- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joci2000
senior tag
válasz
Winnie The P #15306 üzenetére
Ez az 5700u és 16gb ram bőven jó általános célra. Nekem 5500u és 8gb ram van, de ez is teszi a dolgát bőven. A többi sallang a kérdés, hogy az megfelel-e neked, amit ez a noti kínál.
-
BLUE TORNADO
senior tag
válasz
Winnie The P #14333 üzenetére
Az ki?
-
Papooo
senior tag
válasz
Winnie The P #13798 üzenetére
Megoldódott.
Gyanakodtam, hogy a Win10 szivat, és tényleg.....
A bő 3 órás küzdemem alatt felpakoltam minden Lenovos vackot (a Vantage már korábban is fent volt), és úgy tűnik, hogy a legutolsó kikapcsolás után magához tért.
Most bekapcsoltam, az akksi már 90% fölött van, és veszi a töltést, illetve megy róla a gép, ha lehúzom a töltőt. -
válasz
Winnie The P #13761 üzenetére
A feladatkezelő a VGAk ramját se látja rendesen
Arra sokat ne adjál... -
AMD Power
titán
válasz
Nalam kellett hozza nyomni melle az Fn-t. A HP meg ellenkezoleg.
-
válasz
Winnie The P #13765 üzenetére
-
Winnie The P
őstag
válasz
Winnie The P #13764 üzenetére
Siker. Engedélyeztem az integrált vga-t és így már sikerült.
-
Winnie The P
őstag
válasz
Winnie The P #13763 üzenetére
Nem hozott sikert.
-
válasz
-
válasz
Winnie The P #13738 üzenetére
Szia!
Ezt honnan szedted?
A Windows foglalja le előre a 4GB ramot az integrált csak max annyival gazdálkodhat, de azok dinamikusan szabályozzák. Butaság volt letiltani, mert egy Youtube videóhoz fölösleges a nagy energiaigényű dedikált kártya... Ezt gondoljátok meg.
Az integrált VGA-k kb 128MB ramokat szoktak enni. Ha játszanál rajta akkor se nagyon mennek 512 fölé. Ami meg nem fut rajta játék ot hiába enne több ramot... Én nekem a RADEON 530 megse közelítette a 2GB dedikált ramját, mert ami játék kérte volna azt a "sok" ramot, az már rég akadt a gépen.
-
válasz
Winnie The P #13754 üzenetére
Nem tudjuk. Szerintem semmire sem jók ezek. Alsó műanyag burkolatot akarod hűteni?
-
Remekelek28
őstag
válasz
Winnie The P #13743 üzenetére
Hát ilyen 120 mb ot irt. De nem hiszem,h jot néztem
Amugy nem tudjátok,a win10 ben van alapbol word excel szerkesztő?
-
Remekelek28
őstag
válasz
Winnie The P #13734 üzenetére
Neked is hangos egy kicsit a ventije? Illetve hol tudom megnézni,hogy az enyém hány gb ramot használ ? Nekem is 8 gb vsn és ugyanaz az amd radeon vga mint a tiédben.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Winnie The P #13738 üzenetére
Azt lehet am konfiguralni, hogy mennyit ehet.
-
válasz
Az integrált szerintem nem rossz ha bekapcsolva marad.Akkuról használva kevesebbet fogyaszt mind a dedikált,tovább bírja a laptop amikor akkuról használod.Használat közben meg észre sem veszed hogy nem a dedikált hajtja a kijelzőt ha nem játszol,csak netezel/dolgozol/filmezel.
A laptop sebességét nem veszi vissza érezhetően az a kevéske kis ram amit elvesz használat közben. -
válasz
Tégy belátásod szerint. A konfiguráció nem így és erre lett kitalálva.
-
válasz
Winnie The P #13722 üzenetére
Jaja, már a 360 at nyalja a Forint sajna...
-
válasz
Winnie The P #13722 üzenetére
Ez is igaz.
-
Remekelek28
őstag
válasz
Winnie The P #13717 üzenetére
Az nem rossz. Én is annyiért vettem az emagrol. De már 119 ért árulják ugyh jol jártam. De én inkább a 256 ssd t választottam az 1tb hdd helyett.meg a processzor is A9 es.
-
Remekelek28
őstag
válasz
Winnie The P #13715 üzenetére
Melyik tipus és mennyibe került,ha megkérdezhetem.
-
Remekelek28
őstag
válasz
Winnie The P #13709 üzenetére
Szis. Én is hasonlot vettem kb 2 hete. Linkeltem is,hogy melyiket. Egész jó kis gép. Igaz még egy játékot sem siketült rátennem,de ez az én ügyetlrnségem
Az Asphalt 9 demoja simán ment rajta. -
válasz
Winnie The P #13711 üzenetére
Akkor jó, az sokat jelent. Majd a legújabb AMD driver pakkot rakd fel. És a Windowson belül válaszd ki melyik program melyik vidkarit használja. 8G rammal és dedikált kártyával tök jó lesz. Jó az 530 sem egy izomállat mert a VEGA 8 is erősebb, de azért jó lesz az
-
válasz
Winnie The P #13709 üzenetére
Nem biztos hogy van benne dedikált videókártya. Csak az alaplapi R2 es. Alap dolgokra és régi régi játékokra jó lesz. Használd egészséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Magisk
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Milyen videókártyát?
- LG LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Dell Precision 3551, 15,6" FHD, I7-10750H, 32GB DDR4, 512GB SSD, P620 4GB VGA, WIN 11, ÚJ
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 470 G5 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I Nvidia I W11 I Cam I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest