- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Yettel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
phernadi
csendes tag
Helló!
Mindkét SIM-nél gyenge? Nálam az elsőnél, amikor 3G-n van akkor mindig 2 egységgel alulmarad az átlagnál, de mivel nem mobilnetezek*, ezért átállítottam 2 G-re és azóta fullos a térerő mindenhol. Ráadásul szerintem 2G-n talán még kevésbé fogyasztja az aksit is.
Ha pedig esetleg belefutottál egy selejtbe, akkor 1 héten belül megtörténik a csere, nagyon profin csinálják az Emagos srácok.
Egyébként ők 2 év garit adnak rá + 5000 Ft értékű ajándékcsomagot.
Nekem mellesleg nagyon tetszik a készülék, bízom abban, hogy hosszú távon is jó szolgálatot tesz.
Ez az SD kártya belső memória anomália meg ha jól tudom nem a készülékgyártó hibája, hanem a roppanós csoki kekeckedése.
Nem is értem, hogy ebből miért kellett ilyen kellemetlenséget generálnia a Google-nak... Majd engednek, mint a Windows a csempe erőltetés visszavonásával :-)*van wifi otthon és a munkahelyen egyaránt, a közbenső időt meg simán kibírom a telefon nyomkodása nélkül, mielőtt még valaki bebufog, hogy milyen az okostelefon net nélkül...
-
konkag
újonc
Sziasztok!
Rootolni sikerült már valakinek?
A térerővel kapcsolatban nekem gondom még nem volt vele.
-
medve34
újonc
A napokban vettem egy független A536-ost, az Emag-nál. Minden oké vele, csak a térereje rendkívül gyenge, néha nincs is, ott, ahol a másik telefonnal 5-ös térerő van. Tapasztalt-e valaki ilyet, és mit tudok vele tenni, hogy jobb legyen a térerő?
-
joci86
senior tag
Sziasztok!
Eltérő infókat olvastam a telefonról, kérlek, segítsetek
- Van közelségérzékelője? (telefonáláskor automatikusan kikapcsol a képernyő)
- Van elmulasztott eseményeket jelző LED?Köszi!
-
Kittiih
csendes tag
Sziasztok.
Én is egy ilyen telefonnal szemezgetek. Érdekelne, hogy valóban olyan-e a kinézete, mint a képeken. Sajnos jártam már úgy, hogy képen jó volt, azonban élőben nem tetszett.
Első sorban női vélemények érdekelnének, persze minden választ szívesen fogadok. -
alibi73
csendes tag
válasz
aytukabozs #29 üzenetére
Ez az!!!! Ezt akartam tudni!!!! Nagyon köszönöm a segítséget!!!!!!
-
aytukabozs
addikt
Ha lesz olyan alkalmazás ami nem működik megfelelően azt újratelepíted és probléma megoldva.
Ha meg valamelyik appban vannak fontos mentések akkor azt meg az egész móka előtt lemented valamivel (mondjuk titanium backup, bár ahhoz pont root is kell). -
alibi73
csendes tag
Igen tényleg ott meg van hol kell, át nyomni!
Ja de ott az is van hogy: A belső memóriakártyára telepített alkalmazások nem lesznek használhatók. Nyomjam akkor is át? Nem számít, az hogy nem lesznek használhatók a belső memon az alkalmazások? Én csak ezért tartok az át állítástól. Ezért kértem segítséget.
-
knoxhu
senior tag
Sziasztok!
Nem tudjátok esetleg, hogy ez a készülék kap e majd Android 5.0 Lollipop frissítést? -
csati81
csendes tag
válasz
cybercom78 #2 üzenetére
Sziasztok. Én 2hete vàsàroltam egy ilyen készüléket, és nagyon elégedett vagyok vele. Sokat hasznàlom az offline gps-t. Nagyon jó, nagyon pontos. Sokat nyüstölöm a telót, és nekem màsfél napot simàn elmegy. Soha nem kapcsolom ki. Nem fagy, és gyorsan repìti a kitkatet a 4mag. A kijelző nem full hd, de szerintem nagyon jó képe van. A tartozék tok nagyon kényelmes fogàst biztosìt. Nekem megérte az àràt, és mégiscsak egy lenovo termék. Jól összehangolt konstrukció. A készülékhàz sem recseg ropog.
-
alibi73
csendes tag
Lányomnak Presti van dual-os de van mikor telefonál és recseg meg mintha gerjedne! Én még mindig nem tudom a lenovom át állítani hogy sd-re mentsen mindent ne a teló memóba. Valaki meg mondhatná merre keressem a menümben az át állítását, és hogy úgy jól műkszik e vagy nem. Ja, ma a Lenovommal sms-t írtam, és elég gyorsan és sokk karakter volt de a végére rendesen be lassult szegény, de miután el küldtem az sms-t minden rendbe jött!
-
Flashget
félisten
válasz
aytukabozs #22 üzenetére
Most a két telót Lenovo-Prestigio hasonlítom össze yt unboxing videók és tesztek alapján. Prestigionak sem veretes a kijelzője, de azon a filmek normálisnak tűnnek.Már csak egy lenovósat kell megnéznem aztán lehet pénzfeldobás vagy melyik kapható fog dönteni.
-
Flashget
félisten
válasz
aytukabozs #20 üzenetére
xperia tipo..méretben ettől bármi jobb
külföldi beszerzés nem, de az említett 3 fajta itthonról beszerezhető, magyar garival. -
aytukabozs
addikt
szerintem az attól is függ miről váltasz,
én (HD-hez szokott szemmel) a kollegám telóját kevésnek találom ilyen téren , neki meg tetszik,
pedig nagyobb PPI értékű, de kisebb kijelzőjű telót cserélt erre (galaxy s advance)...a telóm 'kisebb' változata amúgy kb az ársávodban van, és az már HD-s,
bár a listádból úgy sejtem nem annyira játszik külföldi beszerzés.... -
Flashget
félisten
Sziasztok.
Anyagi lehetőségek (max 45K) és felhasználói okok miatt 3 telefon között vacilálok.
Egyik ez a Lenovo (ha már a laptop is az)a másik a Prestigio 5453 vagy 5504 (csak a kijelző mérete és akksiban különböznek) és a xiaomi redmi 1s lenne a harmadik, de az nálam már a lélektani ár felett van 10K-val.
Kérdésem a kijelzőre vonatkozik.
854x480 pixel ez nem túl kevés? Pl. filmek lejátszásához vagy yt videókhoz? -
alibi73
csendes tag
válasz
cybercom78 #17 üzenetére
Lehet félre értek valamit, remélném is! Be lépek a tárhely, azon belül alapértelmezett írás-lemez.
Ott a telefon memória van beállítva, át nyomom az SD-kártyára, és ezt írja: Külső memóriakártyát választotta.A belső memóriakártyára telepített alkalmazások nem lesznek használhatók. A művelet befejezéséhez újra kell indítani az eszközt. Biztosan kiválasztja a külső memóriát? Na igen nem vesznek el, csak nem tudja használni őket. De azt sem tudja használni, vajon ami alapból a telón van? -
alibi73
csendes tag
Sziasztok, én kb:3 hete vettem, nagyon tetszik a teló szép képeket csinál videót is elég gyors is. Már csak azt nem tudom hogy lehetne az alkalmazásokat meg mindent amit mentek, ne a telóra mentse, hanem az SD kártyára!? Már meg találtam hogy hol lehet át állítani SD kártyára, de akkor, kikel kapcsolni és elvesztek mindent ami a telón volt.
-
Zsófi1993
újonc
válasz
aytukabozs #13 üzenetére
Valamelyik oldalon azt olvastam, hogy nincs magyar nyelvű menüje, de ha ez nem igaz, annak csak örülök
Meglepődtem én is, hogy most akkor mi is van?
Köszönöm a választ!
-
Zsófi1993
újonc
Sziasztok!
Én még csak "szemezek" ezzel a készülékkel, de nagyon nagyon tetszik, sok oldalt elolvastam már róla, és sok videot megnéztem
Most pedig a hozzászólások olvasásánál tartok.
Az lenne a kérdésem, hogy tényleg nem rendelkezik magyar nyelvű menüvel?
Szeretném én is tapasztalt emberek véleményét
További Szép Estét Mindenkinek!
-
cybercom78
csendes tag
válasz
aytukabozs #10 üzenetére
ja igen azt elfelejtettem, hogy az időzített kikapcsolás/bekapcsolást (22:30-7:10) azt beállítottam
-
aytukabozs
addikt
a 36 óra ezzel a HW-vel szerintem már jónak számít, inkább a fenti üzemidőre mondanám hogy meseszerű
mondjuk androidos okostelefonnál az üzemidő csak kijelzőidővel párbarakva mond valamit.
tehát ha a te 24-36 órádban már van 4-6 óra kijelzőidő akkor sokat már nem tehetsz hogy sokkal kijjebb told, fényerő gondolom automatán van azt lehet lehúzni a még elfogadható minimumra de ezzel sem fogsz sokat nyerni,
ami még okos dolog az MTK chipsetben az az időzített ki/bekapcsolás az is segithet még valamicskét -
pjtr
aktív tag
válasz
cybercom78 #8 üzenetére
Az szép
Nekem kb 24-36 órát bír, de jópár óra ebből WLAN+mobilnet + ismerkedés a telefonnal, eddig Blackberry és WP8-as volt, teljesen ismeretlen a droid.
Viszont 1,5-2 órát telefonálok naponta, ott az aksi alig merül.
Hogy lehetne ilyen használat mellet több aksi időt nyerni? Van valami program, amivel optimalizálni lehetne a fogyasztást?
-----TUDOM, Ne NETEZZEK
----------
-
cybercom78
csendes tag
-
pjtr
aktív tag
Sziasztok!
Hétfő óta én is egy ilyen telefon boldog tulajdonosa vagyok
E-digitalban vásároltam.
A boltban megnéztem a doboz tartalmát, és nagy örömre volt benne fólia, és egy gyári szilikont tok is.
- Nektek mennyit bír ki az akksija?
- Hol érdemes bőr tokot venni ?Egy vodás Sim (nettel) és egy T-s Sim van benne, tökéletesen kezeli a kártyákat.
Köszönöm
-
aytukabozs
addikt
válasz
cybercom78 #5 üzenetére
ok. köszi. figyelem azért a topicot hátha csatlakoznak be tulajok és pörgősebb lesz.
-
cybercom78
csendes tag
válasz
aytukabozs #4 üzenetére
Szia, egyenlőre se időm, se energiám nem volt tovább tesztelni.
Egyedül a szeptemberi frissitést tudom megerősíteni, mert az nekem is feljött de még nem tettem fel -
aytukabozs
addikt
Szia, kollegám vett egy ilyet a nyüves galaxy s advance-e helyett,
én ajánlottam neki a lenovokat, de sajnos kintről való rendelésre nem bírtam rávenni, így mikor pár hete jött a hír hogy lesz magyar garival is egyből vett egyet
A baj az hogy ami nálam alap lenne azoktól a dolgoktól is ódzkodik, így pl rootolni meg custom recoveryvel felvértezni sem akarja, de a boltból eleve úgy jött hogy júniusi szoftverrel, de már ott van a lehetőség egy szeptemberi OTA frissítés letöltésére.
A kérdéseim hogy;
- csak én nem találom, vagy nincs backup lehetőség a romon belül, hogy esetleges problem esetén visszatérhessen a régebbi verzióra?
- valóban nincs rajta még valami alap gyári recovery sem?
- próbáltad-e a frissítést? dióhéjban mi a különbség, sima bugfixek és annyi? -
zolem
aktív tag
válasz
cybercom78 #2 üzenetére
bakker ,nagyon filóztam ezen a telcsin de sajnos csalódott vagyok a kamera miatt....
-
cybercom78
csendes tag
Tegnap vásároltam egy ilyen Lenovo A536-ot, eddig meg vagyok elégedve vele.
Mielött megvettem volna,rengeteget keresgéltem a neten, de sehol se találtam olyan oldalt, ahol a kamerájáról vagy a video minőségéről láthattam volna használható anyagot. Ezért ha valakit érdekel ide feltöltöttem
pár sample képet,video és GPS teszt-et
http://mssqltiptriks.blogspot.hu/p/lenovo-a535-test.htmlAkinek szintén ilyen készüléke van, örülnék ha megosztaná a tapasztalatait
-
cybercom78
csendes tag
Gyártó Lenovo
Kialakítás érintőképernyős
Kijelzőméret 5"
Kijelző felbontása 854x480 pixel
Kijelző színmélysége 16 millió színű
Processzor sebesség 1,3 GHz Quad-Core
Memória 1GB RAM, 8GB ROM
Memóriakártya-foglalat microSD, microSDHC
Kamera 5 megapixeles
Működési frekvencia 1800 MHz, 1900 MHz, 2100 MHz, 900 MHz, HSDPA, HSUPA, UMTS
Adatátvitel 3G, Bluetooth, EDGE, GPRS, HSDPA, HSUPA, USB, WiFi
Operációs rendszer Android 4.4 (KitKat)
Üzenetszolgáltatások Chat, E-Mail, MMS, RSS, SMS
Böngésző Android Webkit browser, Flash támogatás, HTML, JavaScript támogatás
Alkalmazások diktafon, ébresztőóra, Google Play, jegyzet, naptár, számológép, további alkalmazásokkal bővíthető
Beépített GPS-vevő van
Hangfunkciók hangrögzítés (diktafon), kihangosítás
Multimédia funkciók FM rádió, H.264 lejátszás, hangszínszabályozás, médialejátszó, MP3 lejátszás, MPEG4 lejátszás
Közösségi funkciók Facebook, Twitter, YouTube
Extra funkciók 2db SIM kártya kezelése, 4.0 Bluetooth, Android operációs rendszer, beépített GPS, Facebook kliens, LED vaku, másodlagos kamera, mozgás érzékelő szenzor
Akkumulátor Li-ion 2000 mAh
Beszélgetési idő 12,5 óra
Készenléti idő 370 óra
Csatlakozás 3.5 mm-es sztereó audio jack, Bluetooth, Micro USB, WLAN
Méret 72.0mm x 9.95mm x 139.6mm
Súly 148g
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest