- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
LeECO Le 2 és Le 2 Pro Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
válasz
tibcsi0407 #3619 üzenetére
tényleg
most végigrágtam a logout-os cikket még egyszer, meg még néhányat (1. + 2. + 3. és képbe kerültem alapfogalmakkal is.
1. leeco-nál garivesztéssel jár a custom rom telepítés? ---- ok, látom már, hogy nem
2. csak pontosan a telefonra való romot szabad rátenni, különben tégla, így célszerű lenne megvárni, míg valaki rápróbál egy custom romot az X527-re?Azt az egyet nem értem, hogyha szerver bérlés miatt nincs többé OTA, azt nem lehet megoldani valahogy, hogy szervernek érzékeljen egy tárhely szolgáltatót? Vagy csak dedikált és ellenőrzött helyről enged frissíteni az android és dedikált helyen kell szervert bérelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban ennek a nagyszerű készüléknek a tulajdonosai oszthatják meg egymással a tapasztalataikat/észrevételeiket, valamint közösen segítünk, ha esetleg valakinek problémája támad.
- Bemutató LeEco Le 2 Pro: Le a kalappal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest