- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Impressa
őstag
válasz
AMD Power #7993 üzenetére
Teljesen normális boot idő, nekem is ennyi volt, míg használni tudtam a gépet.
(#7992) myke01
Ultimate-nél több szolgáltatást tölt be bootoláskor, annak lehet picit hosszabb az ideje, de a 3 perc azért szerintem már sok, gy ilyen kaliberű gépnél.
Team Viewer nem okozhatna ilyen galibát, én is ezt használom, és nem volt a boot időmben változás, de ettől még lehet összefüggés a kettő között.
-
piRate_nEx
aktív tag
válasz
AMD Power #7983 üzenetére
Én sem mondtam, hogy gyakran.
Bár egyszer elég durva volt, amikor login screent akartam moddolni, de valamiért kifagyott a program, és következő indításnál tovább sem ment. Egy restart megoldotta, de jól megijedtem.
Kollégiumban, hét közepén, még win7 telepítő sincs kéznél, se másik gép...Nekem 4 órát biztos kibírt volna, ha nem hallgattam volna 2 órás ASOT-ot, így csak 3 óra volt.
-
Impressa
őstag
válasz
AMD Power #7956 üzenetére
Ez esetleg, nagyon ezzel sem nyúlsz mellé, és az ára sem olyan egetrengető szerintem.
-
Impressa
őstag
válasz
AMD Power #7942 üzenetére
Nekem igazából a durvább programok miatt kell, meg ha 10-15 böngésző ablak van megnyitva, nem lassul be. Jah és a 2 perces boot időm, most 16 sec körül van. A HDD lemezkihasználtságom sokszor 70-100% között mozgott + már, nem az egészséges hőmérsékleti tartományban dolgozott.
-
Impressa
őstag
válasz
AMD Power #7937 üzenetére
Nálam is így néz ki, a HDD 37 fok , mert már az ODD helyén csücsül.
Egyébként, ha a rendszeredet szeretnéd gyorsítani, akkor érdemes SSD-re váltanod. Ég és föld a különbség közöttük. Anno szinte mindent kipróbáltam rendszergyorsításra, eredménytelenül, de jött az SSD.....
-
Terkk
tag
válasz
AMD Power #7901 üzenetére
Nekem az optikai meghajtóval vannak gondok mert néha alig olvassa be a lemezt és van hogy kattog is közben elég hangosan! Ma van 3 hete hogy vettem a gépet lusta voltam visszavinni, az optikai meghajtó miatt mert én szinte nem is használom, nem tudom, kb mennyit ér egy ilyen meghajtó, ha ilyen pár 2-3 ezer forint azért lusta vagyok visszavinni, meg csak néha működik hibásan (kattogás,lassan olvas be) beolvas minden lemezt azzal nincs gond elviselhető főleg hogy havonta 1-2szer használom csak
-
Impressa
őstag
válasz
AMD Power #7887 üzenetére
Esetleg egy akkumulátor kalibráció megoldaná a problémádat. van ilyen az energy management-ben? lehet azzal helyreállna a világ rendje a gépedben.
Vagy az akkumulátorod rossz, vagy rossz infót ad a chip az akkuról. ez a chip az akku burkolata alá van építve. Ez engedélyezi, vagy nem, hogy tölthető vagy nem, persze a win is beleszól ebbe.
-
Terkk
tag
-
piRate_nEx
aktív tag
-
sch_a
addikt
válasz
AMD Power #7839 üzenetére
Nálam ezek vannak most fent:
Audio driverrel volt egy kis gondom, kipróbáltam több verziót is, ezért szerepel többször. Először felraktam minden elérhető drivert, nem rég viszont újratelepítettem a Win8-at, és ki is hagytam pár feleslegeset.
Szeretem a Core Temp-et, mióta notebookokat használok mindig telepítve van és jelzi az óra mellett a hőmérsékletet.
(#7840) myke01
Ennek a típusnak azt hiszem ez a gyenge pontja, nekem is meg kellett szoknom a viszonylag gyenge kijelzőjét. Se a színek se a fényerő nem az igazi, de meg lehet szokni.
-
myke01
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,SSD,Jó akku,szép állapot
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest