Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
LeECO Le 2 és Le 2 Pro Összefoglaló, tippek-trükkök. Megkérnénk minden kedves tulajt és leendő tulajt, hogy a kérdései előtt olvassa át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv újra !
Próbálozom feltenni a linkelt rom-ot.
(SmallEuiV4_by.aurel.zip)
Nem lép be recovery mod-ba.
Amikor a recovery mod van a képernyőn,nem lép tovább,hanem újra indul.
És betölti az eredeti rom-ot.
Mit csinálok rosszul ?
Ezt találtam ez alapán csinálnám.
Egyébként amikor ő bemásolja a c/ adb mappába azt a recovery.img-t,az nekem nincs,twrp-3.2.1-0-s2.img van helyette.
Lehet ez a baj ?
-
toga77
tag
Ja még egy kérdés. Van olyan Pie rom ami alatt rendesen működik a qr kód olvasó? Az OTP appja alatt teljesen használhatatlan, homályos a kép, de az ujjlenyomatos hitelesítés sem működik, gondolom mert nincs SELinux-os titkosítás. Így most egyedül az EMUI/EUI-s és 8.1-es romokkal (Lineage, Mokee) lehet csak használni.
-
toga77
tag
MIUI/EUI alatt használtok custom kernelt? Az Illusiont meg az Overload-ot próbáltam, ezekkel a SoT olyan 6.5 óra körül van, igaz csak a Facebook volt főleg futtatva.
-
mucike
csendes tag
A MIUI10 kapcsán lenne egy észrevételem: nagyon jó összepasszol a telefonnal, remekül működik, de.... hívások alatt (után) rendszeresen "lefagy" az oprendszer, újra kell indítani a telefont. A bosszantó az, hogy teljesen váratlanul történik! Ehhez társul a hálózat "eldobása, ott nincs térerő, ahol másnak vígan. Keserű a szám íze, mert emellett csak jót tudok mondani, de éppen a lényeg a leggyengébb ponta - ez mégiscsak egy telefon!

-
tarat
tag
Karácsonykor átadásra került a két telefon és sajnos tényleg a kamera a leggyengébb láncszem.
Fent van a LineageOs 16.0 mindkettőn.
Sajnos a saját kamera szoftver nem bírja a selfie módot egyiknél sem. Felkerült a GMOD5 ([link].
Mind a két kamera így már tudja használni a fényképezőt elől-hátul. Ezzel viszont a video nem megy egyiknél sem.
Ami az érdekesebb, hogy a video a saját szoftverrel az egyiknél megy a másiknál azzal sem...
Szóval az egyik készülékkel nem lehet videót készíteni sehogy sem.
Egyelőre azt mondták maradjon, de majd meglátjuk...lehet EMUI lesz a vége. A google camera-t is próbáltátok a főzött ROM-okkal? Kissé lassan indul valóban a kamera, de ha csak ennyi lenne a baja az kibírható... -
hari73f
aktív tag
Javaslom az XDA fórumot

Az OverClock kernelekkel sajnos nincs szerencsém ... ennél a telefonnál.

Próbáltam Marshmallow... Nougat. Oreo.. és Pie ROM-ok alatt,
mindig valami botladozik, nem működik.Ha van időd, kedved, ásd bele magad... nem lesz rövid futam

Ez a teszt is csak a gyári órajelekkel ment, kis feszültségemelés,
performance CPU/GPU governor, erős léghűtés az Antutu teszt alatt.Egyébként AEX 6.1+Overload 4.10 kernel,
és természetesen root+Kernel Adiutor{mod].Így nem adódott látványosan nagy Antutu pont, de 112k
azért szép eredmény a "koros" Snapi652-től.A Snapi820-as procikkal jóval ütősebb teljesítményértékek adódtak,
ott jól működött az (egyébként csekély, +5 - 6%) overclock is,
pl. Le Max2 180k+, Le Pro3 190k+ Antutu_v7. -
hari73f
aktív tag
válasz
hari73f
üzenetére
Lefutott az újabb akku teszt

Le2_X526, Small EUI_V4, YouTube Vanced, folyamatos lejátszás
Full HD videó, fényerő 30%, hangerő alacsony >>> 7óra 32perc SoT

100%>>2% akku
[Reggel 5kor indítottam]Telefon/ akkumulátor 28-29°C
A fényerő beltérben bőven elég ennyi.
Nagyon jó teljesítmény ez a SD652 / 28nm Procitól,
5.5" FullHD IPS kijelzővel és 3000mAh akkuval. -
hari73f
aktív tag
válasz
Digitalpimp
üzenetére
Az.... a hangokat érzékeli.

Másodlagos mikrofonnak híjják
... a zajszűrésre és
sztereó hangfelvételhez használatos. -
Digitalpimp
senior tag
Sziasztok!
Azt meg tudja valaki mondani, hogy a teló hátulján a felső antenna sávjában a kamera fölött az a pici lyuk mi célt szolgál? Mert a tokokon is van ott lyuk. Valami szenzor? Köszi.
-
Danecay
addikt
Az általam próbált AospExtended-hez is ez volt írva mégis ki-ki fagyott. Nemrég valaki itt végigpróbált elég sok ROM-ot és úgy rémlik ő is arra a következtetésre jutott, hogy Android 6 alapokon a legstabilabb a telefon. Attól nem fog többet tudni, hogy 8-as vagy 9-es android van ráerőltetve, max a hibalehetőség lesz több.
-
Danecay
addikt
-
tarat
tag
Szombaton megjött a két telefon...majdnem az utolsó karácsonyi pillanatban...

Felment rá a Lineage OS + OpenGapps micro + Magisk. Várja a 24-et
Nálam is szilikon tokkal küldték + mindkét oldal fóliázva...
-
eddie1978
senior tag
válasz
vinczetibor
üzenetére
A minap jött két X526. Átlátszó szilikon tok van már a dobozban mindkét telefonon.
-
vinczetibor
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki tanácsot adni, hogy milyen tokot érdemes hozzá venni? A leendő tulajdonos biztos, hogy le fogja néhányszor ejteni, ezért elég jó védelem kellene rá. -
eddie1978
senior tag
A két darab X526 telefont november hetedikén rendeltem a Gearbest-ről. Ma érkezett meg a csomag. Felraktam egyből a small EUI v4-et. Minden ok. Mentek is vissza a dobozba. Majd karácsonykor előjöhetnek.
Lawnchair-re kicseréltem a home-ot. Egy bajom van vele, hogy vegyesen vannak kerek és lekerekített ikonok. Van ezek cseréjére lehetőség? A 1+1 telefonomon nincs gond az ikonokkal. Sultan féle MM van rajta.
-
Köszönöm uraim !

Mindet végig zongorázták,mivel ők messze vannak tlem.
Remélem mindent jól állítottak be.
19.-én jönnek ki és akkor felrakok vmi jó rom-ot rá.Esetleg link a rom letöltéséhez ?
Kell vmi különlegeset csinálni a rom telepítése előtt ?
-
hari73f
aktív tag
válasz
akoska07
üzenetére
A Small EUI már szerintem mentesült ettől az
értesítési problémától.
De amúgy (XDA, aurel):" Tip2: If you have issue with notifications:
a: Type this in dialer app: *#*#46360000#*#*
and disable the "Enable background resource control " option.
b: Go to Settings -> App Management -> "right up gear icon" -> Battery optimization -> Now disable the optimization of the problematic app" -
hari73f
aktív tag
-
vinczetibor
aktív tag
Szia!
Az egyel korábbi kiadás, a V3 tökéletesen működik. Hibátlannak tűnik. Ezt hagyom fent, mert ajándék lesz a telefon és nem akarok semmilyen reklamációt.
Természetesen kiválasztottam a megfelelő típusszámot a telepítésnél, de továbbra is Max-ot ír típusnak és SD 820-at. A típust át tudom írni, a procit nem. Ettől több probléma ne legyen...
-
Sziasztok !
Leeco letv le 2 telóra melyik most a legújabb android ami elérhető/használható ?

-
toga77
tag
válasz
vinczetibor
üzenetére
Szia!
Témák nincsenek benne sajnos, telepítésnél kiválasztottad a készülék típusát? Az xda fórumban mintha láttam volna valahol egy apk fájlt témákkal, de nem próbáltam ki. -
toga77
tag
válasz
vinczetibor
üzenetére
Szia!
Ezt pont nem próbáltam, de az Aurél féle Small EUI szerintem nagyon jó:
[link] -
vinczetibor
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem egy x526-ost az egyik családtagomnak és egy megbízható romot keresek. Ezt próbáltátok már? [link]
Mi a véleményetek róla? -
toga77
tag
válasz
hari73f
üzenetére
Annyira nem rossz egyébként. Egész gyors és az alap kamera app rendesen működik benne, viszont az Open Camera itt is laggol. Én arra gyanakszom hogy azért, mert az a camera2 api-t használja. Ami a reklámokat illeti, meg szerintem reklámszűrő van a fizetős változatban, gondolom az adblock szűrőjével. Szóval ha nem baj hogy OTA helyett kézzel kell felrakni a frissítéseket, akkor egészen vállalható ez a rom. Az orosz 4pda páran sokan azt írták, hogy ezzel a rommal bírja legtovább az akkumulátor.
-
toga77
tag
-
toga77
tag
A MoKee romot próbálta már valaki?
[link] -
-
toga77
tag
Ma újra felraktam a Lineage 15.1-et, minden működik (a kamerát is beleértve). Egyelőre marad.
-
tarat
tag
Sziasztok!
Kezdhetek aggódni a Le2 telefonjaim miatt a Banggood-tól? 06 Nov 2018 09:20 óta semmi nem történt vele.Ez egy Belgium-i bejegyzés. Jó lenne ha karácsonyra ideérne...Még meg is kéne mókolnom a gyerekeknek. Rendelt valaki onnan Le2-t?
-
toga77
tag
Most egy időre abbahagyom a romok tesztelését (x526), ma is próbáltam vagy ötöt, de majdnem mindegyiknél bugos volt a kamera. 8.1 és 9.0-ás romoknál mindnél, így visszatértem a Small EUI-ra, ahogy az várható volt. A legjobb ezen kívül a MIUI 10 volt, de valamiért jobban eszi az akkut mint az EUI. 9.0-ból, a kamerát leszámítva a legjobb az Arrow OS (ez official, jön kb. havonta az ota frissítés), Pixel Experience és az MSM Extended volt. A Lineage 15.1-et nem próbáltam vagy 4-5 napja, pedig jön rá naponta a frissítés, de csodálkoznék ha rendesen működne a kamera....

-
toga77
tag
Sziasztok!
A GrapheneKernel-t próbálta már valaki felrakni Small EUI-ra, vagy csak Oreo meg Pie alapú romokra lehet?
Miben jobb mint az "alap"? Ha jól értem simán twrp-vel lehet telepíteni. -
hari73f
aktív tag
válasz
Danecay
üzenetére
Mivel mással nem tudtam hirtelen teljes terhelésre tenni az SD652 procit,
mint videolejátszás, nyilván ezen a kijelzőn már értelmetlen felbontáson.Ezt szoktam használni, hobbim az okostelefonok teljesítmény tesztelgetése,
néha kernelcsere, overclock.
(Az Antutu nem elég hosszú meg nem szeretem az idióta videóit.)Nagyon látszott az akku merülésén, hogy nem erre méretezték, túl van hajtva a SoC.
Összességében viszont nagyon jól összerakott, stabil telefon ez az Le2.
Ár-érték arányban verhetetlen.
Talán egy OIS kamera még tetszene benne.
-
Danecay
addikt
válasz
hari73f
üzenetére
De ki akar 1080P-s kijelzőn 4K-s videót nézni?

Értem, hogy teszt de akkor is értelmetlen, teszt nélkül is tudjuk, hogy a SD 835 egy gyorsabb modernebb proci úgy mint ahogy 2 év múlva vagy minden bizonnyal még hamarabb csak a szembetűnőbb megkülönböztetés miatt írtam a 2 évet, hogy lesz olyan SoC ami már a 835-nél is kézen foghatóan is gyorsabb lesz. -
hari73f
aktív tag
-
hari73f
aktív tag
Egy kis akku teszt: (X526; Small EUI)
YouTube Vanced [reklámmentes
] videó, Full HD,
Maximális fényerőn >>> 4óra 15 perc SoTMondjuk az Adreno510 GPU-nak meg sem kottyan a
FullHD videó, telefon 31-32 °C órák után is...A Small EUI-n, mint a gyári ROM-on, megy a
gyorstöltés is vagy 20W-al (táp oldal).A Custom ROM-okon csak 10-12W gyorstöltést mértem.
Nem mindig kell, de jó ha van ez a funkció,
főleg hogy ki-bekapcsolható.
-
hari73f
aktív tag
-
hari73f
aktív tag
Akkor ez is kiesik...
Marad a Small EUI, az atomstabil és nagyon takarékos.
(van hogy 15 napot kiír készenlétre)
De tényleg nem merül többet 3%nál egy éjszaka. -
yaksi
aktív tag
Használja valaki ezt a legújabb MIUI 10 8.11.1-et?
Másod telefonként használom az X526-ot és már kétszer jártam vele úgy, hogy előző este 50% felett volt az akku, ma este ránéztem, és full lemerült a telefon, a bekapcsológombra csak hármat villan a LED.
Az előzővel ilyen nem volt... -
toga77
tag
válasz
hari73f
üzenetére
Na most leteszteltem a pie romok közül a Liquidet és a Lineage 16-ot és még 15.1-et is, mindegyiken egész jó a kamera. Az alap appal a kameraváltás 4-5mp, de OpenCamera-val csak 1-2mp és működik a Camera2api is!
Lineage 15.1-hez ráadásul szinte minden nap jött a héten frissítés, most azt tesztelem. -
toga77
tag
A lineage 15.1-en kívül van olyan rom, ami kap ota frissítést?
-
hari73f
aktív tag
válasz
üzenetére
Igen én is lejátszottam jópár kört,
mivel bosszant, hogy 2018. novemberben is csak Android 6
használható hibamentesen egy ilyen jó vason.Jópár ROM és kamera app ugrott fel-le a teszt X526-ra.
(van több ilyen telefonom)Teszteld az alább adott MSM Extended ROM-ot, jó a Camera2API !
(OpenCamerával) -
hari73f
aktív tag
válasz
üzenetére
Valószínű a régi Android 6 miatt.
Én Android 7/ Nougat-tól kezdve rendszeresen
használtam... használom sok telefonon az OpenCamera-t,
mind gyári, mind custom ROM-on.Sok extra funkciója, beállítása van.
Bár még az Op3ndott telefonomon is mintha jól ment volna
évekkel ezelőtt az Android 5/ Lollipopon. -
hari73f
aktív tag
Nem akarom még elkiabálni .. de úgy néz ki...
- hosszú küzdelmek után-
van végre egy Android 9/ Pie ROM, amin működik
rendesen legalább az OpenCamera,
Fotó és videó is megy mindkét kamerán, gyors a kameraváltás.Fő vaku és szelfi képernyő vaku is jó.
Szelfi kamera szintén tud 4K videót

Nyúztam vagy két órát, de nem fagyott bele, nem dobott hibát.
Camera2API is megy

Expozíció kompenzáció (sötét-világos)
ISO 100-12400
Zársebesség 1/114000 ! - 1/12sTessék tesztelni!
-
Adikosa
tag
válasz
Digitalpimp
üzenetére
Szuper, köszi.
@hari73f
Banggood EU direct mail-lel lesz, remélem hamar ideér azért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban ennek a nagyszerű készüléknek a tulajdonosai oszthatják meg egymással a tapasztalataikat/észrevételeiket, valamint közösen segítünk, ha esetleg valakinek problémája támad.
- Bemutató LeEco Le 2 Pro: Le a kalappal!
- Vicces képek
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szóval az egyik készülékkel nem lehet videót készíteni sehogy sem.

Az overload vagy illusion kernelt nem próbáltad? Ha jól tudom, ezek vannak EUI-ra is.