- Netfone
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
válasz
joci2000 #15268 üzenetére
Nem. Ha átírom a kulcsot, megköszöni, hogy frissítettem a windows legfrissebb verziójára és marad Home.
Meg azért a Pro-nak van pár funkciója, ami a Home-ban nincs benne. Egy termékkulcs átírással azok nem hiszem, hogy belekerülnek (?). De ennyire nem értek a lovakhoz. Ettől függetlenül már kismilliószor telepítettem mindenféle windowst. -
rostiron
őstag
válasz
joci2000 #15259 üzenetére
Szia.
Igen, van novo gomb, ha azzal indítom akkor is ez a menü jön be.Biosba resetet próbáltam, semmi változás. Viszont kivettem az alaplapot, mindent lehúztam róla, hátha " elfelejti " másnapra a baját. Másnap összeraktam és már kezdtem örülni, mert az első három bekapcsolás jó volt. 4. -re már nem indult, csak ha hosszan nyomtam. Megpróbáltam mégegyszer ezt a trükköt , még egy éjszakára lehúztam mindent a lapról, de másodjára nem jött be.Nincs több ötletem, valami alaplap baja lehet.
[itt] a hozzászolásokat olvasva lehet valami típushiba. -
válasz
joci2000 #14925 üzenetére
Szerintem nem a gépekkel, hanem inkább a szervízzel van a baj. Más márkánál sem fogsz kevesebb gyártási, ill tervezési hibát találni.
Max egy drágább gépen egy apróbb dolog még jobban "fáj"Az én gépem is merül 2 nap alatt 2-3-4% ot de az always USB és a képernyő akksi kiírás is aktív. Bár egyiket se nagyon használom.
Nekem pl a wake on lid open tehát ha kinyitod bekapcsol a gép funkció nem működik. Másik gépen működött. Franc tudja, annyira nem izgat.Nézegettem most az Auchanban lehet kapni Ideapad 3 as 17 es gépet Ryzen 7 5700U val. Egyre jobban fáj rá a fogam. Hátha Január körül lejjebb megy az ára. Most 315 be kerül. Annyiért sok nagyon.
-
F1r3b1rd
tag
válasz
joci2000 #14925 üzenetére
1. Akkor is merül ha nincs semmilyen usb eszköz rákötve?
Biosban az az opció h az usbről töltés kikapcsolt állapotban be van kapcsolva?Ha ez ki van kapcsolva és nincs rákötve semmi és így is merül akkor tippre azt mondom h hibás az akkud, mehet gariba.
2. Gaming és Legion kategóriára úgyláttam van megoldás, de lentebbi gépekre egyikre se. Biztos h van advanced bios?
Esetleg próbáld ki, hátha
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GTA VI
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple asztali gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Netfone
- Autós topik
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 i7 1185G7 / 32GB RAM / 512GB SSD - új gyári alkatrészekkel
- ROG Zephyrus G16 16" QHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged