyes dolgokat,mivel nem biztos,hogy az automata keresés is ugy van beállitva mint a szolgáltatodnál a modulácio meg a többi..
ez tapasztalat,mert nekem is ugy van..a kezdö freki más,a symbol is,és a modulácio is..
nálam ez..freki:8000-ként keres,symbol:6951,modulácio:256 -
snooze
veterán
válasz
gyorgy1961 #26984 üzenetére
diginél nem kell semmi box..keresésnél kiválasztod a digitálisat..amugy meg az infonál kátszik a jobb felsö sarokba,hogy dtv vagy sd vagy hd adás..
-
-
snooze
veterán
válasz
Yogibear974 #26608 üzenetére
itt magyarországon 7ezer a dongle..
ebay-os kompletten itt ennyi,free posta.. [link]gahor72:nekem ls570s tv-m van,meg egy komplett mr300..nekem csak a távirányito kellene dongle nélkül..csak kérdés,hogy mindegyik kompatibilis-e egymással..
-
snooze
veterán
válasz
Yogibear974 #26605 üzenetére
van csak külön usb dongle egység..elég huzos az ára..
7000ft körül van..akkor már ebay kompletten..
-
snooze
veterán
válasz
sbalu1 #25235 üzenetére
igy igen..nem vettem figyelembe,hogy neked van stb-d..nekem az analog és a kábeles digitális adás közvetlen a koax csatiba megy,igy a tv-n tudom a csatikat rendezni..igy nekem külön kell a mindig tv-re valami kütyü..de az is csak vésztartaléknak ha valami lenne a kábelessel..
-
snooze
veterán
válasz
JamesHolden #23652 üzenetére
ne automatán csinálja,mert nem biztos,hogy a digikábel a tv-n elöre beállitott paraméterekkel dolgozik..nézze meg a szolgáltatoja milyen paramétereket használ,és kézi keresésnél azokat állitsa be..frekit,meg a többi adatot..ha egy nem stimmel,akkor nem talál csatit..
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest