Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
-=RelakS=- #15537 üzenetére
Fn+Q a teljesítményt váltogatja.
Takarékos-Power-AutomataJaja, Fn+Esc általános. Ha valaki dolgozik, F-gombok kellenek neki, ha meg általános multimédia, akkor inkább fényerő-hangerő-stb.
-
cs.zs.
veterán
válasz
-=RelakS=- #15535 üzenetére
Legalábbis eddig nem
Fn+Q?
Fn+Esc?Ezeket illine ismerni egy Lenovo tulajdonosnak!
-
cs.zs.
veterán
válasz
-=RelakS=- #15533 üzenetére
-
coco2
őstag
válasz
-=RelakS=- #15516 üzenetére
Próbáltam már. Néha van 1-1 laptop, amit szétkapnak. Annak alapján eltalálni, milyen alaplap lesz abban a laptopban, amit én itt kinézek, annyi erővel inkább zsinórban vinném el a lottó 5-öst
-
válasz
-=RelakS=- #15408 üzenetére
fenti linken az update purchase date-et választod, beírod a serialt, majd angolul leírod, hogy kéred a garancia/vásárlási idő frissítését a csatolt számla alapján, csatolod a számlát, megadod a neved, email címed és 24 órán belül frissítik.
Nem alza szokás, gyártói, akkortól számítja, amikor a nagyker megrendeli vagy eladja a kiskernek, és onnantól a kisker vagy jelzi ha eladta, vagy a Te feladatod.
-
cs.zs.
veterán
válasz
-=RelakS=- #15408 üzenetére
A Lenovo ügyfélszolgálathoz emailben beküldöd a vásárlás számláját, és hozzá illesztik a dátumokat, onnantól ketyeg majd a 36 hó.
-
cs.zs.
veterán
válasz
-=RelakS=- #15406 üzenetére
annál nem kell ilyen módszer...
-
cs.zs.
veterán
válasz
-=RelakS=- #15404 üzenetére
2022-től a 12.gen inteltől így kell telepíteni.
Semmilyen driver keresgélésére/letöltésére nincs szükség. -
cs.zs.
veterán
válasz
-=RelakS=- #15399 üzenetére
Lécciiii,
a megoldás ott van a kezedben, csak nem látod a fától az erdőt.
Telefonoddal rajta vagy a saját wifiden. Telefont usb kábellel bedugod laptopba, és a telefonban internet megosztás USB-n.
A laptop kijelzőjén jobb alul megjelenik a kis monitor, azaz a laptop onnantól vezetékes neten van, és feldrivereli saját magát (akkor is, ha be sem lépsz a windows update-be).Szívesen...
-
Dauerstage
tag
válasz
Ami javításra nálam helyet foglaló Ideapad 3-ra letöltöttem másik gépről a drivert. Annál sem volt elérhető hálózat.
-
teptep
senior tag
válasz
Én a múlt héten teszteltem frissen letöltött Win11 ISO állománnyal. A fájlt Rufussl írtam ki USB pendrájvra. Az indításkor felugró ablakban mindent bepipáltam és beírtam egy felhasználó nevet. A hálózat kérésekor a Home és Pro verzió esetén is megjelent alul egy "Nincs Internetem" felirat, azzal simán tovább lehetett menni.
hogy kell drivert rakni a telepítőbe
Google keresés: laptop_típusa support, Win11 wlan driver letölt és kicsomagol. A kicsomagolt mappát másolod a telepítőre. Hálózat választáskor Shift+F10, és devmgmt.msc. Az eszközkezelőben a hiányzó wlan eszközön jobb klikk, frissítés, és kitallózod a driver mappáját. (Ez is működött amikor teszteltem.) -
válasz
-=RelakS=- #15397 üzenetére
Manuálisan tenném fel akkor a drivert, lehet van valami nyűgje azért nem látja.
-
cs.zs.
veterán
válasz
-=RelakS=- #15393 üzenetére
Ki kell keresni gyártói tech specs-ben az adatokat. (vastagság)
2,2-2,5mm = 1 oldalas
3,3-3,5mm = 2 oldalas -
válasz
-=RelakS=- #15384 üzenetére
Ha csak 2 év akkor szerintem carry-in garancia.
-
válasz
-=RelakS=- #15378 üzenetére
Ha carry-in garanciás a gép, akkor ha szigorúan vesszük a gyári előírást, Te mint ügyfél nem cserélhetsz ki a gépben semmit, Nem nyithatnád fel. Ha SSD vagy memória cserét szeretnél akkor minden esetben egy hivatalos Lenovo szerviz partnerhez kellene menned.
-
cs.zs.
veterán
válasz
-=RelakS=- #15380 üzenetére
Figyelj oda, hogy mi fér bele. Nehogy csak az 1-oldalas férjen be, te meg már előre megveszed a 2-oldalast...
(lehet hogy még SSD-vásárlás előtt le kellene venni az alját) -
cs.zs.
veterán
válasz
-=RelakS=- #15378 üzenetére
A max mérethez (pl ramoknál) a Lenovo megcsillagozza, és azt írja oda hogy ezzel volt próbálva, ez tuti. (nagyobbal meg nem volt tesztelve)
Nyugi, menni fog.
Amíg garis, addig tartsd meg a gyárit. Ha bármi más miatt visszaviszed, akkor tedd bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest