- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonor
tag
válasz
Lalikiraly #14147 üzenetére
Ez esetben marad a HDD csere, köszönöm a tanácsod!
-
Anubis_9
addikt
válasz
Lalikiraly #14143 üzenetére
Flip to boot-ot kell áttenni Disabled-re, ilyen BIOS beállítást is találtam.
-
amstaffer86
kezdő
válasz
Lalikiraly #14136 üzenetére
Ma egyelőre még nem jelentkezett a probléma, szóval valóban a router lehetett a ludas.
-
amstaffer86
kezdő
válasz
Lalikiraly #14134 üzenetére
Igen, az lesz a következő lépés szerintem.
Köszi a segítséget! -
RobbeV0201
tag
válasz
Lalikiraly #14127 üzenetére
Sajna nem próbáltam, nem szeretnék egy dokkolóra 15-20eFt-ot kiadni, és aztán rájönni hogy nem megy, de az utóbbi pár napban rengeteget olvastam utána, elvileg az usb 3.0 portján hamarabb lehet kicsalni képet,mint a type-c csatin
Valahogy muszáj leszek megoldani legalább 2monitort
-
Dhampir
félisten
válasz
Lalikiraly #14127 üzenetére
Lehet, hogy az adott mobilon lévő nem felel meg ugyanannak a szabványnak és emiatt nem működnek együtt.
Erre gondolok:
Az univerzális csatlakozónak megvannak a maga buktatói is: Egyedül az USB-C-csatlakozódugó még semmit nem árul el a használt protokollról. Például létezik olyan USB-kábel is, amely kizárólag az USB 2.0 vagy az USB 3.0 szabvány szerint működik. Ekkor a kábelen keresztül csak adat- vagy áramátvitel valósul meg, mindez adott esetben csak megfelelően lassú sebességgel.
-
Laza...
addikt
válasz
Lalikiraly #14109 üzenetére
Így van, megy a dual chanel is. Az alap 4GB RAM, az forrasztott, és + egy üres slot van
-
törölt tag
válasz
Lalikiraly #14106 üzenetére
Köszönöm szépen mindkettőtöknek!
@Lalikiraly
Végig fogom csinálni az általad írt lépéseket és rá lesek a MS Storeos appokra is.
Egyébként igen, valóban jó a támogatottságuk, van egy T400-as ThinkPadem és még a mai napig jól működik. Volt rajta Win 10 is, és semmi baj nem volt vele, vannak rá driverek, nem beszélve a most is rajta futó Win 7ről.@Laza...
Az SSD-t még átgondolom, viszont erre a Win verzióra fix rá nézek.
Egyébként ez vagy ilyen verzió van Oprenden is, nem? -
törölt tag
válasz
Lalikiraly #14104 üzenetére
Háát igazából fogalmam sincs miért pro-t raktam rá. Talán megszokás, vagy nem tudom.
A Windows-t egyébként aktiválatlanul telepítettem és csak utána szedtem le a MS Toolkitet, ami igazából szintén egy berögződés.Nade, ha a tanácsod szerint járok el, és offline rakok rá egy Windows 10 Home-ot és szedek le rá drivereket, akkor nem lesznek ilyen problémáim mégegyszer ugye?
-
beninho97
csendes tag
válasz
Lalikiraly #14080 üzenetére
Megvétel óta még nem volt, jelenleg nemigazán szeretném még újrahúzni, ezért keresek megoldást a problémára, illetve érdekel mások tapasztalata.
-
awexco
őstag
válasz
Lalikiraly #14080 üzenetére
Nekem a venti szokott lehalni rebootig ...
-
taxi
aktív tag
válasz
Lalikiraly #14069 üzenetére
Köszönöm.
A 2:30 perc üzemidő (ennyit ír feltöltött állapotban) normális?
(45whr) -
taxi
aktív tag
válasz
Lalikiraly #14067 üzenetére
Köszönöm. De akkor a garancia ugrik?
-
P071
csendes tag
válasz
Lalikiraly #14057 üzenetére
Nem tudom, hogy miért, de az általad javasolt programra rákeresve megcsináltam a pendrive-ot és elsőre működött!
köszönöm szépen!
-
P071
csendes tag
válasz
Lalikiraly #14057 üzenetére
Sajnos nem, ezt a media creation tool-t viszont kipróbálom most, mert eddig a windows dvd/usb tool kit programmal csináltam.
-
Vikitorony
tag
válasz
Lalikiraly #14056 üzenetére
Csupa jó hír, köszi.
-
code1005
senior tag
válasz
Lalikiraly #14050 üzenetére
Nekem pont egy ilyen kicsi kellett, ryzen 4700u-val nagyon gyors kis gép. Ez jó áron volt és minden mai dolog benne van, wifi6, bt5.1, stb. + alu ház.
Kicsit reménykedtem, hogy egy mezei usb c töltővel is lehet tölteni de azokra nem reagál, csak a saját 65w-os töltője jó neki. -
awexco
őstag
válasz
Lalikiraly #14047 üzenetére
Alapvetően használat mentesen is merül kb 50% ig akkor vissza tölti 60 ra kb .Nagyon ritkán fogom használni aksiról olyan othoni filmnézős dolgozós gép . Ha bitang aksi idő kell és kezd a meló majd bevételt termelni lehet veszek egy M1 air-t a nagyobbikat .
-
awexco
őstag
válasz
Lalikiraly #14045 üzenetére
Csak konektorron használom ...
-
awexco
őstag
válasz
Lalikiraly #14043 üzenetére
Ezért jó Lenovóba a tárolási mód ... Bár nincs tapasztalatom , hogy mennyi + ad hozzá ... 2011 Late MacBook Pro konnektoros üzemmódban is hozzá nyúlt az aksihoz ...
-
awexco
őstag
válasz
Lalikiraly #14039 üzenetére
Mondjuk azt tényleg nem értem miért lett majd 25%-al drágább ...
-
albiosz
őstag
válasz
Igen, ezt valahol már olvastam. Én úgy vagyok ezekkel, hogy pár hétig érdekes, de utána természetes lesz.
-
awexco
őstag
válasz
Én lehet várnék vele ...
2022 ben jön zen3+rdna2+ddr5 laposba -
albiosz
őstag
válasz
Lalikiraly #14036 üzenetére
Én pont rosszakat hallottam mostanában róluk. Bár inkább a csak üzletben elérhető cuccok miatt. Idő közben úgy alakult, hogy valószínűleg HP-t veszünk.
-
ftsaba28
csendes tag
válasz
Lalikiraly #14025 üzenetére
A hangszóró ikonnál nem látok hdmi hangot.
-
n0is3es
aktív tag
válasz
Lalikiraly #14015 üzenetére
Van benne elem, de ha kuka az akkum akkor az elem is lemerül? Aida szerint 110 ciklus van az akkuban, én a töltőre tippeltem de ha azt mondjátok akku akkor legyen az a hibás.
-
válasz
Lalikiraly #14015 üzenetére
Szerintem azokon a
hulladékokongépeken nincs is alaplapi elem. Akku kuka, így a bios is kinullázódik ha kihúzza a töltőt. -
hamikike
tag
válasz
Lalikiraly #14000 üzenetére
Elfelejtettem leírni, hogy M.2 a benne lévő SSD.
Ja kb a 14000 hozzászólásodhoz írom!
Az előtted író awexco hozzászólása azt jelenti, hogy vagy vagy, azaz vagy az M.2 SSD, vagy HDD kerettel és kábellel ugyan arra a csati helyre mint az M.2 SSD?
Ezek szerint nálam nem igazi plusz bővitésről van szó, hanem sima csere, vagy egyik vagy másik, és most igazából én csak az M.2 SSD helyre tehetek nagyobbat.
Van-e egyáltalán értelme a csereberének? A bővítésnek igen, de még garis, most jegelem.
Jól értettem? -
awexco
őstag
válasz
Lalikiraly #14000 üzenetére
A ram 2+2 leht vagy 4 + 0 .
-
awexco
őstag
válasz
Lalikiraly #13990 üzenetére
Mondjuk a legion gamingnak már szarabb a bilcsije ...
-
awexco
őstag
válasz
Lalikiraly #13992 üzenetére
Az egy korrekt gamer kijelző mert a késleltetése is kicsi .
Ha van csöpp eszük akkor dobnak rá free sync-et is .DisplayHDR 400: valódi 8-bites képminőség, global dimming (a dinamikus kontrasztarány javítása), 400 cd/m2 csúcs-fénysűrűség (ez kb. 50%-kal magasabb, mint a tipikus SDR monitoroké), a színtartomány és a kontraszt mindenképpen nagyobb az SDR monitorokénál.
DisplayHDR 600: 600 cd/m2 csúcs-fénysűrűség, ami kétszerese a tipikus monitorokénak, local dimminggel elért nagy egyidejű kontrasztarány, amely impresszív csúcsfényeket és mély feketéket képes létrehozni, a színtartomány látható megnövelése a már eleve javított DisplayHDR 400-hoz képest, 10-bites képfeldolgozás.
DisplayHDR 1000: 1000 cd/m2 csúcs-fénysűrűség, a DisplayHDR 600-hoz képest kétszeres kontrasztnövekedést adó local dimming, lényeges színtartomány-növekedés a DisplayHDR 400-hoz képest, 10-bites képfeldolgozás.
[link] -
awexco
őstag
válasz
Lalikiraly #13990 üzenetére
-
awexco
őstag
válasz
Lalikiraly #13984 üzenetére
Volt kis időm így bementem a westendbe a mm-ba .
A legion 5 ténleg masszívabb sokkal mint az ideapadom .
ill nagyon dícsérték a billjét . Ténleg jobb mint az ideapadoké . -
awexco
őstag
válasz
Lalikiraly #13984 üzenetére
-
awexco
őstag
válasz
Lalikiraly #13982 üzenetére
illetve előtte kell megnézni
Lényeg , h taperold le melyik kivülről , hogy tetszik .
Majd találd ki a belét mit akarsz .
Majd tudatosul , hogy ennyit azért nem szeretnél rá szánni -
awexco
őstag
válasz
Lalikiraly #13980 üzenetére
Sokszor uazt a gépet különböző kijelzővel el lehet érni a piacon ... vásárláskor utána kell nézni ...
van jó tn panel is meg kurvaszar ips is ... -
awexco
őstag
válasz
Lalikiraly #13963 üzenetére
Mondjuk a 8gb picit sovány meg 4800h kellett volna bele ...
-
válasz
Lalikiraly #13956 üzenetére
Már egyik sem megy SATÁval.
-
awexco
őstag
válasz
Lalikiraly #13938 üzenetére
[link]
a kijelző eltérhet és nem lényegtelen .... -
chege
aktív tag
válasz
Lalikiraly #13932 üzenetére
-
chege
aktív tag
válasz
Lalikiraly #13926 üzenetére
-
uisz1
csendes tag
válasz
Lalikiraly #13905 üzenetére
Hali! Ez van 220k a szerinted?
Asus TUF Gaming 565GE-BQ165T
Intel Core i7-8750H 2,2GHz (6 mag)
- 8 GB RAM
- 128GB SSD+1TB HDD
- Intel UHD Graphics 630
- Nvidia GeForce GTX 1050 Ti (4GB RAM)
- 15,6” (1920 x 1080) FULL HD IPS matt kijelző
- Windows 10 Home
- RGB Világító billentyűzet
- Gyártói garancia érvényes: 2020.11.27-ig
-
awexco
őstag
válasz
Lalikiraly #13920 üzenetére
-
awexco
őstag
válasz
Lalikiraly #13918 üzenetére
Meg alaposan érdemes megnézni , hogy melyik pontosan mit tartalmaz ..... !!!!
Mert nem túl alaposak ezek a leírások ...
Ha valaki 150.000 elvinné az enyémet még meg is venném ezt a legion 5-t -
awexco
őstag
válasz
Lalikiraly #13916 üzenetére
Ez is egy jó gép lehet :
[link] ( azért durva , haz ideapad 3-om 4500u val 169e huf volt )
Azért jópofa , h mit írnak a lenovó oldalán : Akár 15.6" FHD IPS (1920 x 1080), 300 nit, 144 Hz, < 3 ms válaszidő, 100% sRGB, Dolby Vision™ előkészítés
ezzel a kijelzővel meg is érne annyit ... -
awexco
őstag
válasz
Lalikiraly #13913 üzenetére
A faxt ...
[link]
15,6" FHD (1920 x 1080) IPS, 200 nit, 45%-os NTSC
15,6" FHD (1920 x 1080) TN, 200 nit, 45%-os NTSC
15,6" HD (1366 x 768) TN, 200 nit, 45%-os NTSC -
awexco
őstag
válasz
Lalikiraly #13913 üzenetére
És arról még szó sem volt , hogy pl a 10bites kijelző is jobb mint a 8bites ...
[link]
Azért a 250nites kijelzőt kb semmibe nem szabadna beletenni ...
ok de akkor 20.000ftvel többe fog kerülni ... nembaj megveszem mert akkor nem valami szart kapok . Belépő szegmensben talán még elmegy . De sokezres notiba is beletudják rakni azokat a szarokat .Lenovo notinál viszont javasolnám mindenkinek a tárolási módot .
-
awexco
őstag
válasz
Lalikiraly #13911 üzenetére
Az enyémbe ssd van meg ryzen 5 4500u .
A proci / vga nagyon faxa . A kijelző ips , de !
Színhűség valami 63% meg 250 nit . Szal se fényereje a szinei meg nagyon tompák . Alaposan utánanéztem de vicc ... fizettem volna érte többet szívesen ha normális kijelzővel adják , de nincs ilyen opció ... -
awexco
őstag
válasz
Lalikiraly #13908 üzenetére
17 colos szép és jó csak lófax a felbontása pedig én is azt vettem volna szivem szerint
nem is értem ... nagyobb kijelző akkor legyen kissebb a felbontása ...
(Kijelző felbontás : 1600x900) Komolyan hol élnek ezek ?
Ryzenesből csak a 4xxx es sorozatot !!!! sokszor egy árba van a régi procival készült modellel ... -
uisz1
csendes tag
válasz
Lalikiraly #13905 üzenetére
Semmi extra netezni csak a méret 15.6.. Nem kell dedikált vga és inkább csak jaa a processzor az i5 8300h jobb 😃 Csak Lenovo legyen Legion vagy ideapad 😃
-
uisz1
csendes tag
válasz
Lalikiraly #13894 üzenetére
200k-220k ban gondolkozom 😃jöhetnek a tippek milyen gép legyen
-
uisz1
csendes tag
válasz
Inkább ez
Intel® Core ™ i7-8750H processzor -
uisz1
csendes tag
válasz
Nem vagyok híve a Ryzen processzoroknak
-
uisz1
csendes tag
válasz
Lalikiraly #13885 üzenetére
Hali!
Maradok inkább annál ami van.. 😃 Igen a memória 12GB úgy jött ki ahogy írtad.
Inkább egy + SSD a ben gondolkozom -
chege
aktív tag
válasz
Lalikiraly #13888 üzenetére
Köszi! Majd azért valahogy megpróbálok bele nézni a szellőzőkön
Hátha lehet valamit látni.
Azért kérdeztem utána, mert igaz ez Ideapad 5 és intel (na hasonlítom az almát a tésztával..), de viszont itt azt mondják, hogy:
"Unfortunately, upgradability is a bit poor. All of the memory is soldered to the motherboard"
[link] -
uisz1
csendes tag
válasz
Lalikiraly #13883 üzenetére
Hali!
Ez van a 330 gépben
Specs:
Processzor: Intel Core i5-8300H 2.30 Ghz
Vidókártya: GTX 1050
Tárhely: Samsung SSD 860 EVO 250GB
Kijelző: 15.6" (1920 x 1080)
Memória: 12 GB DDR4
-
konenlevono
újonc
válasz
Lalikiraly #13876 üzenetére
Szia Lalikiraly,
rendben, köszönöm a tippet! Van király pasztám úgy hogy ma meg is csinálom.
Köszönöm még egyszer!
-
uisz1
csendes tag
válasz
Lalikiraly #13872 üzenetére
-
uisz1
csendes tag
válasz
Lalikiraly #13872 üzenetére
Ezt láttam 🤔😃 szerinted?
-
modflow
veterán
válasz
Lalikiraly #13868 üzenetére
Köszi a választ.
-
modflow
veterán
válasz
Lalikiraly #13866 üzenetére
Azt láttam neten, hogy lehet beletenni sata hdd-t is, elvileg gyári tartozék a kábel. Kérdés Hun-ba is az-e.
A fő aggályom, hogy azt mondják, hamar elromlik.
Meg hogy nagyon reped a burkolata.Ezek nekem nagyon fura dolgok....
-
awexco
őstag
válasz
Lalikiraly #13854 üzenetére
Az itt annyira nem látszik ... amúgy nekem az Amd-s változat van .
-
itouchfan
senior tag
válasz
Lalikiraly #13849 üzenetére
Szia!
Köszönöm a gyors választ és a szuper linket, sokat segítettél.
Annyi kérdésem lenne, hogy mind a két gép oldalán a leírásban 2*4 GB RAM-ot ír, akkor az hibás adat?Az S340 miben modernebb? Hajlanék arra a kisebb méret és a telepített Windows miatt, ha az is ajánlott kategória, az én felhasználásomra.
-
herrká
senior tag
válasz
Lalikiraly #13832 üzenetére
Köszönöm! Nem most lesz így, hogy két hardvert is cserélni kell, de majd megírom.
-
herrká
senior tag
válasz
Lalikiraly #13830 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Akkor egy SSD és 8 giga RAM dobna rajta azért? Milyen memória való bele? Köszönöm!
-
RootRulez
félisten
válasz
Lalikiraly #13827 üzenetére
Valóban letöltötte a drivert és már jó
Köszi Lali, király vagy!
-
válasz
Lalikiraly #13819 üzenetére
Szerintem azért azt a választ kapta Lenovotól mert mondjuk az van hivatalosan a kompatibilitási listában, de az nem azt jelenti, hogy csak azokkal működik. Ki kell próbálni, maximum ha nem válik be három napon belül visszaviszed.
-
törölt tag
válasz
Lalikiraly #13817 üzenetére
Én is erre tippeltem hogy hülyeség...
"Kérdés:
Kedves Lenovo! A Lenovo ideapad 5 15iil05 81yk0019hv készülék bővíthető HDD-vel, ha jól sejtem? Illetve ezt hogy lehet elvégezni, ha igen?
Válasz:
Kedves Balázs! Köszönjük levelét!
Abban az esetben, amennyiben a gyártói leírás alapján bővíthető a készüléke és speciális eszközök segítsége nélkül hozzáférhető az elem, akkor Ön is kicserélheti a memóriát és/vagy a meghajtót garancia vesztés nélkül. Kérjük mindenféleképpen figyeljen arra, hogy a beavatkozást szakszerűen végezze el, mert a helytelen szerelésből származó sérülésekért a gyártó nem vállal garanciát. Ha a beépítés során sérül a készülék, vagy a beépített komponens okoz meghibásodást, azt nem fedi le a jótállás. A készülék jótállása csak az eredeti komponensekre terjed ki. A bővíthetőség:
Akár 512GB HDD SATA
Akár 512GB SSD PCIe M.2
Üdv, a Lenovo csapata" -
válasz
Lalikiraly #13812 üzenetére
Szerintem már nem lehet kapni 2019-es modelleket m.2 SATA csatolóval. Egyébként meg nézd meg a hardverkarbantartási kézikönyvben mik a kompatibilis alkatrészek.
-
válasz
Lalikiraly #13810 üzenetére
Ó banyek bocs, nem a zsanérjai a kávák
Elrontottam.
Amúgy most a 340 a legfrissebb széria. Nekem 17 esben van. -
coco2
őstag
válasz
Lalikiraly #13786 üzenetére
Mea culpa
Én nem tudom, hogy sikerült ennyire benéznem, kevés alvás, túl sok stressz az elmúlt időben, a jelek szerint nagyon megártottak nekem
Oké, szóval track pozícionálási gombok vannak ott, igen. Bocsánat a félreértésekért.
Apropó összeesküvés elmélet: a mai laptopokban jellemzően van TPM chip ( [link] ). Van a Lenovo-kon BIOS-ban olyan lehetőség, hogy azt valaki kikapcsolja? Csak mert ahogy elgondolkodom rajta, abba bele lehet égetni serial numbert, kereskedőnél jegyezve lesz, ki vásárolta meg (garancia miatt), aztán távolról nyakon csíphetnek, ha bármi nem jogtiszta szoftvert használsz - ami mondjuk szerintem egy kicsit gáz. De biztos csak túlzásba viszem. Mondjuk ha van rá BIOS opció, mégis csak nyugodtabban torrenteznék windows alatt..
-
coco2
őstag
válasz
Lalikiraly #13782 üzenetére
Nem az F1..F12-re gondoltam, hanem hangerő gombokra. Kukucs fotó ezen a terméken pld: [link] termék fotók jobb alsó sarok jobbról a második, gombok jobb felső sarokban.
-
válasz
Lalikiraly #13774 üzenetére
Nem tudom melyiket lenne érdemes
-
válasz
Lalikiraly #13771 üzenetére
Várom a beszámolót 🙂 az új lenovokkal semmi tapasztalatom
-
K53TA
tag
válasz
Lalikiraly #13771 üzenetére
Szuper! Várjuk a beszámolót!
-
AMD Power
titán
válasz
Lalikiraly #13726 üzenetére
65e Ft-ért 24 óra alatt elvitték.
-
AMD Power
titán
válasz
Felraktam. Sajnálom ,hogy elmegy tőlünk mert nagyon szeretem. De két gép az felesleges.
-
Remekelek28
őstag
válasz
Lalikiraly #13729 üzenetére
Nekem is szokott éjszska magátol brkapcsolni az idepad,de nekem készenléti módba van lehajtva. Ez elvileg nem hiba. Az utorrent miatt kapcsolhat be a venti? Vagy olyankor az appok nem müködhetnek? De akkor miért kspcsol be? Az acerem is bekapcsolt azt tudom.
-
AMD Power
titán
válasz
Már itt van nálam az új gép. Így ő eladó sorba kerül majd a kis Lenovo.
-
Remekelek28
őstag
válasz
Lalikiraly #13719 üzenetére
Mirefel emelkedtek most ennyire az árak?
-
Winnie The P
őstag
válasz
Lalikiraly #13712 üzenetére
Köszi ismét.
-
Winnie The P
őstag
válasz
Lalikiraly #13710 üzenetére
Elméletileg van, Radeon 530, azt írja a bolt oldala. A kisebbik lányomnak lesz, tanuláshoz. Köszi egyébkênt.
-
válasz
Lalikiraly #13707 üzenetére
Tudtommal csak adat megy rajta,monitort nem lehet rákötni.Legalábbis az S540-emre biztosan nem.
-
válasz
Lalikiraly #13699 üzenetére
Ha nagy a prociterhelés lehet próbálkozni AMD weboldaláról 1-el régebbi driver ráfrissítésével. Én nemrég jártam így egy notinál, a januári AMD Drivert frissítettem rá a gyárira és folyamatosan 3Ghz-en pörgette a procit. A februári driverrel viszont tökéletesen működik, proci is visszavesz az órajelből, nem hangos a hűtés.
-
Remekelek28
őstag
válasz
Lalikiraly #13687 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segitséget. Először is ujraraktam a win 10 -et most reggel. A lenovo vantage programban felajánlotta az amd frissitést. Most az fut,utána nézem a többit is amit irtál.
Ja még az este amugy a microsoft storebol letöltöttem az asphalt 9 et és gond nélkül vitte. De az gondolom csak valami probaverzio.A miracasttal sem lehet normális átvitelt csinálni a tv re? Van ilyen kis usb stick.
-
válasz
Lalikiraly #13691 üzenetére
Nekem a TV-re van rákötve ha nosztalgia “gamer” hangulatom van.(HL2/EP1/EP2,Mass Effect 1/2/3,GTA SA).
Minden másra elég a 14”,filmeket meg Serviio-val küldöm ki a TV-re.Régebben Plex,vagy Emby.
Ez a vezeték nélküli kijelző téma még a korábbi drága (értsd 400-500k pluszos) komolyabb vasas gémer gépekkel se működött normálisan.
A jó öreg HDMI-t nem tudta eddig nálam kiváltani semmilyen vezeték nélküli technológia sem,hiába van 5GHz-es wifim egy komolyabb routerrel. -
válasz
Lalikiraly #13683 üzenetére
Nekem konkrétan a laptopom képe szebb (FHD-n,igaz fényerőben kevesebb).
Lenovo S540 14” vs. LG 60UK6200PLA.
Mondjuk a laptop majd 100 rugóval drágább is volt mint a tv. -
válasz
Lalikiraly #13683 üzenetére
Ne felejtsük el, hogy a vezeték nélküli kép átvitel sosem lesz jobb mint ami most tapasztalható, kb diavetítésre jó maximum. Kábelt kell használni, nincs mese. Tessék benevezni egy két méteres HDMI kábelre.
-
Remekelek28
őstag
válasz
Lalikiraly #13679 üzenetére
A vga is amd. Akkor máshogy nem tudom rllenőrizni.cdak ha beteszek egy mkv filmet?
-
K53TA
tag
válasz
Lalikiraly #13618 üzenetére
Köszönöm, eddig nagyon jó ez a Notebbok, azt gondolom ár/érték arányban jól választottam..
A töltö és a notebook közötti kábelt rövidre szabták. (tipikus gyártói sporolás, mert ezer notebbokon már micsoda kábel hosz árát megsporolják) Kellene hozzá még min 20 de inkáb 50cm. -
K53TA
tag
válasz
Lalikiraly #13608 üzenetére
Ez nekem is hasznos infó, mert én 80%-ban hálozatról fogom használni.
Remélhetőleg a jövőhétem meg érkezik hozzám az L340. -
Fishor
senior tag
válasz
Lalikiraly #13608 üzenetére
Köszi!
-
K53TA
tag
válasz
Lalikiraly #13603 üzenetére
Otthoni felhasználáshoz választottam , de gondolom, hogy ez még új modell, így kevés vele a tapasztalat.
-
R.levente
csendes újonc
válasz
Lalikiraly #13600 üzenetére
Renben, köszönöm a tanácsot.
-
R.levente
csendes újonc
válasz
Lalikiraly #13598 üzenetére
Szerintem nem túl melegedés, mert akkor is csinalja ha pl wordbe írok vagy rövid ideje használom csak.
-
R.levente
csendes újonc
válasz
Lalikiraly #13592 üzenetére
És ezzel mit lehet kezdeni? Vagy egyáltalán lehet valamit?
-
törölt tag
válasz
Lalikiraly #13582 üzenetére
Akkor nem biztos, hogy nvme. Azt hittem az 520- al kapcsolatban kérdezed. Bocsi! A Lenovo honlapján nézd meg, a műszaki adatoknál biztos megtalálod.
-
törölt tag
válasz
Lalikiraly #13580 üzenetére
A tiéd is legion 520?
-
törölt tag
válasz
Lalikiraly #13578 üzenetére
M2, csak ez pci-e re csatlakozik és csak nvme SSD- ket eszik.
-
törölt tag
válasz
Lalikiraly #13562 üzenetére
Jelenleg 6GB rammal (4+2), 8 volt, de az egyik modult átraktam tesóm gépébe, mert abban csak 2 volt. A 2 gés modult betettem az enyémbe, aztán úgy maradt. Elvan 6 giga rammal is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest