Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Impressa
őstag
"Akkor érdemes kalibrálni, ha azt veszed észre, hogy nem egyenletesen merül (egyenletes fogyasztást feltételezve). Például tök jól bírja 20-30%-ig, és onnan meg egy pillanat alatt lemerül. Ilyenkor érdemes kalibrálni, egyébként felesleges."
Egyet felejtesz el, ez kinek fog feltűnni, ha az akku-védelem mód be van állítva, és folyamatosan 60%-ra van feltöltve az akku. Senkinek....
Az akkumulátorban lévő elektrolit folyamatosan oxidálja (korrodálja) a katód felületét ( kalibrációtól függetlenül ), ami tovább rontja (csökkenti) az élettartamát. Szóval igazából bármit tehetsz nem tudod ezt a kémiai folyamatot leállítani, max csökkenteni, ha 40%-os töltöttségi szinten, száraz helyen és 0°C-os hőmérsékleten tartod.
Az akkuk kapacitása kb. 300 töltés-kisütési ciklus után 70% körüli lesz, a fentebb említett okok miatt.
Szóval semmi sem kötelező, nincs kőbe vésve, mindenki maga dönti el, hogy milyen sűrűn végzi el a kalibrációt
-
piRate_nEx
aktív tag
A címezés, azaz C onnan jött, hogy amikor még nem használtak merevlemezeket, hanem csak floppykat, azok a meghajtók és B betűt kaptak. Ezután jöttek be a merevlemezek, és így lett az C. A rendes megfogalmazás, hogy a legelső nem rejtett DOS / IDE / SATA eszköz, vagy partíció kapja a C betűt.
Na különben nálam is a C a rendszer, mert ez a megszokás. Windows telepítés után így D volt, de megváltoztattam.
-
Sped
aktív tag
Ezt sajnos nem tudom, bár az elsődleges megjelenítésért, úgy tudom az Intel felel (képernyő, videolejátszás).
Én azt tapasztaltam, hogy az Intel kezelőfelületén megadott értékek érvényesek mindenhol (másfél hét használat után "mindenhol").Nálam ezek:
Fényerő: 45
Kontraszt: 40
Gamma: 0,6
Árnyalat: 0
Telítettség: 4
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Ingatlanos topic!
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

sajnos . G580-hoz nem létezik ilyesmi?