Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
direwolf
üzenetére
Ne haragudj, de semmi meggyőződés az amit írok, hanem taopasztalat, bármikor bemutatót tartok neked arról, hogy minden egyes apró részlet látható VA panel esetén 0,024 cd/m2 feketeszint mellett. Mi lenne ha végre észrevennéd, hogy mindenhol leírják IPS esetén a gyengébb feketeszintet és kontrasztot, ettől még bőven nézhető, szerethető. Ennyire nem tűnik fel, hogy mindenhol ez szerepel? VA panelből többféle van, van belőle gyenge, de én nem gyenge VA panelekről írok, hanem azon belül a legjobbakról, pl. PSA, ami a legjobb VA panel, megfelelő betekintési szöggel , kontraszttal és feketeszinttel. Én nem istenítem egyiket sem, hiszen mindegyikből van a tulajdonomban, mindegyiket tudatosan vettem.
A jelenlegi VA paneles LCD-m megközelíti az UT30-as panám feketeszintjét.
Ha volt plazmád akkor tudhatnád, hogy milyen a jó fekete, de úgy látom, hogy csak kötekedni szeretsz, na ebben én nem fogok részt venni, inkább mást olvasok.Amúgy meg látom, hogy általános LCD topikba nem is mersz ilyeneket írogatni, mert te is tudod, hogy nem igaz. Részemről béke, én nem akarom ezt tovább veled itt megvítatni, ha ezt folytatni szeretnéd akkor meghívlak a LED/LCD topikba és kivesézzük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Hálózati / IP kamera
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingatlanos topic!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mobilizmo