- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
a videokarihoz annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy nekem x3100 - az eggyel régebbi mint a 4500 - és win7 alatt lehet vele játszani, egyelőre c&c3 kane's wrath-t toltam vele minden gond nélkul. a win7 - mint talán már említettem - saját benchmark-ja szerint 4,9 pontot ad a gaming performance-ra a kártyának, ami sokkal jobb mint vista alatt a 3,5... ( a 4500 még többet kéne hogy kapjon ez alapján, de legalább ennyit
)
természetes a játék alatt azt értem, hogy minden a lehető legalacsonyabb beállításon. (800x600 nekem a legkisebb a cc3-ban, de ahol lehet válassz 640x480, és minden rendben kell hogy legyen - persze minden effekt és árnyék nullán)
-
zonaporkolt
tag
XP-t tennek ra, SP3-at. Esetleg valakinek sikerult ezzel normalisan mukodtetni? ;-)
Ez a gari idon beluli plusz ev vasarlas jol hangzik, csak ez a 8000 Ft-os ajanlat (3 evre bovites!) is eleg jonak tunik, foleg annak fenyeben, hogy a hivatalos Lenovo oldalon ugyanez 24e!
Ez a HOME es END hiany egy kicsit talan furcsa lesz. -
nuke7
veterán
hallod, nagyon király vagy
most kisérletezek vele, de asszem jo lesz...
visszavettem amikor akksirol megy 0,8ghz-re, és hát a win7-nek nem nagyon tetszik - gyorsan kikapcsolja a látványos fícsöröket - de az akksi idő elég jo lett tőle... 10perc alatt 3%-ot csökkent- persze vissza kellett vennem a voltage-ot is.
-
nuke7
veterán
még nem találtam meg, köszi, megnézem
2ozz:: nekem se játékra kell, de ha mondjuk épp olyan helyen vagyok - mászkálok a városban - ahol nincs az asztalim - szuleimnél, barátnö, stb. - és van idöm a barátaimmal tolni valamit, miért ne tenném? -> és mivel van asztalim, nekem sem ez az elsö szempont, de ha már egy netbook-ot lecsértem (teljesitmény miatt) ne veszítsem már el azt a +-t...
és ugy olvastam, hogy ez a notebook bírja xp-vel, meg vista kb. 3orát, ami nekem tök jo lenne, 2 előadásnál többre egy napon ugyse használnám - és este meg tudnék vele játszani ha épp nem haza megyek akkor is. (csak igy ebből most a sulis rész nem működik) -
2ozz
tag
Értem amit mondasz, csak van egy kis bibi...
Mivel ez vhb-s laptop a garancia is csak akkor érvényes ha az az oprendszer van rajta, amivel kaptad. Na ezért kell ez a recovery.
Elméletileg készít egy visszaállító lemezt hiszen recoverhogy ez mitől 6,4 giga azt én sem tudom, de tuti h még az új változatlan rendszerről én csinálnék a helyedben egy recovery disket...
Ha esetleg nem díjjazod a vistát akkor nyugodtan keress rá a neten olyan progikra, amivel teljes másolatot tudsz készíteni, szal ami bitről bitre lemásolja a vistát, eltünteted a rejtett partíciót és bármit rápakolhatsz.
Ha ennyire nem bízol az ibm fejlesztésű recoveryben, akkor használj a vistához bármi más biztonságimentő progit, csak az eredeti laptopról csináld a másolatot. Ez azért kell ha gond van akkor vissza tud állítani az eredeti állapotot, és ha a hiba továbbra is fent áll, akkor bevidd a szervízbe és ne rudjanak ki azzal h biztos a te változtatásaid miatt jött elő a probléma. -
2ozz
tag
Na figy, fussunk neki még egyszer, a recovery nem egyenlő a bitről bitre mentéssel...
Recovery : egy szoftver segítségével olyan információkat ír ki, amelyekkel ugyanaz a szoftver rekonstruálni tudja a mentéskori állapotot
Backup ( bitről bitre ) : ez szerintem magától értendő, minden kis vacakot lemásol a cumó és ez már műxik korongról is, feltéve h kap helyet az ideiglenes fileoknak.... -
2ozz
tag
Én oprendszer nélkül kaptam, de a daytona reborn alapú, szal elvileg xp-nek látja minden, de nekem is felvillan párszor a hdd led, bár kb 2 secenként.
A 6.4 giga miatt ne aggódj, csak vegyél egy dual layeres lemezt, nem rég láttam a piros fekete színű áruházláncbankb 500huf egy olyan lemez, szerintem érdemes beruházni egy újraírhatóra, bár én norton ghosttal hetente egyszer kimentem vinyóra a rendszer partíciót, a többi data pedig meg van vagy az asztali gépemen vagy dvd-n.
-
2ozz
tag
Hi!
természetesen van rajta í billentyű, hiszen magyar, bár ez néha ASUS-éknál kérdésese
Nekem windows daytona 2008 by 2ozz fut a gépen
Egészen jól bírja a meleget is akkuról, de azért ha nem feltétlenül szükséges, akkor ne tesztelgesd h mennyire melegszik, nehogy rosszul járj, ugyanis most olvastam h elméletileg ha felteszed a lenovo gombhoz a szoftvert, akkor a progi beszól ha nagyon melegszik a proci vagy bármi más, viszont szoftver nélkül nem szól ha túlmelegedett és állítólag akkor nem él a gar, bár ez csak amolyan kósza hír volt, nem tudom mennyi a valóság tartalma, de biztos ami tuti még aznap felraktam a lenovo progit
Valahogy nincs hangulatom 140rugót bukni -
2ozz
tag
Szia!
Na nézzük az elejétől...
Nem melegszik különössebben, az akkut még nem nyúztam annyira, de telepítettem rá egy siemens szoftvert és akkuról egy óráig telepített és még bírta volna csak nem akartam túlhajtani...
Nekem intel proci van benne, aszem mindegyik n500-ban intel CPU ketyeg vagy core2duo, vagy dual core.
Intel a chipset is hozzá szal szerintem a melegedés nem lesz gond, arra figyelj h mennyire meleg a levegő amit az oldalán kifúj, ha már érzem h melegszik, akkor megy fel töltőre és akkor a venti is rákapcsol picit. -
2ozz
tag
Szia!
Sajna nincs összehasonlítási alapom, de egy FS gépet megyek szervízelni csütörtökön havercsajhoz és akkor megmondom neked h miben különböznek.
Igazság szerint nem tudom változtattak e vmit a kijelzőkben, aszem az n200még nem tudta az 1920*800-as felbontást...bár ebben nem vagyok biztos, de az én gépemben gl40-es grafkártya van, igazából h mennyire színhű azt csak ugyanolyan chipset mellett lehetne megmondani, mert ugye lehet driver probléma amit írtál vagy képernyőillesztő hiba is. -
2ozz
tag
Szia!
Elméletileg van rajta egy olyan second function gomb amivel csinál egy backupot ha beleteszel a dvd meghajtójába egy üres lemezt...de ez csak az elv, nálam nem működött...
Én nem hogy op rendszert, de még egy driver lemezt sem kaptam hozzá, megveregették a boltban a vállam, majd közölték h ügyes srácnak látszom, meg tudom oldani...szerintük.
A hangkártyával még lesz pár álmatlan éjszakám...ezúton kérnék bárkit, akinek van ötlete arra hogyan kapcsoljam ki a pc speakert róla, az írjon légyszi.
Ja igen, kicsit körülményes úgy felrakni a hangkártya drivert hogy a windows nem talál audio eszközt -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest