Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
-
Mobilarena
LeTV Le 1 Pro (X800) kérdezős, romolgatós topik mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedBull92
csendes újonc
Sziasztok!
Amikor megjött az US verzió a TinyDeal-től, első nap tudtam használni az előlapi kamerát, aztán lefagyott az alkalmazás, és azóta ha rányomok a kamera váltás gombra, lefagy az egész app.
Ráraktam a reklámmentes verziót, majd a cuoco92 5.5.014S(Stable)-t. A kamera még így is ugyanezt produkálja. (Lehet egy csere megoldaná).
Továbbá van egy Telenor és egy Telekomos sim kártyám. A 2. micro foglalatban a telekomos mobilnetje 2-3 percenként megszakad majd 2 perc múlva újra visszajön. (upload van, csak download nincs). Próbáltam már más APN beállításokkal, de úgyis. 3G és 4G között csinálja ezt, LTE hálózaton viszont hasít.
Lehet hogy ha felcserélem a 2 kártyát helyrejön? Valami tipp?
Smart Lock még most sem működik semmilyen Bluetooth eszközzel.
Köszi!
Ui.: 11S alatt lezárt képernyőn fellöktem a kamerát majd megérintettem a középső érintőt, átugrotta a mintás zárat
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest