- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Szia!
Az az ideapad 3 baromi jó a 4300U val hisz az most a legújabn.
A ramot szinte biztos hogy tudod bővíteni, meg kell is.
Egy dologra figyeltem fel, az egyik helyen W10S et írnak. Az baj lehet mert csak a store ból lehet rá bármit telepíteni. Erre kérdezz rá.
A másiknak biztosan más a típuskódsora. -
Na várjál. Az előbb még az Ideapad 3 ról volt szó...
A szellőzőnél semmit sem fogsz látni. Főleg hogy fém sapka van a ramok fölött, az se mindeggyiknél
Ez meg az ideapad 5 slim változat. Ott a videó is. Csak az M2 es SSD cserélhető. Minden más forrasztott.
Annyi, hogy úgy tudom, az ideapad 5 és a 3 egyes típusai most a csúcstartók a 90% os képernyő helyfoglalási arányukkal. Ennyire durva egyik laptop sincs.Szóval nem mindeggy melyik változatot akarod, ezért mondtam, hogy változó, hogy van a ram. Ideapad 320 és 330 nál a Celeronosnál 1 slot van és abban a ram, míg Core i3 nál pl lapra forrasztva 4 vagy 8 és egy üres slot. AMD nél meg van ahol két slot van. L340 17 es gépem van nem a gamer. Ebben volt egy üres slot. A gamerben meg egy slot van és abban van a ram. Szóval nem kicsit kaotikus a helyzet.
Ellenben amit a Lenovótól nem értek, hogy honnan a picsából szedik még ezt a sok szenny VGA webkamerát, komolyan akkora truváj lenne egy nyomorék FHD webkam? Na mindeggy. Nekem a másik amiért váltani fogok valószínű ettől független L340 gamingre, hogy egyrészt FHD képernyő, másrészt nem TN+Film, hanem WVA paneles és van dedikált videókártya az meg nekem stream és hasonlókhoz nagyon kell.
A másik amit szintén nem értek miért erőltetik a k merevlemezt ennyire. Még ebből a gépből is kiveszem és rakok SSDt bele... Egyszerűen türhő egy fos merevlemez. Egyrészt hallatszik a hangja, pedig a gép ventilátora nem megy, tehát a vinyó hangos alapból a forgása. Másrészt amikor nem csinál a gép semmit állandóan parkoltatja a fejet... Persze azért vettem így a gépet, mert a tárhely meg kell. Na de kinek nem
De viszont jövő héten épül a home adattároló serverem, így a notikba elég egy kis rendszer SSD és viszlát.
-
Szia! Attól függ melyik változat.
Az általános az, hogy van egy slot amiben csücsül egy ram és max azt cseréled ki. Ez főleg a Celeronosokra jellemző. A tiédnek az adatait nézve, szinte biztos hogy van üres slot. AMD nek pláne nagyon kell a jó ram.
De a nagy átlag az hogy forrasztva van 4GB és van egy üres slot, abba akár 16 os modult is rakhatsz. Hát mindenképpen bővítsd a 4 már nagyon kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest