Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
LeECO Le 2 és Le 2 Pro Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
igaz
+ van jack csatlakozó a fülesnek !
(Pedig egyáltalán nem hiányzott)beázásos gondra van esetleg még tipped?
leeco 2-nél a 6-os android a teteje?
szerk: bocs, csak googliznom kellett volna. Van rá 7-es nougat custom rom.
Supported devices:
LeEco Le 2 X520
LeEco Le 2 X526
LeEco Le 2 X527
LeEco Le S3 X522Hogy lehet jó x520 és x527re is, ha az egyik nem b20-as, a másik meg igen? Vagy ez nem kizáró ok?
-
attiati
veterán
válasz
Danecay
üzenetére
banggood-ról áfabiztosítással (kb 500 ft) ugyanaz, mint az EU raktár.
105 usd arany színben.
Ezekből már nem nagyon lesz variálás szerintem, mert február óta a piacon vannak és szerintem inkább kitárazzák a készletet mindenhol.Nekem egyedül a 4000es aksi a vonzó, mert a b20 eddig is ott volt az x527 és x526 variánsokban (utóbbi 89 USD szintén baggoodon). Viszont a leeco 3000es aksija kevésnek bizonyul időnként.
Leree-nél egyedül a rom a visszatartó erő. Beleolvastam topikokba és EUI 5.8.018S a vége.
5.9-re már panaszokat olvastam és downgradelnek vissza.Meg úgy egyáltalán az egész leeco / leree vonalon engem az tart vissza attól, hogy újra leeco-t vegyek, hogy a 6-os androidnál végetér a támogatás. Vagy ezt rosszul tudom?
Mert szerintem a xiaomi nincs egy szinten a leeco-val, azonos árkategóriában.más: közben rájöttem, hogy az aksi kezeléssel történhetett probléma a beázás során, mert ha töltőn hagyom, akkor nem kapcsol ki a telefon. Az összes többi esetben kikapcsol a telefon fél perc inaktív állapot után. Viszont ha nyomogatom és bekapcsolva marad a képernyő, akkor bírja bármeddig.
Írtam csájafónos srácnak, de nem válaszolt. Mit lehetne vele tenni még? -
-
attiati
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
igen és b20asított
csak frissített romokat nem nagyon találok rá
-
attiati
veterán
leree le 3 telefonról tudtok valamit?
egy belturbózott le 2-nek tűnik:
4000-es aksi
b20
rádió
dupla kamera
és 30e-ből kijönne mindenestől újan
quick charge-ot nem találtam és kisebb megapixeles képeket csinálDe a rom támogatás erősen kérdéses.
-
attiati
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
hát igen
szerintem ennek minden baja lett
1. kijelző fényerő vibrál
2. két alsó gomb meghalt
3. hosszan kell nyomni a bekapcsológombot és amikor elengedem, utána kapcsol be.
4. telefon teljesen kikapcsol, ha a képernyő kikapcsol fél percnél hosszabb időre.... de ha nyomkodom, akkor bármeddig bírja. Ez mi?
A 4. a legzavaróbb, mert enélkül használható lenne a telefon még pár hétig, amíg lecserélném.
-
freeapro
senior tag
Miui 10 frissítés nem megy fel, a "frissítés" program felajánlja, de minden alkalommal azonnal elszáll ha a letöltésre kattintok. Valaki tapasztalt ilyesmit?
-
attiati
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Sikerült felraknom tölteni, amit lehet nem kellett volna. Most se kép se hang.
Folyamatosan narancssárgán világít a töltöttségi jelző.
Bekapcsolni sem lehet.
Ilyenkor mit lehet tenni?
Aksit nem tudom kivenni -
attiati
veterán
Vizben allt egy csomot a telefonom. Bal also es kozepso gomb meghalt. Meg még nem tudom hany dolog.
Szerintetek kihez lehetne fordulni?Erdemes szaritani?
-
junkpod
nagyúr
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Ok, köszi, kipróbálom, van egy két betegsége ennek az Aureal romnak.
Akkor hám fent van a twrp akkor csak törlöm a particiokat és telepitem zipből? -
junkpod
nagyúr
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Jól értem ez X526 snapi változatra van?
Vajon jobb ez mint az Aureal small eui s26? Érdemes lehet átállni? -
tibcsi0407
félisten
válasz
trouble
üzenetére
Összefoglalom logikailag:
- Nyitod a bootloader-t, ez azért kell, hogy felrakhasd a custom recovery-t. Sokszor egyébként már nyitva van a telefon, érdemes először kihagyni ezt a lépést
- Felrakod a custom recovery-t. Ez azért kell, hogy a ne gyári rendszer is telepíthető legyen a telefonra
- Felrakod a nem gyári rendszert a recovery-ből és használod -
trouble
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Valamikor átnézem logikailag, és jelentkezem !
-
trouble
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Akkor remélem én leszek a 21.

Köszi. -
trouble
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Tehát csak az ADB driverek mappát kell letöltenem !
Ha nem bánod összefoglalom az egész menetet a magam számára egy doksiba, azt elküldeném,te pedig átnéznéd és le okéznád!
Jó így? -
trouble
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Ezek közül mire van szükségem ?
És hol kell át-be cseréljem az általam letöltött cuccokat?
[kép] -
trouble
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Értem, eddig OK
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Most kérlek, hogy nagyon szájbarágosan foglald össze, hogy mit kell tennem? -
siemensfun
tag
Itthagyom a Leeco tábort, átnyergelek a Meizu területére.
Ha nem ment volna tönkre a telefonom véglegesen maradnék sokáig.
Az újonc Meizu M6 Note Blue, ha ő is annyit kibír mint a Le2 akkor le a kalappal.(Remélem nem hagyja abba a Leeco a teló gyártást, mert értettek hozzá nagyon.)
-
trouble
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Leszedegettem ezeket.
Amit én ne találtam másként csak így, az a Twrp :
[kép]
Ez image file, nem zip(zip-t én nem találtam).
A leírásodban zip van, akkor ez ok így ? -
trouble
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Köszönöm a segítséget !
-
tibcsi0407
félisten
válasz
trouble
üzenetére
Így van, a gyáriban nincs magyar.
A lényeg ugyanez, Neked is telepíteni kell egy TWRP-t először a telefonra, aztán onnan a tetszőleges ROM verziót.
Mivel az EUI jó eséllyel már tetszhalott, így jobban járnál valamelyik ROM-mal az XDA-ról.
Megnézem melyikről vannak jó vélemények és teszek javaslatot.
Természetesen az magyar is lesz.
Itt folytassuk, hátha más is tesz javaslatot.
Szerk.:
AEX jónak tűnik: [link]
Minden telefonomon szerettem.TWRP: [link]
-
trouble
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Elolvastam!
Elsőre nyílván a gyári romolás szimpatikus(az egyszerűsége végett ), de gondolom a gyári romok nem tartalmazzák a magyar nyelvet!? A teló a feleségemé, neki pedig a stabilítás fontos(magyarul)!
Kérdés : itt folytassuk, vagy pü ? -
trouble
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Értem és köszönöm!
De sajna elég gyetva az angolom, és rom-olni is akkor rom-oltam utoljára mikor még egyszerübbek voltak ezek a dolgok!
Segítenél nekem ?
Hol találok ehhez a készülékhez, recovery-t és szerinted melyik rom lenne jó ?
Atom stabil, és ne keljen variálni, nyílván magyarul tudó !
Gondolom aztán a te leirásod alapján majd csak boldogulok!
A telefon: LeEco LeTV Le 2 X526. -
trouble
senior tag
Urak egy kis segítség !
Az említett web-shopos rom!
Médiaeszközként próbáltam rá file-t másolni rá, de nem lehet csak nagyon apránként !
Ha egy nagyobb pakkot(képek 100 mb-felett)elindítok egy darbig másolja rendesen aztán belassul majd megfagy!Apráként megy(kb:15-20 mb egyszerre).Köszi! -
JocoPoco
csendes tag
Vissza hoztam az elok soraba! Igaz aldozatot kivant: teljes aramtalanitast kivant a telefon. Ami ugyebar azzal jar, hogy kijelzo lekap, 2 leszorito csavar kivesz( egyiken sertetlen matrica volt valamikor, de nalam mar latszott a beavatkozas, pedig uj volt), aksi csati lepatint. Kijelzo majdnem sertetlenul meguszta. 3 sarkaba 'nikotines elsargulas' lett. Meg mindig jobb mint kukazni az egesz font. Napokba fogok uj aksit es kijelzot rendelni. Ha valakit erdekel elado lesz mindketto regi .Aksi tomeny 1,5ora folyamatos nyomkodast bir. Kb 30%-os
Imadom a MTK-s telefonokat. Van szebb, jobb,okosabb, de ez kinyirhatatlan!
-
beller
aktív tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Most cseréltem le Redmi 5 4/64-re a LeEco 2-t. Nagyon jó kis telcsi, de nagy különbséget nem érzek. Igazából a fényképező és a tárhely miatt cseréltem, no meg a gyengülő akksi miatt. Mindezek ellenére azt mondom most is, hogy nagyon kedveltem a LeEco-t. Tibcsi ezuton is köszönet a sok segítségért.
-
ati3738
aktív tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére

-
ati3738
aktív tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Most vettem az asszonynak x526-ot. Ilyenre telik mi erre szegények vagyunk már Itt is a Mészáros az úr
-
ati3738
aktív tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Hi Főnök!
Mi járatban erre? A LeEco csak ott van még a szeren. Nem múlt ki teljesen
-
trouble
senior tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
A Banggodon vettem, a régiónál az egyébb állítható, és tud magyarul(bár elég sok minden angolul van) !
Gondolom ez webshopos rom ?
Szokott gond lenni vele, mi a tapasztalat?
Ha nagyon nem muszáj nem mókolnám(a nejemnek vettem, és neki a sima teló csere is vegzálás
) -
trouble
senior tag
Sziasztok !
Vettem egy ilyet : LeEco LeTV Le 2 X526 .
Itt hozzá tudtok szólni ehhez a tipushoz is, köszönöm !? -
georgeh
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Az kinek lehetett útba...Köszi, összecsipegetem más forrásokból, csak nagyon szerettem ezt a megszokott prohardveres felületet, és usereket (legalábbis a P780, router stb.) fórumok igen szépen muzsikáltak, sok segítőkész tag volt/van.
-
georgeh
tag
Sziasztok!
Az összefoglalóban a:
Először a gyári ROM telepítését szeretném leírni:
Le 2
link nem működik. Tudná valaki javítani, ill. új linket. Köszönöm! -
JocoPoco
csendes tag
sziasztok!
x620 olyan szexualis elmenyt adott amilyenbe meg nem volt reszem!
elore szolok hogy par mtk levelnehezekbol csinaltam mar telefontsztory:
026s rom. honapom ota hasznaltam, twrp 302 es su parossal, kingroot-os kukazassal, amig egy nap sikerult kicsit megrongalni a rendszert, es arra utasitottam csinald magad vissza. semmi gond, megtette amit megkellett. hereles kimaradt mert epp nem volt annyi ido( termeszetesen ezeket munkahelyen munkaidobe kell csinalni.....)
eljott az este, telefon sirt, hogy viszket neki , igy hat kielegitesi cellal megdugtam egy toltovel. ekkor latom hogy onhatalmulag elkezdte magat frissiteni 028s-re. neztem nagyot , hogy mar ez is van es elkonyveltem: mar megint le vagyok maradva!
reggel latom hogy boldagan ,felfrissulve varja kezbevetelt. nezegetem.... nezegetem... latszolag nem sok valtozas. kamera app az teljesen uj az ami szembevero ujjitas. tele szemettel szokas szerint. azt mar nem is tudom miert, de ujrainditottam. LElogo megjelent es valami hierogrifas katyvasz. szuper, ismet nem beszel ismert nyelven, de annyi baj legyen.innentol jon az erdekes resz:
itt meg is allt! ujraindit recovery modban, gondnelkul twrp-vel. ez eleve mar furi mert eddig ha frissult , stock kerult vissza. mivel vart a jatszohaz(eredeti nevem : munkahely) tovabbi lepest nem tettem amig be nem ertem. munkaido elkezdodott lehet vele foglalkozni.... recovery lecserelve twrp 3.2.1-re. helyzet valtozatlan. sebaj ettem mar ilyet, ilyenkor gyari recovery mindig segit. fasboot helyreteszi teLEfon fejet
ujraindit, es igen! nem tortenik semmi vizualisan!
AZT A QVA!-szisszenek fel. x-edik alkalommal tegla.
sebaj munkaidobol van meg 6ora
elovakartam net bugyrabal a dosablakos adb-s antikockasitot, ugyanazt ami otthon mar segitett. mondom neki mint a nagy magus: muuuukodj! konkretan ugy b@szott ram hogy majdnem a fejem is xart. (meg mielott barki amatornek gondol gondol, driver rendbe)
huuhaaa, vakarozok.
jon a durvabb modszer : SPFlashtool.
ennek akkor is mukodnie kell ha mar csontira asszalodott. es mi lett az eredmeny? nagy budos semmi! varja a keszuleket!szepen latszodik a vcom ,ezzel nem lehet gond. ha pedig hosszan nyomom a bekapcsot, akkor meg vcom es mtk usb kozt ugral 2mp-kent es csak akkor all le( marad vcom-on) ha elinditom a flash-t
kerdem en : van itt olyan varrono/ferfi aki tud erre gombot varni?
-
amadeus11
senior tag
válasz
siemensfun
üzenetére
-
siemensfun
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Köszönöm.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
siemensfun
üzenetére
Kérdezd meg Őt: [link]
-
siemensfun
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Magyarországon ki foglalkozik vele?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
siemensfun
üzenetére
Szervizbe vinni.

-
siemensfun
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Valamit lehet vele tenni?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
siemensfun
üzenetére
Az nem jó, mert ezek szerint az MTK bootloadert nem érzékeli.
-
siemensfun
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Semmi hang nincsen, de a led pirosan világít.
A számítógép nem érzékeli. -
tibcsi0407
félisten
válasz
siemensfun
üzenetére
Gépre dugod van csatlakoztatási hang a windowsban?
-
attiati
veterán
Nem tudjatok, hogy a jegyzettomb ertesito hangot hol lehet lecserelni? Lehet velem van a gond, de sehol nem talalom.
Illetve az ebreszto hangot. De az kevesbe zavar.
-
letvleree
csendes tag
HELP !
Vettem egy LETV LEREE LE 3 telót, de nem működik benne a 4G.Hiába állítom be a 4G hálózatot azonnal ledobja a sim kártyámat és nem regisztrál be a hálózatra.A 2g és a 3g tökéletesen működik mindkét SIM foglalatban.A sim kártyám más telóban tökéletesen működik.A telefon támogatja a B20-at és az európai hálózatokat(ez a teló a leeco orosz piacra szánt telefonja, eredetileg a Coolpad Cool1 készülék lenne annyi különbséggel,hogy belerakták a B20-at.)
Valaki esetleg ismeri ezt a problémát? Se a telefonszolgáltatóm se a telefon szervízesek nem tudnak segíteni azt mondják a telefon a szar,de én nem hiszem.
Please help ! -
JocoPoco
csendes tag
válasz
siemensfun
üzenetére
Rosszul elsult akksicsere?
mostansag en is esszrevettem hogy kicsit gyorsabban merul a megszokottnal.
-
siemensfun
tag
Sziasztok. Valakinek eladó LCD kijelzője véletlenül nincsen, Leeco Le2 x620-hőz? Sürgösen kellene.
-
sicc33
aktív tag
Le 2 x620-hoz BB72-től a 20s az utolsó verzió? Most 16s van feltelepítve. TWRP alól simán csak Dalvik és Cache wipe után telepíthető, vagy kell a data wipe is? Illetve hol elérhető az uccsó BB72. Ha később a 16s visszamenne ugyanaz a teendő? Mert rémlik, mintha valahogy megváltozna a memóriakiosztás ... Vagy rosszul emlékszem?
Mi a helyzet a MIUI rommal? Érdemes lenne feltenni? Ebben az esetben mind a 3 wipe kell emlékeim szerint.
-
sicc33
aktív tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Ennyire nem vagyok ugyes
.Egyebkent erdekes, hogy 25%-rol 1 ora 6 perc alatt feltoltotte. A gyorstoltes ki van kapcsolva. Soha nem is hasznaltam.
-
sicc33
aktív tag
Nezegettem a linkelt akkut. Sokan irjak hogy nem eredeti, kapacitasa kevesebb min 3000 mAh. Utanajartam a cserenek is. 3-5000 Ft az akku, 10-es a munkadij illetve nekem meg a futar +3000. Elgondolkodtato mi is tortenjen vele.
-
sicc33
aktív tag
válasz
siemensfun
üzenetére
Azt hiszem ennyit tudnak ezek az akkuk. Ugy nez ki en is ebben a cipoben jarok. Kb ket napja eleg intenziven merul, annak ellenere, hogy nem nagyon van hasznalva. Estere toltore kell tenni. Lecstlakoztatom, aztan reggelre 35%-ot ledob az akkubol. Azt hiszem csere lesz. Vissza fogok terni a Xiaomi telefonhoz.
-
zgyorik
tag
Vagy esetleg ha tudnatok egy BB72-es romot linkelni ahonnan letudom tolteni nekem mar az is nagy segitseg lenne.
-
zgyorik
tag
Sziasztok.szeretnek erdeklődni affelől,hogy van egy Leeco Le pro2 tipusu telefonom ès szeretnèm a lehető legfrisebb Rom-ot telepíteni rá.Esetleg valamilyen linket tudnátok dobni nekem?A válaszokat előre is nagyon szèpen köszönöm
-
snake1977
őstag
X520-hoz itthon lehet valahol üvegfóliát kapni? Vagy van ami kompatibilis vele?
Ma sikeresen megóvta a kijelzőm, de le kellett vegyem a törés alatt nem érzékelt rendesen, és ez volt az utolsó amit a telefonhoz kaptam.
-
JocoPoco
csendes tag
aksi csere:
csak egyszer kell szetszedni, hogy latszodjon hol vannak a kenyes pontok. ha van valakinek kukaba szant LeEco-ja szoljon hogy legyen min "tanulni" -
beller
aktív tag
válasz
siemensfun
üzenetére
Szia! Hol rendelted az akksit és mennyiért? Én is hasonló cipőben járok (mint nem sokkal korábban írtam), ezért érdeklődök. Az enyém még működik, de nem "veszi" a töltést, csak 80%-ig. A lényeg, hogy céget aki cseréli találtál már? Én új vásárlásában gondolkoztam, de szeretem a LeEco-t és tartanám még, ha nem lenne ez a probléma vele.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
siemensfun
üzenetére
Hát igen. Darabig nem látunk új LeEco-kat még a piacon, az biztos. Pedig szuper ár-érték arányú telefonokat dobtak piacra.
-
siemensfun
tag
Már megrendeltem. Remélem még velem lesz még sokáig,
-
tibcsi0407
félisten
válasz
siemensfun
üzenetére
Akkor akkucsere.
-
siemensfun
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Kábel, töltő, sim kártya minden cserélve de így sem.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
siemensfun
üzenetére
Szerintem akku lesz. Töltőkábel csere nem volt?
-
siemensfun
tag
hello! Eddig egy boldog tulajdonosa voltam 2 évig egy x620-nak. De az utóbbi napokban gyorsabban merült mint kellene. Tegnap pedig 5 perc alatt 20%-ot. Estére ki is kapcsolt.
Felraktam tölteni de nem csinált semmit sem, a led pirosan világit. Bekapcsolni nem lehet, tölteni nem lehet.
Több töltővel és kábellel is próbálkoztam már.Mi lehet a probléma? Akksi halhatott be?
-
feca33
csendes tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Semmi gond, nem sértődtem meg, tisztában vagyok a hiányosságaimmal

De ez akkor sem jó így
-
feca33
csendes tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Ha lenne, nem szánnám rá magam ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban ennek a nagyszerű készüléknek a tulajdonosai oszthatják meg egymással a tapasztalataikat/észrevételeiket, valamint közösen segítünk, ha esetleg valakinek problémája támad.
- Bemutató LeEco Le 2 Pro: Le a kalappal!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Pedig egyáltalán nem hiányzott)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

.